Νέα

Πραγματικά καλό κλασικό ξύρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και εμεις περιμενουμε να γελασουμε.

Straight-Razor-Cut-on-Neck.jpg

εγω ετσι γινομαι αμα ξυριστω και με ξυραφακι κανονικο. εχω δερμα μωρου και γενια συρματοβουρτσα που καθαριζεις την ψησταρια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ετσι κατω απο ταρχιδια μου να κρεμεσαι για λιγη σημασια γερομαλακα σε ολα τα θρεντ

γελάω με τα χάλια σου...

πότε άλλοτε ασχολήθηκα μαζί σου ρε μπαγλαμά πέρα από το γνωστό, πονεμένο νήμα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
πραγματικα εργα τέχνης.

Αυτή η φοβερή συλλογή ανήκει στον Jean-Paul Allemand έναν νεαρό, ωραίο μαγκίτη, Γάλλο, ο οποίος είναι και συντηρητής
στις παλαιές φαλτσέτες.

Allemand-Jean-Paul-Hykerlord-Sapasspa_thumb2_thumb.jpg

Επίσης οι Γάλλοι, χρησιμοποιούν -προς τιμή τους- μια ιδιαίτερα όμορφη και κομψή λέξη -ελληνικής προελεύσεως- για το
κλασικό ξύρισμα "Pogonotomie". Ευρύτερα χρησιμοποιούν συνήθως το "rasage a l’ancienne"...

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Αυτή η φοβερή συλλογή ανήκει στον Jean-Paul Allemand έναν νεαρό, ωραίο μαγκίτη, Γάλλο, ο οποίος είναι και συντηρητής
στις παλαιές φαλτσέτες.

Allemand-Jean-Paul-Hykerlord-Sapasspa_thumb2_thumb.jpg

Επίσης οι Γάλλοι, χρησιμοποιούν -προς τιμή τους- μια ιδιαίτερα όμορφη και κομψή λέξη -ελληνικής προελεύσεως- για το
κλασικό ξύρισμα "Pogonotomie". Ευρύτερα χρησιμοποιούν συνήθως το "rasage a l’ancienne"...

χαιρομαι πολυ που το εμαθα αυτο!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ετσι κατω απο ταρχιδια μου να κρεμεσαι για λιγη σημασια γερομαλακα σε ολα τα θρεντ

Αααααααααα
το κάνει και με άλλους ο μουζικάντης της οθωμανικής αυτοκρατορίας ;;;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αααααααααα
το κάνει και με άλλους ο μουζικάντης της οθωμανικής αυτοκρατορίας ;;;;;

αστον τον εχουν ξεφτιλισει κουτσομπολιο η πουτανες αυτον τον γερο. πληρωνει για να κανει συζητηση χωρις να γαμαει και μετα γραφει διθυραμβους για...γαμησια  :2funny: :2funny:
τα πιο ευκολα λεφτα ειναι τετοιοι γεροι. αν δεις δεν θα κανει ποτε ραντεβου με γκομενα που δεν μιλαει τη γλωσσα ας ειναι και μις υφηλιος

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μάλιστα .......

αυτοί καλομαθαίνουν τις πουτάνες και δεν με παίρνει ποτέ δεύτερη φορά η ίδια βίζιτα.

Σου λέει βρίσκω άλλους να λέμε παραμυθάκια, θα ανεχτώ τον άλλο να με γαμάει μια ώρα
και να με γεμίζει ιδρώτα και χύσια ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
αστον τον εχουν ξεφτιλισει κουτσομπολιο η πουτανες αυτον τον γερο. πληρωνει για να κανει συζητηση χωρις να γαμαει και μετα γραφει διθυραμβους για...γαμησια  :2funny: :2funny:
τα πιο ευκολα λεφτα ειναι τετοιοι γεροι. αν δεις δεν θα κανει ποτε ραντεβου με γκομενα που δεν μιλαει τη γλωσσα ας ειναι και μις υφηλιος

Εκτοράκο, τι λέει, σε έτσουξε βλέπω...

Εσύ γαμάς καθόλου ή μόνο χειρογλύκανο; Μέλος από το 2008 με μηδενικές κριτικές και μηδενική συμμετοχή στο φόρουμ;

Θα σέρνεσαι ακόμα στα νήματα των κοριτσιών για να μαζεύεις τις καπότες των άλλων;

Επισκέπτης
Εκτοράκο, τι λέει, σε έτσουξε βλέπω...

Εσύ γαμάς καθόλου ή μόνο χειρογλύκανο; Μέλος από το 2008 με μηδενικές κριτικές και μηδενική συμμετοχή στο φόρουμ;

Θα σέρνεσαι ακόμα στα νήματα των κοριτσιών για να μαζεύεις τις καπότες των άλλων;
μη γαμας το θρεντ φιλε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μη γαμας το θρεντ φιλε

Φίλε, εγώ στην προηγούμενη σελίδα έδωσα στίγμα στο νήμα, με τις κλασικές φαλτσέτες του Γάλλου και μερικά χρήσιμα στοιχεία .

Ο Εκτοράκος, όμως, επειδή δεν έχει δικά του αρχίδια να με αντιμετωπίσει εκεί που πρέπει, διότι τρώει συνεχώς
την ψωλή και φεύγει με την ουρά στα σκέλια, ψάχνει έπειτα αλλού για αποκούμπι και υποστηρικτές σαν κάθε θρασύδειλο.

Δεν ξέρω ποιός χαλάει το νήμα (και τα νήματα γενικώς).

Επισκέπτης
Φίλε, εγώ στην προηγούμενη σελίδα έδωσα στίγμα στο νήμα, με τις κλασικές φαλτσέτες του Γάλλου και μερικά χρήσιμα στοιχεία .

Ο Εκτοράκος, όμως, επειδή δεν έχει δικά του αρχίδια να με αντιμετωπίσει εκεί που πρέπει, διότι τρώει συνεχώς
την ψωλή και φεύγει με την ουρά στα σκέλια, ψάχνει έπειτα αλλού για αποκούμπι και υποστηρικτές σαν κάθε θρασύδειλο.

Δεν ξέρω ποιός χαλάει το νήμα (και τα νήματα γενικώς).
καλα με συχωρεις.

Επισκέπτης
Αποψε θα ξυριστω

Αποψε βαζω λακη στο κλαμπ των βαρδαμουγαμημενων

Μεινετε συντονισμενοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom