Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Κ να πω ότι είναι καμιά ομάδα της προκοπής,σαν τη Βέροια παίζανε...
Ναι αλλά είχαν άσσο στο μανίκι!
Κ να πω ότι είναι καμιά ομάδα της προκοπής,σαν τη Βέροια παίζανε...
αυριο δεν παιζουν σιτυ-τσελσι?
Ναι. Ο ρεντ το 'χει δώσει άσσο
Ναι. Ο ρεντ το 'χει δώσει άσσο
Αύριο ίσως να μην παίξει ο αγκουριέρο
ειναι τραυματιας ο αγκουερο τυπε :SΤον θέλει η ντορντμουντ αυτόν για αντιλεβαντόφσκι.
Αύριο ίσως να μην παίξει ο αγκουριέρο
Αυτός είναι όπως λέει τ επιθετό του. ΠΕΡΣΥ
δεν χάνει η σίτυ τύπε ;)Θα γουστάρω το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ και το Σίτυ με την Τσέλσι....4 μεγάλες ομάδες θα φαγωθούν μεταξύ τους, οτι καλύτερο!
Σήμερα έχουμε το Σίτυ-Τσέλσι....η καλύτερη επίθεση vs καλύτερος προπονητής....δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος για προβλέψεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά αν βλέπω κάτι είναι οριακή νίκη μιας εκ των δυο ομαδών...2-1, 3-2. 1-2. 2-3 κάτι τέτοιο....το παιχνίδι θα είναι φωτιά!
Γιατί άλλαξες avatar????Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!!δεν χάνει η σίτυ τύπε ;)
δεν σου αρέσει τύπεΓιατί άλλαξες avatar????Τρόμαξα να σε γνωρίσω!!!!
Δεν ξέρω, δεν είμαι τόσο σίγουρος.....δεν θα παίξω σημείο να σου πω την αλήθεια, για over το κόβω.....
Βάλε τον Τσάκωνα τουλάχιστονδεν σου αρέσει τύπε
τον ταμτάκο;Βάλε τον Τσάκωνα τουλάχιστον
Βάλε και τον Ταμτάκοτον ταμτάκο;
Εγω στο ειπα οτι η Λουζερπουλ θα αρχισει να ζαλιζεται.Σαν τον Παοκ ειναι ενα πραγμα,μολις βλεπει να ανεβαινει λιγο πανω απο την φυσικη του θεση,ψαχνει τροπους να επιστρεψει απο τον φοβο του.Όσο για την Λίβερπουλ ΟΝΤΩΣ πέταξε τοςυ βαθμούς. Και από τη στιγμή που δε μπόρεσε να ενισχυθεί στην άμυνα αυτά τα προβλήματα θ υπάρχουν. Έχει τώρα ντερμπι με την Άρσεναλ. Το καλό είναι πως είναι εντός έδρας.