Επισκέπτης
οτι πειτε..στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο & μαλιστα μασωντας τσιχλα..
ναι αλλα αν παρει τη Τσελσι σου δινει αβανταζτην εχυσα πριν απο μια βδομαδα αυτην(οπως καθε χρονο)..
οχι ρε..στα παπάρια μας ρε αν το πάρουμε φέτος...έτσι κι αλλιώς δυναστεία έχουμε κάνει...ας αράξουμε και μια χρονιά.....να φάμε και κανένα κρουασάν στον καναπέ.....
πεστα..Γουιγκαν
Γελα τωρα που μπορεις....Γιατι με το φετινο σου ροστερ παιζει να βγεις και τεταρτος...Γουιγκαν
μα εγω ειμαι παραδοσιακη καλη ομαδα εντος Η.ΒΓελα τωρα που μπορεις....Γιατι με το φετινο σου ροστερ παιζει να βγεις και τεταρτος...
εχεις παει???μα εγω ειμαι παραδοσιακη καλη ομαδα εντος Η.Β
δεν εχω Ευρωπάικες βλεψεις...
και το Μαντσεστερ βγαζει φοβερους ποδοσφαιριστες,
και η εχθρα που υπαρχει αναμεσα στις ομαδες της πολης ειναι απαραμιλλη,
οπως αναμεσα σε Εβερτον-Λιβερπουλ.
Βεβαια τετοια μεγαλη εχθρα δεν υπαρχει στο Λονδινο,
οπου συναγωνιζεται το προπονητικο ταλεντο με
το υψηλο ροστερ χωρις αποτελεσμα ουσιαστικο.
Βεβαια το Λονδινο ειναι μια διαφορετικη πολη.
ειναι μεγαλ πολη, και εχει απειρα πραγματα να κανεις,εχεις παει???
μονο μπλε βλεπεις στην πολη..
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ασεμε ρε..ειναι μεγαλ πολη, και εχει απειρα πραγματα να κανεις,
θα ελεγα πως σαν οπαδους προτιμω σαφως της Τσελσι
μεχρι να πεθανει ο τσιχλας,εμεις θα το σηκωνουμε..
Στο τσακ με προλαβες...Και εγω για τα περσινα θα εγραφα....Που εκανε αλλαγη τον αντερσον στο ημιχρονο κα κοπηκε στα 2...πάει αυτός πέθανε πέρσι στον τελικό τσου λου
δε στα πανε;;;;;;;;;;;;
αχαχαχα όταν σηκώναμε κούπα τσου λου πέρσι σκεφτόμουνα τη φάτσα σου και της ταλίτσας και έχυναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
για αγγλία μιλάμε ρε ...άσε το τσουλού....στο νησί τον φέθρυ κα΄νεις...άιντε μωρή προσκυνημένη....χιχιχιχιχ......πάει αυτός πέθανε πέρσι στον τελικό τσου λου
δε στα πανε;;;;;;;;;;;;
αχαχαχα όταν σηκώναμε κούπα τσου λου πέρσι σκεφτόμουνα τη φάτσα σου και της ταλίτσας και έχυναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
οι αγγλιδες παντως κυκλοφορουν με μινι χωρις καλτσον και το χειμωνα...ασεμε ρε..
ενα κωλοχωρι του κερατα ειναι..
χειροτερη & απο την λαμια..
ασε που ειναι το κεντρο της gay σκηνης στο νησι..
παντως στις παμπ δεν μας πειραξε κανεις που κυκλοφορουσαμε με τις φανελες τις ΜΑΝU..
βρε τρυπα στο ξαμαγραφω μηπως & σταματησεις να χαιρεσαι αδικως..πάει αυτός πέθανε πέρσι στον τελικό τσου λου
δε στα πανε;;;;;;;;;;;;
βρε τρυπα στο ξαμαγραφω μηπως & σταματησεις να χαιρεσαι αδικως..
στην ισπανια ειμαι μπαρτσα..
οταν εχεις 2 παιδια δεν μπορεις να χαιρεσαι-λυπασαι για την οποια εκβαση σε περιπτωση μεταξυ τους ανταγωνισμου..
οι αγγλιδες ειναι τα μεγαλυτερα σκυλια της ηπειρου..οι αγγλιδες παντως κυκλοφορουν με μινι χωρις καλτσον και το χειμωνα...