- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
πάλι κωλοτούμπα! ΕΣΥ τον χλέυασες αγαπητέ, πριν λίγο,και ειρωνέυτικες! Δεν μου λές κάτι νέο για το "αναλώσιμος", έχουν γνώση οι φύλακεςεπειδή το συνεχίζεις...
(1) κανένας δεν χλεύασε τον κλητήρα.. απλά σε πολυεθνικές είναι περισσότερο αναλώσιμος..
αν κρυβόμουν δεν θα σου έλεγα αυτα που σκέφτομαι χύμα..., στο κάτω κάτω αν υπερβώ τα όρια μπορεί να με πάυσει/ επαναφέρει στην τάξη ο αντμιν...(2) ότι ξέρεις μπορείς να τα πείς... δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε κρύβομαι από κανέναν. .εσύ κρύβεσαι πίσω από το μπλέ χρώμα του mod και νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα απ τα αρχίδια...
για κάνε το λιανά, για πες μας ...(3) το που ξημεροβραδιάζομαι εγώ είναι δικό μου αποκλειστικό θέμα... ποτέ δεν έκανα κριτική για σένα ούτε για κανέναν άλλο για τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου (αν και από τα λεγόμενα σου αρχίζω να καταλαβαίνω τι είδους είναι)
ε ψιτ, με αποδείξεις έτσι??
κατα τα άλλα στα αρχίδια μου αν εισια ολη ημερα ον λινε, αλλά μην μας κάνεις κυρηγμα για την πατρίδα και την οικογένεια, οταν η πράξεις άλλα δείχνουν...
(4) και ναί .. όποιος μου βρίζει την οικογένεια είναι εν δυνάμει ένα πτώμα από τα χέρια μου.. το έχω πεί και το ξαναλέω... δεν έβρισα ποτέ θεία, πατρίδα και οικογένεια κανενός και ΑΠΑΙΤΩ το ίδιο και από τους άλλους...
σε αυτο δεν αντιλέγω, εισαι κόσμιος...
κατα τα άλλα σκυλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει και π΄ροσεχε γιατι η απειλή οτι θα αυτοδικίσεις μέσω νετ είναι αδίκημα...
το έριξες και το γνωμικό σου!(5) τα κουδούνια φίλε τα φοράς εδώ και πολύ καιρό απλά δεν το καταλαβαίνεις.. έκαστος των ανθρώπων δύο πήρας φέρει...
και στο φινάλε αει παράτε με ρε....
σε παρατάω
φιλάκια :-*