memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
νωντοξυρισμα ;)
νωντοξυρισμα ;)
τελικα ειναι ωραιο να εισαι νωντοτυπος
ο νωντισμος ειναι η λυση...φαλαφελ και γαμισιτελικα ειναι ωραιο να εισαι νωντοτυπος
Ρε συ μιας και εισαι ψαγμενος, για προτεινε μας κανα καλο αφτερ σειβ για αρχη
ποσο πηγε το μαλλι για ολα αυτα τυπε?Εδω και λιγες μερες το mach3 μου παρεα με τον αφρο ξυρισματος, πηγαν στα σκουπιδια.
Τη θεση του πηρε το Merkur 23c, λεπιδες Personna και Feather και κρεμα ξυρισματος Proraso(για μπολ-πινελο)
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Πετυχαινω πολυ βαθυ ξυρισμα χωρις ερεθισμους, κοκκινιλες, τριχες που γυρνανε κλπ κλπ..
Καμια σχεση με το mach3, που οσο και αν παλευα, ο λαιμος μου γινοταν σαν κωλος μαιμους απ τις κοκκινιλες και το προσωπο μου το ενιωθα ερεθισμενο.
Για ολους εσας που ξυριζεστε συχνα και αντιμετωπιζετε προβληματα με ερεθισμους, κοκκινιλες κλπ κλπ, το wet shaving ειναι μονοδρομος
Εδω και λιγες μερες το mach3 μου παρεα με τον αφρο ξυρισματος, πηγαν στα σκουπιδια.
Τη θεση του πηρε το Merkur 23c, λεπιδες Personna και Feather και κρεμα ξυρισματος Proraso(για μπολ-πινελο)
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Πετυχαινω πολυ βαθυ ξυρισμα χωρις ερεθισμους, κοκκινιλες, τριχες που γυρνανε κλπ κλπ..
Καμια σχεση με το mach3, που οσο και αν παλευα, ο λαιμος μου γινοταν σαν κωλος μαιμους απ τις κοκκινιλες και το προσωπο μου το ενιωθα ερεθισμενο.
Για ολους εσας που ξυριζεστε συχνα και αντιμετωπιζετε προβληματα με ερεθισμους, κοκκινιλες κλπ κλπ, το wet shaving ειναι μονοδρομος
δν εισαι κλαρινογαμπρος τυπε? θα γλιτωσεις χρημα για ξυραφια και λοιπες μλκιες
Ωραιο θρεντακι
Το τελευταιο 3μηνο περιπου μου την εχει βαρεσει(κυριως λογω των γαμημενων κλαρινογαμπρων που εχουν εξαπλωθει σα καρκινος) και επιασα παλι το ξυραφακι που το χα πεταμενο απο τοτε που απολυθηκα απ τους καταδρομεις και ειχα ορκιστει οτι δε θα ξαναπιανα ποτε
Ειμαι φαν του κοντρα ξυρισματος για μπειμπι φεισ αλλα δυστυχως το δερμα μου δεν αντεχει καθημερινο κοντρα ξυρισμα(στο λαιμο βασικα εχω θεμα και βγαζω κοκινιλες, στο προσωπο ειμαι οκ), οποτε ξυριζομαι μερα παρα μερα.
Στο στρατο που ξυριζομουνα καθε μερα κοντρα(με κρυο νερο φυσικα και χωρις αφτερ σειβ κλπ κλπ), το δερμα μου ειχε γινει πολυ "τραχυ" και στο λαιμο ειχα μονιμως σημαδια τα οποια ευτυχως μετα απο μερικες βδομαδες αξυρισιας αφοτου απολυθηκα εξαφανιστηκαν.
Δεν εχω ψαχτει ιδιαιτερα με το θεμα ξυρισμα, μονο τα βασικα ξερω.
1)Ξυρισμα αμεσως μετα απο ζεστο ντουζ και αφου εχει προηγηθει καθαρισμος προσωπου με σαπουνι(πρασινο σαπουνι χρησιμοποιω για το προσωπο αλλα δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι καλο)
2)1-2 περασματα του ξυραφιου με τη φορα και μετα 1 κοντρα
3)Ξεπλυμα με κρυο νερο για να κλεισουν οι ποροι
4)Αφτερ σειβ
Απο "εξοπλισμο" εχω το Gillette Mach3 turbo, αφρο ξυρισματος Nivea(προτιμω αφρο απ τα gel) και αφτερ σειβ αγορασα τυχαια αυτο επειδη μαρεσε το αρωμα του :
Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι καλο η οχι, ειναι στα τελειωματα τωρα και θελω να δοκιμασω κατι αλλο(περιμενω προτασεις απ τους πιο ψαγμενους)
Επισης θελω να ρωτησω τι παιζει με τα πινελακια που χρησιμοποιουν οι μπαρμπερηδες;;
Μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και για να απλωσεις τον αφρο ξυρισματος;
Κανουν διαφορα;
Εδω και λιγες μερες το mach3 μου παρεα με τον αφρο ξυρισματος, πηγαν στα σκουπιδια.
Επισης εξαιρετικα σημαντικο(ισως πιο σημαντικο και απ το ιδιο το ξυρισμα), ειναι η προετοιμασια.
δηλαδη τυπε?Επισης εξαιρετικα σημαντικο(ισως πιο σημαντικο και απ το ιδιο το ξυρισμα), ειναι η προετοιμασια.
οχι καμια σχεση.
Ισα ισα που το αφτερ σειβ (και ειδικα τα αλκοολουχα οπως το brut και το aqua velva που χρησιμοποιω) σκοτωνουν μικροβια και κλεινουν τους πορους αμεσως μειωνοντας δραματικα τον κινδυνο για μολυνσεις
Οι ερεθισμοι ειναι κυριως θεμα λεπιδας. Οι κεφαλες στυλ mach3 fusion κλπ κλπ, ειναι φτιαγμενες με κακης ποιητητας λεπιδες και λογω πολλων λεπιδων(οι οποιες ειναι και κακης ποιοτητας), πολυ συχνα "τραβανε" την τριχα αντι να την κοβουν. Και φυσικα οι πολλες λεπιδες προκαλουν ερεθισμους και στο δερμα. 1 περασμα με το mach3 ειναι σαν 3 περασματα με ενα DE safety razor
Επισης εξαιρετικα σημαντικο(ισως πιο σημαντικο και απ το ιδιο το ξυρισμα), ειναι η προετοιμασια.
Πορνολορδος
τις πουτσοτριχες πως τις ξυριζετε;