Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,6%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,0%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,7%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    343

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Σωστό!Εγώ πάντως πιστεύω οτι ο Νάνι πρέπει να φύγει...όσο ακόμα μπορεί να πιάσει μια καλή τιμή....αν κατάφερναν να πάρουν ένα πιο αξιόπιστο ακραίο τύπου Reus θα έπαιζαν καλύτερα.....γιατί και ο Νάνι και ο Βαλέντσια είναι με τις μέρες τους....δεν κάνουν για Μανστεστερ......

Θα φυγει ο ρόις απ' τη ντόρντμουντ για να πάει στη μάντσεστερ; Ρε σεις έχετε καταλάβει το κυρος που έχει πλέον αυτη η ομάδα;
Το καλοκαίρι πάλευε για να πάρει τελικα τον ...φελαϊνι την τελευταία μέρα των μεταγραφων. Και θεωρηθηκε και υπέρβαση!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αλλη ομαδα εντελως με Ρομπι μεσα. :rockon:
Ρε μαλακα,γαμω την πουτανα μου,ποτε θα μαθεις οτι σε ενα ντερμπυ,δεν μετραει ΠΟΤΕ η εικονα καποιας ομαδας.
Σωστό. ΔΕ μετράει ΜΟΝΟ η εικόνα μιας ομάδας. Μετράει η έδρα που παίζει, το πάθος των παικτών, οι προπονητές στον πάγκο, οι πάικτες που έχουν.
Η Μαν Γιου το λοιπόν πέρας της ΚΑΚΙΣΤΗΣ εικόνας που έχει (που δεν την έχει ΟΥΤΕ η ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΣΤΟΟΥΚ) με την Τσέλσι ΔΕΝ παίζει στην έδρα της, οι παίκτες της ΔΕΝ έχουν πάθος, ΔΕΝ έχει προπονητή στον πάγκο, ΔΕΝ έχει παίκτες (πλην 2-3). ΑΡΑ; Καλώς τα παιδιά καλώς τα 3-0  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θα φυγει ο ρόις απ' τη ντόρντμουντ για να πάει στη μάντσεστερ; Ρε σεις έχετε καταλάβει το κυρος που έχει πλέον αυτη η ομάδα;
Το καλοκαίρι πάλευε για να πάρει τελικα τον ...φελαϊνι την τελευταία μέρα των μεταγραφων. Και θεωρηθηκε και υπέρβαση!
Καλά ποιον Ρόις και μαλακίες. Άσε μωρε να λένε. Δε θέλουν να παραδεχτούν ότι ΦΕΤΟΣ είναι ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα. Ποιος Μόγιες τώρα; Πλάκα κάνουμε; Εδώ ο ΝτεΡόσι της Ρόμα και με το που άκουσε πως ενδιαφέρεται γι αυτόν η Μαν Γιουν ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ έβαλε τα γέλια. Τι να λέμε τώρα;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όχι ρε τύπε, είπα τύπου Reus, δεν εννοούσα συγκεκριμένα τον Reus!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως το χάλι την Γιουνάιτεντ δείχνει πόσο μεγάλος ήταν ο Τσίχλας που με 4-5 σοβαρούς παίκτες (Φαν Πέρσι, Ρούνει, Βίντιτς κτλ) και από κει και πέρα ταλέντα (Ζαχά, Γιανουζάζ, Ντε Γκέα κτλ) και μετριότητες (Έβανς κτλ) κατάφερε και τους πήρε τα τρόπαια.....
Δεν ήταν ΑΠΛΑ μεγάλος. Ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Και τ λέω παρόλο που είμαι Λιβερπουλάς. Ο τσίχλας πήρε την ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ Μαν Γιουν στα τέλη του 80 και σε 20 χρόνια μέσα την έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Την ανέβασε τουλάχιστον 2 επίπεδα.
Απλά οι Γιουναϊτάδες θα πρέπει να του καταλαγίσουν τ εξής 2
1ον Ότν έχρισε διάδοχό του τον συμπατριώτη του αλλα ΜΥΡΩΔΙΑ Μόγιες και ΟΧΙ τον Μουρίνιο
2ον Ενώ ήξερε πως ο Μόγιες είναι μυρωδιάς δε φρόντισε από πριν να πάρει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3-4 παίκτες αξίας (σε άμυνα και κέντρο ΚΥΡΙΩΣ) έτσι ώστε η Μαν Γιουν ν είναι όσο κοντά γινεται στη πρώτη 3άδα.
Δε σκέφτηκε δηλαδή το μέλλον της ομάδας που υπηηρέτησε πιστά επί 25περίπου χρόνια. Αντίθετα ασχολήθηκε πολύ περισσότερο με την αυτοβιογραφία του και το πως θα θάψει ΟΧΙ μόνο αντίπαλους παικταράδες (που προσπάθησε να πάρει στην ομάδα) ΑΛΛΑ και ΔΙΚΟΥΣ του παίκτες.
Τεράστιος προπονητής, ΜΙΚΡΟΣ (νάνος θα έλεγα) άνθρωπος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Δεν ήταν ΑΠΛΑ μεγάλος. Ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Και τ λέω παρόλο που είμαι Λιβερπουλάς. Ο τσίχλας πήρε την ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ Μαν Γιουν στα τέλη του 80 και σε 20 χρόνια μέσα την έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Την ανέβασε τουλάχιστον 2 επίπεδα.
1ον Ότν έχρισε διάδοχό του τον συμπατριώτη του αλλα ΜΥΡΩΔΙΑ Μόγιες και ΟΧΙ τον Μουρίνιο
2ον Ενώ ήξερε πως ο Μόγιες είναι μυρωδιάς δε φρόντισε από πριν να πάρει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3-4 παίκτες αξίας (σε άμυνα και κέντρο ΚΥΡΙΩΣ) έτσι ώστε η Μαν Γιουν ν είναι όσο κοντά γινεται στη πρώτη 3άδα.
Δε σκέφτηκε δηλαδή το μέλλον της ομάδας που υπηηρέτησε πιστά επί 25περίπου χρόνια. Αντίθετα ασχολήθηκε πολύ περισσότερο με την αυτοβιογραφία του και το πως θα θάψει ΟΧΙ μόνο αντίπαλους παικταράδες (που προσπάθησε να πάρει στην ομάδα) ΑΛΛΑ και ΔΙΚΟΥΣ του παίκτες.

Ποιους έθαψε;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Την ανέβασε όχι μόνο σαν ομάδα αλλά και σαν κλαμπ....πολύ σωστός!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε τρελαμενε,παρακολουθεις καθολου Πρεμιερ η λες καμια μαλακια να περασει η ωρα;Μυρωδιας ο Μογιες;
Τι εκανε με την Εβερτον,θυμασαι καθολου;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Τζέραρντ και τον Ρόι Κιν καθώς επίσης και κάποιους άλλους. Δε τη πήρα. Δε τη διάβασα ότι έχω διαβάσει στα σάιτ λέω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε τρελαμενε,παρακολουθεις καθολου Πρεμιερ η λες καμια μαλακια να περασει η ωρα;Μυρωδιας ο Μογιες;
Τι εκανε με την Εβερτον,θυμασαι καθολου;
Για πες μου τι έκανε; Μέσα στη 5άδα ήταν. Όταν η Λίβερπουλ ήταν στα χειρότερά της, πριν η Τότεναμ μεγαλώσει σαν ομάδα, όταν η Σίτυ ψαχνόταν (στην αρχή τουλάχιστον). Βάλτα όλα αυτά και έχεις μια καλή 8η θέση.
Για δες τώρα την ΙΔΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙ (Φελαϊνι) που είναι; 5η μεν ΑΛΛΑ. Με την Λιβερπουλ να κάνει πρωταθλητισμό, με τη Σίτυ ν είναι η Σίτυ. Εδώ μέχρι και η μέχρι πρόσφατα ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Νιουκαστλ είναι υπολογίσιμη αντίπαλος. Κ δε μπορείς να βγάλεις τη Τοτεναμ εκτός (τ απέδειξε στην έδρα σου). Η ΜΟΝΗ ομάδα που γύρισε εκεί που της ταιριάζει είναι η Μαν Γιουν  :grin:.
Άρα για μένα από τότε που έφυγε ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ από την Έβερτον, η Εβερτον ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και να σου πω και κάτι; Φέτος για μένα αν χάσω στον από την Μαν Γιουν θα το θεωρήσω ήττα εκτός προγράμματος. ΑΝ χάσω από την Έβερτον θα τη θεωρήσω ήττα ΜΕΣΑ στο πρόγραμμα. ΤΟΣΟ καλά παίζει η Εβερτον ΧΩΡΙΣ τον Μογιες και ΤΟΣΟ χάλια παίζει η Μαν Γιουν ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε να δούμε τι έκανε ο Μόγιες στην Έβερτον

2002-2003 7ος
2003-2004 δε ξέρω
2004-2005 4ος
2005-2006 11οσ
2006-2007 6ος
2007-2008 5ος
2008-2009 5οσ
2009-2010 8ος
2010-2011 7ος
2011-2012 6ος
2012-2013 7ος

Δηλαδή εκτός από μια τετράδα και 2 πέμπτες θέσει η Έβερτον του Μόγιες ήταν 7η. Μάντεψε τι θέση είναι ΤΩΡΑ η Μαν Γιουν; 7η.  :grin: Δε μπορώ να πω έχει μια σταθερότητα.
Αυτό που ΟΛΟΙ εσεις λέγατε και λέτε είναι πως ΑΦΟΥ με την Έβερτον και τα φτωχά οικονομικά που είχε τερμάτιζε στη πρώτη 7άδα ε με την Μαν Γιουν θα κάνει παπάδες. Έλα όμως που δεν είναι έτσι. Γιατί ΝΑΙ μεν η Έβερτον ΕΙΧΕ κάποια οικονομικά θέματα ΑΛΛΑ δεν ήταν ΤΟΣΟ μεγάλα που να μη μπορεί να κάνει μεταγραφές. Ο τσίχλας είχε καλό μάτι. Σπάνια έριχνε περιουσίες για να φέρει παίκτες.
Έτσι λοιπόν η Έβερτον επί Μόγιες ήταν ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΗΣΤΟΝ κάπου στην 7η θέση. Η Εβερτον ΧΩΡΙΣ τον Μόγιες ΜΕ ΝΕΟ προπονητή ΜΕ ΝΕΟ σύστημα ΧΩΡΙΣ τον Φελαϊνι είναι 5η ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να την αποκλείσεις από τη 4άδα (όχι τουλάχιστον με τις ως τώρα εμφανίσεις της). Η Μαν Γιουν ΤΟΥ ΜΟΓΙΕΣ είναι 7η και με την ως τώρα εικόνα της ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκλείσεις ότι μπορεί να τερματίσει και 10η  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε τρελαμενε εγω ειμαι ο πρωτος που δεν γουσταρω τον Μογιες και θελω να φυγει,αλλα λες μαλακιες.Ο μογιες στην Εβερτον εκανε τρομερη δουλεια,με λιγα λεφτα που ειχε.Εβγαλε παιχτες,επαιζε πολυ καλη μπαλα παρολο που οι παιχτες που ειχε δεν ηταν και μεγαλης αξιας,κοντραρε στα ισια τους μεγαλους.Πιστευω οτι ειναι για ομαδες τυπου Εβερτον,Τοτεναμ,Λουζερπουλ αλλα οχι για Μαντσεστερ Γιουν.Εχασε τον Φαν Περσι και εχασε το εδαφος κατω απο τα ποδια του.Δεν μπορεσε να διαχειριστει
αυτην την απωλεια.Δηλαδη αν εχανε και τον Ρουνει τι θα εκανε θα μας εριχνε κατηγορια;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε τρελαμενε εγω ειμαι ο πρωτος που δεν γουσταρω τον Μογιες και θελω να φυγει,αλλα λες μαλακιες.Ο μογιες στην Εβερτον εκανε τρομερη δουλεια,με λιγα λεφτα που ειχε.Εβγαλε παιχτες,επαιζε πολυ καλη μπαλα παρολο που οι παιχτες που ειχε δεν ηταν και μεγαλης αξιας,κοντραρε στα ισια τους μεγαλους.Πιστευω οτι ειναι για ομαδες τυπου Εβερτον,Τοτεναμ,Λουζερπουλ αλλα οχι για Μαντσεστερ Γιουν.Εχασε τον Φαν Περσι και εχασε το εδαφος κατω απο τα ποδια του.Δεν μπορεσε να διαχειριστει
αυτην την απωλεια.Δηλαδη αν εχανε και τον Ρουνει τι θα εκανε θα μας εριχνε κατηγορια;
ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ; Πως; Τερματίζοντας ως επι το πλήστον 7ός και 8ός; Πλάκα μου κάνεις;
Και ποιους παίκτες ΕΒΓΑΛΕ; Πλην του Ρούνεϊ (που ο παίκτης όπως και να το κάνουμε είναι μπαλαδόρος) ποιον άλλον έβγαλε; (ειλικρινά ρωτάω γιατί δεν είμαι Έβερτον και δε ξέρω ποιοι παίκτες, πλην του Ρούνεϊ, μεγάλης αξίας βγήκαν από τον Μόγιες.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ο Μόγιες αποδείχτηκε πως τελικά ΔΕΝ ήταν αρκετός ΚΑΙ για την Έβερτον, και τη κρατούσε πίσω, αφού ο ΝΕΟΣ προπονητής της ομάδας, με ΝΕΟ τρόπο παιχνιδιού και ΧΩΡΙΣ το μεγάλο αστέρι της ομάδας και την ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Και ΑΥΤΗ η Έβερτον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοντράρει του ΜΕΓΑΛΟΥΣ (Γιατί ΦΕΤΟΣ οι πραγματικά μεγάλοι είναι Άρσεναλ, Τσέλσι, Σίτυ και Λιβερπουλ)όντας 5η μεν αλλά ΜΟΛΙΣ 1 βαθμό μακριά από τη τετράδα.
Ο Μογιες ΕΙΝΑΙ ταμαμ για τη Μαν Γιουν. Ένας ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ προπονητής για μια ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα.
Όσο γι αυτό που έγραψες για Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ δείχνει το ΠΟΣΟ φτωχή σ υλικό την άφησε την ομάδα ο τσίχλας και έρχεσαι στα λόγια μου. Γιατί θ έπρεπε ν έχει ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ λύσεις ΠΑΝΤΟΥ. Επιθετικά είσαι ένας Ρούνεϊ και ένας Φαν Πέρσι και αν χάσεις έναν απ τους 2 απλά κατεβαίνεις σκαλί. Στα χαφ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ο Φελαϊνι θα σου έδινε δύναμη αλλά στα 20 παιχνίδια είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά. Αμυντίκα; ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και από τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που είναι αμυντικά για γέλια μερικές φορές.
Και μιας και είπα για Λίβερπουλ. Γαμώ τη πουτάνα μου. Αυτός ο παπάρας ο Σκρντλ πωσ σκατά λέγεται ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ακόμα και αυτός ο Αυλωνίτης είναι καλύτερός του. Ας βγάλουν κανένα 10μύριο από τα ταμεία να πάρουν κάποιον σοβαρό και αυτόν τον παπάρα ας το βάλουν στο αεροπλάνο να πάει στο καλό. Θα μας κάψει. Σε ΚΑΘΕ ματς κάνει και 2-3 μαλακίες. Με τη Στόοουκ παραλίγο να κοστίσουν τα λάθη του. ΑΜΑΝ! 2 παίκτες θέλει η ομάδα (το λιγότερο) ΑΜΥΝΤΙΚΟ, και έναν που να μπορεί να παίξει σαν αμυντικό χαφ. Πιστεύω πως με 2 τέτοιες ΑΞΙΠΟΠΙΣΤΕΣ μεταγραφές η ομάδα μπορεί να τερματίσει και πρώτη 3άδα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Διάλογοι μεταξύ προπονητών!(Παρωδίες, αλλά έχουν γέλιο)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτή την αγωνιστική οι 4 πρώτοι έχουν ένα σχετικό ήρεμο πρόγραμμα.
Η Άρσεναλ παίζει με τη Φούλαμ και ο άσος είναι σταναράκι. Η Μαν Σίτυ παίζει στην έδρα της με τη Κάρντιφ και θεωρώ πως θα μπουν μίνιμουμ 3 γκολάκια από τους πολίτες.
Η Λίβερπουλ παίζει με τη Βίλα εντός και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει.
Το πιο δύσκολο πρόγραμμα τ έχει η Έβερτον που πάει εκτός έδρας σ ένα σχετικά δύσκολο ματς
Το πιο......εύκολο απόγευμα  :grin: τ έχει η Τσέλσυ. Παίζει με μία ομάδα που και καλά είναι πρωταθλήτρια, και καλά έχει προπονητή κτλπ κτλπ και φέρνει τ όνομα Μαν Γιουν. Εύκολο απόγευμα για τους μπλε αφού αντιμετωπίζουν μια ομάδα χωρίς τους καλύτερούς της παίκτες (Ρούνει, Πέρσυ) ΧΩΡΙΣ προπονητή στον πάγκο (το "Μόγιες" είναι ανέκδοτο στην Αγγλία) χωρίς την και καλά "βαριά" φανέλα. Αυτό που θα είναι βαρύ θα είναι η πούτσα που θα φάνε  :grin:.
Μετά την 22η αγωνιστική δε πιστεύω ν αλλάξουν και πολλά στον πίνακα. Απλά η Μαν Γιουν (η και καλά "πρωταθλήτρια"  :2funny: :2funny: :2funny: ) θα μείνει 13 πόντους μακριά από τη 1η θέση και 8 από τη προνομιούχο 4η καθός επίσης θα δει και τη Τότεναμ και την έβερτον ν απομακρύνονται στους  6 και 7 βαθμούς αντίστοιχα

Υ.Γ Ανεβάστε ρε γατάκια καμιά φωτό από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ. Εγώ πάντως έχω βρει κάτι πολύ ωραίες από τους φιλάθλους της Μαν Γιουν που πανηγυρίζουν τη νίκη επί της.....Σουόνσι  :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιουναιτεντ ρε μουνια  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Αυτή την αγωνιστική οι 4 πρώτοι έχουν ένα σχετικό ήρεμο πρόγραμμα.
Η Άρσεναλ παίζει με τη Φούλαμ και ο άσος είναι σταναράκι. Η Μαν Σίτυ παίζει στην έδρα της με τη Κάρντιφ και θεωρώ πως θα μπουν μίνιμουμ 3 γκολάκια από τους πολίτες.
Η Λίβερπουλ παίζει με τη Βίλα εντός και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει.
Το πιο δύσκολο πρόγραμμα τ έχει η Έβερτον που πάει εκτός έδρας σ ένα σχετικά δύσκολο ματς
Το πιο......εύκολο απόγευμα  :grin: τ έχει η Τσέλσυ. Παίζει με μία ομάδα που και καλά είναι πρωταθλήτρια, και καλά έχει προπονητή κτλπ κτλπ και φέρνει τ όνομα Μαν Γιουν. Εύκολο απόγευμα για τους μπλε αφού αντιμετωπίζουν μια ομάδα χωρίς τους καλύτερούς της παίκτες (Ρούνει, Πέρσυ) ΧΩΡΙΣ προπονητή στον πάγκο (το "Μόγιες" είναι ανέκδοτο στην Αγγλία) χωρίς την και καλά "βαριά" φανέλα. Αυτό που θα είναι βαρύ θα είναι η πούτσα που θα φάνε  :grin:.
Μετά την 22η αγωνιστική δε πιστεύω ν αλλάξουν και πολλά στον πίνακα. Απλά η Μαν Γιουν (η και καλά "πρωταθλήτρια"  :2funny: :2funny: :2funny: ) θα μείνει 13 πόντους μακριά από τη 1η θέση και 8 από τη προνομιούχο 4η καθός επίσης θα δει και τη Τότεναμ και την έβερτον ν απομακρύνονται στους  6 και 7 βαθμούς αντίστοιχα

Υ.Γ Ανεβάστε ρε γατάκια καμιά φωτό από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ. Εγώ πάντως έχω βρει κάτι πολύ ωραίες από τους φιλάθλους της Μαν Γιουν που πανηγυρίζουν τη νίκη επί της.....Σουόνσι  :2funny: :2funny: :2funny:
φερτε τον τσιχλα να παιξει  η μαν-γιουν μπαλλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά εσύ το λες γιατί μ ΑΥΤΗ τη Γιουν περνας στην επόμενη φάση ΑΝΕΤΑ
σταματα να λες βλακειες ρε τυπε,τι ανετα περναω; ο ολυμπιακος ξερεις ποσες φορες εχει αναστησει πεθαμενους στην ευρωπη;

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
πεθαμενη δηλαδη είναι η αγγλικη αμαδα

Stories

Νέο!

Stories