Νέα

Πράσινη έκπτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
επειδή το συνεχίζεις...

(1) κανένας δεν χλεύασε τον κλητήρα.. απλά σε πολυεθνικές είναι περισσότερο αναλώσιμος..
πάλι κωλοτούμπα! ΕΣΥ τον χλέυασες αγαπητέ, πριν λίγο,και ειρωνέυτικες! Δεν μου λές κάτι νέο για το "αναλώσιμος", έχουν  γνώση οι φύλακες

(2) ότι ξέρεις μπορείς να τα πείς... δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε κρύβομαι από κανέναν. .εσύ κρύβεσαι πίσω από το μπλέ χρώμα του mod και νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα απ τα αρχίδια...
αν κρυβόμουν δεν θα σου έλεγα αυτα που σκέφτομαι χύμα..., στο κάτω κάτω αν υπερβώ τα όρια μπορεί να με πάυσει/ επαναφέρει στην τάξη ο αντμιν...

(3) το που ξημεροβραδιάζομαι εγώ είναι δικό μου αποκλειστικό θέμα... ποτέ δεν έκανα κριτική για σένα ούτε για κανέναν άλλο για τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου (αν και από τα λεγόμενα σου αρχίζω να καταλαβαίνω τι είδους είναι)
για κάνε το λιανά, για πες μας ...
ε ψιτ, με αποδείξεις έτσι?? :rolleyes:
κατα τα άλλα στα αρχίδια μου αν εισια ολη ημερα ον λινε, αλλά μην μας κάνεις κυρηγμα για την πατρίδα και την οικογένεια, οταν η πράξεις άλλα δείχνουν...

(4) και ναί .. όποιος μου βρίζει την οικογένεια είναι εν δυνάμει ένα πτώμα από τα χέρια μου.. το έχω πεί και το ξαναλέω... δεν έβρισα ποτέ θεία, πατρίδα και οικογένεια κανενός και ΑΠΑΙΤΩ το ίδιο και από τους άλλους...

σε αυτο δεν αντιλέγω, εισαι κόσμιος...
κατα τα άλλα σκυλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει και π΄ροσεχε γιατι η απειλή οτι θα αυτοδικίσεις μέσω νετ είναι αδίκημα...

(5) τα κουδούνια φίλε τα φοράς εδώ και πολύ καιρό απλά δεν το καταλαβαίνεις.. έκαστος των ανθρώπων δύο πήρας φέρει...
το έριξες και το γνωμικό σου!

και στο φινάλε αει παράτε με ρε....

σε παρατάω
φιλάκια :-*

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και γω φιλάκια  :-* σου στέλνω.. θα σε  :knockinb: που θα σε  :knockinb: να υπάρχει και  :smitten:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σε αυτο δεν αντιλέγω, εισαι κόσμιος...
κατα τα άλλα σκυλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει και π΄ροσεχε γιατι η απειλή οτι θα αυτοδικίσεις μέσω νετ είναι αδίκημα...

το αν δαγκώνω ή όχι θα σε συμβούλευα να μην το δοκιμάσεις... τέλος πάντων άκουσ ακαι ένα καλό λόγο σήμερα ας αποσυρθώ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
να τες και οι ομοφυλοφιλικες τάσεις!
πάω να αγοράσω τσίγγινο σωβρακάκι...

φρόντισε να έχει παραπλανητική κωλοτρυπίδα...

και να είναι και στριγκάκι....

αντε παλιομακάκα.. το γαμήσαμε το θρέντ...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
να τολμησω να επεμβω η θα τις φαω οπως ο αγιαννα??

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οταν μαλωνουν τα βουβαλια
την πληρωνουν τα βατραχια
αστο,
θα κουραστουν και θα ηρεμησουν

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλα ρε φιλε πανταχου παρων και ολα τα θρεντ επιβλεπων εισαι???? :huh: :kenny: :stan: :kyle: :cartman: :zombie: :zombie: :tired: :dunno: :hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom