Οίκος ανοχής στο Βερολίνο προσφέρει τη γνωστή πλέον και ως "πράσινη έκπτωση" τους πελάτες του που καταφθάνουν εκεί με ποδήλατο! Όντας χτυπημένοι από την οικονομική κρίση, που φαίνεται πω πλήττει όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, οι οίκοι ανοχής στρέφονται προς τέτοιες λύσεις προκειμένου να την αντιμετωπίσουν. " Η κρίση έριξε τον τζίρο μας κατά το ήμισυ την τελευταία χρονιά" δήλωσε χαρακτηριστικά σε γερμανική εφημερίδα ιδιοκτήτρια "σπιτιού" i-diadromi.blogspot.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πράσινη έκπτωση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fay
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ακόμα εδώ είσαι.... άμα ξεκινήσεις σήμερα σε 2 βδομάδες θα γαμήσεις μέ έκπτωση... ρε που σε βρήκανε εσένα;
ακόμα εδώ είσαι.... άμα ξεκινήσεις σήμερα σε 2 βδομάδες θα γαμήσεις μέ έκπτωση... ρε που σε βρήκανε εσένα;
λες ο ΓΑΠ να το επιβάλλει και στους εν ελλαδι ευκτηρίους οίκους???????????????
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
λες ο ΓΑΠ να το επιβάλλει και στους εν ελλαδι ευκτηρίους οίκους???????????????
ακόμα για τις εκλογές κλαις ρε κακομοίρη?
ακόμα δεν τον χώνεψες τον 11 ιντζες ντινλντο????
ακόμα για τις εκλογές κλαις ρε κακομοίρη?
ακόμα δεν τον χώνεψες τον 11 ιντζες ντινλντο????
πάλι λες ....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
πάλι λες ....
Κλάαααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεε
και συνεχίζεις να
εγώ δεν πρόκειται να κλάψω γιατί δεν έχω τίποτε να χάσω από την υπόθεση ούτε έχω ανάγκη από κανέναν από δαύτους... εσυ όμως που γελάς γιατί νομίζεις ότι θα είσαι ο παλιός πρασινοφρουρός που θα γαμεί και θα δέρνει και θα κάνει ότι γουστάρει θα κλάψεις πολύ όταν θα αλλάξει η κατάσταση.. γιατί τότε θα χάσεις πολλά...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
εγώ δεν πρόκειται να κλάψω γιατί δεν έχω τίποτε να χάσω από την υπόθεση ούτε έχω ανάγκη από κανέναν από δαύτους... εσυ όμως που γελάς γιατί νομίζεις ότι θα είσαι ο παλιός πρασινοφρουρός που θα γαμεί και θα δέρνει και θα κάνει ότι γουστάρει θα κλάψεις πολύ όταν θα αλλάξει η κατάσταση.. γιατί τότε θα χάσεις πολλά...
συνέχισε να αυτοεξεφτελίζεσαι...
το πηγάδι είναι άπατο λέμε....
κωλοτούμπα ε κωλοτουμπα, έχεις 1,5 μήνα που κλάιγεσαι στα πολιτικά θρεντ και τώρα μας λές οτι και καλά δεν σε κόφτει.
χου ρε.
συνέχισε το κλάμα τώρα ή καλύτερα πήγαινε στο θρέντ της Ντάριας γατούλη να τριφτείς
συνέχισε να αυτοεξεφτελίζεσαι...
το πηγάδι είναι άπατο λέμε....
κωλοτούμπα ε κωλοτουμπα, έχεις 1,5 μήνα που κλάιγεσαι στα πολιτικά θρεντ και τώρα μας λές οτι και καλά δεν σε κόφτει.
χου ρε.
συνέχισε το κλάμα τώρα ή καλύτερα πήγαινε στο θρέντ της Ντάριας γατούλη να τριφτείς
ρε μαλάκα, δεν είπα ότι δεν με κόφτει γιατί πάνω από όλα είμαι έλληνας και πατριώτης και πιστεύω ότι η χώρα θα καταστραφεί από αυτό το κόμμα που κλήθηκε να κυβερνήσει, διότι αποτελείται από έναν εσμό τυχάρπαστων, γελοίων και λαμόγιων (κατά την γνώμη μου πάντα) το οποίο έχει σαν μόνη πολιτική την διασφάλιση της κυριαρχίας των αμερικάνων στην ελλάδα και την προδοσία των εθνικών συμφερόντων... από κει και πέρα επαναλαμβάνω ότι προσωπικά δεν έχω τίποτε να χάσω διότι αφενός μεν έχω την δυαντότητα ανά πάσα στιγμή να πάω όπου θέλω στην Ευρώπη και στον κόσμο, αφετέρου δεν κρέμομαι από το αρχίδι ακανενός πολιτικού.. αυτός είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίζω και θα βρίζω αυτό το λαμογιο κόμμα που λέγαται ΠΑΣΟΚ...
εσύ καταλαβαίνω βέβαια γιατί χαίρεσαι... κάπου θα τρυπώσεις...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
Αν η ανωτέρω στιχομυθία, γίνονταν μεταξύ δύο απλών χρηστών, τώρα, θα είχαν επιβληθεί κυρώσεις (πρασινίσματα κλπ) και θα υπήρχε διαγραφή posts.
Επειδή τώρα εις εκ των δύο συνομιλούντων, τυγχάνει να είναι Mod, αναγκαζόμαστε να υπομένουμε την αντιπαράθεση και τα off-topic.....
Τα σχόλια δικά σας................
Επειδή τώρα εις εκ των δύο συνομιλούντων, τυγχάνει να είναι Mod, αναγκαζόμαστε να υπομένουμε την αντιπαράθεση και τα off-topic.....
Αν η ανωτέρω στιχομυθία, γίνονταν μεταξύ δύο απλών χρηστών, τώρα, θα είχαν επιβληθεί κυρώσεις (πρασινίσματα κλπ) και θα υπήρχε διαγραφή posts.
αν και καθήμενος ορθώς εμίλησες.. αλλοι ομιλούν με τον ορθόν... σταματώ εδώ...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
10 χρόνια μόνον??????????? έχεις πολλά να μάθεις ακόμη...
το ότι δουλεύεις σε πολυεθνικές δεν μου λέει και τίποτε .. και ο κλητήρας της IBM σε πολυεθνική δουλεύει...
Γιατί παρακαλώ?
Ο κλητήρας είναι επάγγελμα προς χλευασμό απο εσένα?
οσο για τα ποσα ξέρω, αστο καλύτερα....ξερω πάααααααρα πολλά....
ο κόσμος είναι μικρός....
μη κοτάς που δεν μιλάω...
χαχαχα!
έτσι έτσι!συνέχισε!
πατρις θρησκέια οικογένεια λέμε
και όλη ημέρα ξημεροβραδιαζεσαι στο μπουρδέλα γλέιφωντας την Ντάρια...
μετά σου βρίζουν την οικογένεια απειλείς οτι θα σκοτώσεις αυτούς που στην βρίζουν....
ενώ ΕΣΥ είσαι αυτός που έχει αυτοεξεφτελιστεί μόνος του εδώ μέσα...
είσαι ο Κλασσικός μαλάκας Φαρισάιστης Ελληνάρας...
κάθε πράγμα στον καιρό του αγαπητέ...
αλλιως στην πορεία σου κρεμάνε κουδούνια...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
κλάψε και εσύ για το φιλαράκι σου.
τα παράπονα σου στον αντισθένη
Γιατί παρακαλώ?
Ο κλητήρας είναι επάγγελμα προς χλευασμό απο εσένα?
οσο για τα ποσα ξέρω, αστο καλύτερα....ξερω πάααααααρα πολλά....
ο κόσμος είναι μικρός....
μη κοτάς που δεν μιλάω...
χαχαχα!
έτσι έτσι!συνέχισε!
πατρις θρησκέια οικογένεια λέμε
μετά σου βρίζουν την οικογένεια απειλείς οτι θα σκοτώσεις αυτούς που στην βρίζουν....
ενώ ΕΣΥ είσαι αυτός που έχει αυτοεξεφτελιστεί μόνος του εδώ μέσα...
είσαι ο Κλασσικός μαλάκας Φαρισάιστης Ελληνάρας...
κάθε πράγμα στον καιρό του αγαπητέ...
αλλιως στην πορεία σου κρεμάνε κουδούνια...
επειδή το συνεχίζεις...
(1) κανένας δεν χλεύασε τον κλητήρα.. απλά σε πολυεθνικές είναι περισσότερο αναλώσιμος..
(2) ότι ξέρεις μπορείς να τα πείς... δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε κρύβομαι από κανέναν. .εσύ κρύβεσαι πίσω από το μπλέ χρώμα του mod και νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα απ τα αρχίδια...
(3) το που ξημεροβραδιάζομαι εγώ είναι δικό μου αποκλειστικό θέμα... ποτέ δεν έκανα κριτική για σένα ούτε για κανέναν άλλο για τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου (αν και από τα λεγόμενα σου αρχίζω να καταλαβαίνω τι είδους είναι)
(4) και ναί .. όποιος μου βρίζει την οικογένεια είναι εν δυνάμει ένα πτώμα από τα χέρια μου.. το έχω πεί και το ξαναλέω... δεν έβρισα ποτέ θεία, πατρίδα και οικογένεια κανενός και ΑΠΑΙΤΩ το ίδιο και από τους άλλους...
(5) τα κουδούνια φίλε τα φοράς εδώ και πολύ καιρό απλά δεν το καταλαβαίνεις.. έκαστος των ανθρώπων δύο πήρας φέρει...
και στο φινάλε αει παράτε με ρε....
Εδώ έχεις μεγάλο άδικο που τον ειρωνεύεσαι...... Την έχω γλείψει κι εγώ, και ήταν πολύ νόστιμα......
κλάψε και εσύ για το φιλαράκι σου.
τα παράπονα σου στον αντισθένη
Μία αναφορά έκανα..... Δεν υπηρετήσαμε και στο στρατό μαζί με το Teras. Αυτουνού η σειρά είχε μονοψήφιο νούμερο......χιχιχιχιχιχιχιχι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
?
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K