ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Και εμεις περιμενουμε να γελασουμε.
εγω ετσι γινομαι αμα ξυριστω και με ξυραφακι κανονικο. εχω δερμα μωρου και γενια συρματοβουρτσα που καθαριζεις την ψησταρια
Και εμεις περιμενουμε να γελασουμε.
εγω ετσι γινομαι αμα ξυριστω και με ξυραφακι κανονικο. εχω δερμα μωρου και γενια συρματοβουρτσα που καθαριζεις την ψησταρια
Οχι μόνο δέρμα, αλλά και μυαλό μωρού...
ετσι κατω απο ταρχιδια μου να κρεμεσαι για λιγη σημασια γερομαλακα σε ολα τα θρεντ
Αυτά εδώ είναι πραγματικά εργαλεία!
Τυχερός όποιος έχει έστω και ένα τέτοιο κλασικό κομμάτι...
πραγματικα εργα τέχνης.
Αυτή η φοβερή συλλογή ανήκει στον Jean-Paul Allemand έναν νεαρό, ωραίο μαγκίτη, Γάλλο, ο οποίος είναι και συντηρητής
στις παλαιές φαλτσέτες.
Επίσης οι Γάλλοι, χρησιμοποιούν -προς τιμή τους- μια ιδιαίτερα όμορφη και κομψή λέξη -ελληνικής προελεύσεως- για το
κλασικό ξύρισμα "Pogonotomie". Ευρύτερα χρησιμοποιούν συνήθως το "rasage a l’ancienne"...
ετσι κατω απο ταρχιδια μου να κρεμεσαι για λιγη σημασια γερομαλακα σε ολα τα θρεντ
Αααααααααα
το κάνει και με άλλους ο μουζικάντης της οθωμανικής αυτοκρατορίας ;;;;;
Αααααααααα
το κάνει και με άλλους ο μουζικάντης της οθωμανικής αυτοκρατορίας ;;;;;
αστον τον εχουν ξεφτιλισει κουτσομπολιο η πουτανες αυτον τον γερο. πληρωνει για να κανει συζητηση χωρις να γαμαει και μετα γραφει διθυραμβους για...γαμησια
τα πιο ευκολα λεφτα ειναι τετοιοι γεροι. αν δεις δεν θα κανει ποτε ραντεβου με γκομενα που δεν μιλαει τη γλωσσα ας ειναι και μις υφηλιος
μη γαμας το θρεντ φιλεΕκτοράκο, τι λέει, σε έτσουξε βλέπω...
Εσύ γαμάς καθόλου ή μόνο χειρογλύκανο; Μέλος από το 2008 με μηδενικές κριτικές και μηδενική συμμετοχή στο φόρουμ;
Θα σέρνεσαι ακόμα στα νήματα των κοριτσιών για να μαζεύεις τις καπότες των άλλων;
μη γαμας το θρεντ φιλε
καλα με συχωρεις.Φίλε, εγώ στην προηγούμενη σελίδα έδωσα στίγμα στο νήμα, με τις κλασικές φαλτσέτες του Γάλλου και μερικά χρήσιμα στοιχεία .
Ο Εκτοράκος, όμως, επειδή δεν έχει δικά του αρχίδια να με αντιμετωπίσει εκεί που πρέπει, διότι τρώει συνεχώς
την ψωλή και φεύγει με την ουρά στα σκέλια, ψάχνει έπειτα αλλού για αποκούμπι και υποστηρικτές σαν κάθε θρασύδειλο.
Δεν ξέρω ποιός χαλάει το νήμα (και τα νήματα γενικώς).