NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
γιατι αυτοι ειναι Αγγλοι και τους εζησα ενα 6μηνο δεν ειναι ουτε ισπανικοι ουτε ιταλοι ουτε σαν εμας τους γκαουγκαλουςναι ρε μαγκα το ξερω αλλα πως το αντεχουν?δεν λεω τα καλα τα δικα μας που ο θειος σε μια μερα εδιωξε τον αλλο επειδη μας ειπε ψυχωτικους με το πρωταθλημα (γαυρος ειμαι) αλλα και αυτοι? τι διαολο μονο δλδ για το διαρκειας?να μην τους ευχαριστησεις λιγο?
γιατι αυτοι ειναι Αγγλοι και τους εζησα ενα 6μηνο δεν ειναι ουτε ισπανικοι ουτε ιταλοι ουτε σαν εμας τους γκαουγκαλους
ειμαι fan της Λιβερπουλ και πηγα πολλες φορες στον ΝΑΟ το συναισθημα δεν περιγραφεται, συμφωνω με αυτα που λες καθε αγωνας ειναι μια παραστασηΣτο νησι ολα ειναι διαφορεικα
1) Το ποδοσφαιρο ειναι διασκεδαση δεν ειναι προβολη κακομοιριας.
πηγαινουν σε καταπληκτικα γηπεδα σχεδον με τον ιδιο συγκατοικο την καθε φορα ,βλεπουν ομαδες θρυλους με παραδοση και μερικες
δεκαδες κυπελα .
ειναι χρημα ολοι θαβουν την εθνικη αγγλιας αλλα η ομοσπονδια της αγγλιας εχει ενα προιον που πουλειτε
σε 125 χωρες και με εισπραξεις εκατονταδων εκατομυριων λιρων.
ο αγγλος φιλαθλος δεν εξαρτα την προσωπικοτητα του με το αν η ομαδα του εχει παρει το πρωταθλημα η οχι.
Αν βρεθεις στο ανφιλντ και ακουσεις το YOU'LL NEVER WALK ALONE να το τραγουδανε χιλιαδες οπαδοι καταλαβαινεις
οτι δεν λεει κατι σπουδαιο το 1 πρωταθλημα παραπανω η παρακατω αλλα η παραδοση.
το ποδοσφαιρο ειναι ενα προιον που παγκοσμια δεν μπορει να μετρηθει οικονομικα σαν μεγεθος μονο
σε παρακμιακες χωρες ειναι πεδιο κοινωνικης η πολιτιστικης η κομπλεξικης αντιπαραθεσης.
μεσα σε ολα , η εμπειρια να δεις ποδοσφαιρικο ματς στην αγγλια ειναι μοναδικη αλλα και η εμπειρια να δεις αγγλικο χουλιγκανισμο επισης. σιδερογροθιες και κλωτσους στην μουρη που δεν το πιστευεις...ειμαι fan της Λιβερπουλ και πηγα πολλες φορες στον ΝΑΟ το συναισθημα δεν περιγραφεται, συμφωνω με αυτα που λες καθε αγωνας ειναι μια παρασταση
δεν τους νοιαζει τοσο πολυ το αποτελεσμα οσο η ποιοτητα και το θεαμα. εβλεπα συνεχεια μεσα στο μετρο[size=25pt] οπαδοι 2 ομαδων να μιλανε μεταξυ τους[/size]
Γουεστ Χαμ-Μιλγουλ αν και θεωρειται ντερμπι φωτια, τσελσι με αρσεναλ και μερικα ακομη. τα γηπεδα ντρεπεσαι να πατησεις με λερωμενα ποδια
τι να λεμε τωρα
σωστα ολα αυτα και γουσταρω αλλα τους οπαδους της αρσεναλ τους λυπαμαι και βγαζουν λεφτα στην πλατη τους.Ο βενγκερ ειναι το καλυτερο γραναζι της εταιριας που ολο φτιαχνει και μετα πουλαει.
Και μην μου πειτε οτι δεν τους νοιαζει γιατι εχω δει τυπο να κλαει που χασανε το πρωταθλημα
μεσα σε ολα , η εμπειρια να δεις ποδοσφαιρικο ματς στην αγγλια ειναι μοναδικη αλλα και η εμπειρια να δεις αγγλικο χουλιγκανισμο επισης. σιδερογροθιες και κλωτσους στην μουρη που δεν το πιστευεις...
ναι ναι σε αυτο εχεις δικιο τα γηπεδα ειναι πραγματικα ναοι και η ποδοσφαιρικη τους παιδεια επισηςοχι μεσα στο γηπεδο αλλα στις γειτονιες τους ,μεσα πλεον ειναι απειροελαχιστες περιπτωσεις βιας.
ναι ναι σε αυτο εχεις δικιο τα γηπεδα ειναι πραγματικα ναοι και η ποδοσφαιρικη τους παιδεια επισης
γατε μου το ξερω σιγουρα ποναει πολλα χρονια τωρα και νοιωθει αδικημενος απο την ομαδα του.εκλαιγε για την ωρα εκεινη δεν κουβαλαει το κλαμμα στην ζωη του ολο τον χρονο.
Κανεις δεν βγαζει λεφτα στην πλατη τους ειναι μια συναλαγη εντιμη.
Ερχεσαι σε εναν ναο βλεπεις ενα θεαμα εκ του φυσικου και αν παρω πρωταθλημα πηρα δεν αφιονιζουν τους φιλαθλους με αποτερω
σκοπο προμηθειες και πολιτικη.
ειναι αλλη η φιλοσοφια του κοσμου,εχεις δει στην χωρα μας γυναικα με ενα 6-7 παιδακι και ενα μηνων στο σακο να
πηγαινει σε γηπεδο?????? εκει ειδα και ενα τελευταιο οι αναπηροι στην σιτυ πηραν ειδοποιηση απο το εντιχαντ
για θεσεις με δωρεαν εισοδο και ο προεδρος τους εστειλε τσιτατο στην ομαδα οτι δεν ειναι πολιτες
β'κατηγοριας για να μπαινουν δωρεαν στα γηπεδα αλλοι λαοι αλλη αξιοπρεπεια αλλα ηθη.
Κούρεμα πέφτει παντού !
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=519296&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
[/quote]ναι αλλά τα μουνιά ακόμα 63 ευρώ χρεώνουν το φουλ πακ...
το χειμώνα με ΟΤΕ ΤΒ θα ρίξουν πολύ κλάμα.
λογικα απο πρεμιερ εχει εξασφαλισει αυτο το μικροτερο πακετο.δεν ξερω αν επαιξε ρολο καποιο δικαστηριο που εγινε στην αγγλια και επετρεψε την χρηση της νοβα σε pub στην αγγλια, οποτε περιορισαν τις μεταδοσεις για να μην τη χρησιμοποιουν τα μαγαζια εκει.
πηραμε παντως τηλεφωνο και μας ειπαν οτι (στην αρχη τουλαχιστον, απαντησαν με ασαφεια) αυτους τους αγωνες θα δειχνουν.
προσωπικα, το ιδιο ισχυει και για αλλους δυο γνωστους, αν ο οτε παρει και καμπιονατο, θα την κοψουμε.