Επισκέπτης
Εγω θα προτιμούσα ένα μπουκετάκι ανεμώνες![]()
ένα ανεμώδες μπουκέτο δε σου κάνει;
Εγω θα προτιμούσα ένα μπουκετάκι ανεμώνες![]()
Οκ αλλά ανέστρεψε τη σειρά, Πρωτα σκισιμο(πολύ)μρτά αγκαλίτσες(λίγο).Αγκαλίτσες, χαδάκια, φιλάκια και για τέλος καλό πήδημα. That’s All…
Κομματακι ευαισθητη σε βρισκω ......
Θέμα: Πράγματα που γουστάρουν οι γκομενες
Πουτσα.
Κανονικά θα έλεγα μόνο καλό πήδημα αλλά τα προκαταρτικά είναι για να μην μας περάσουν για φαλλοκράτες.Οκ αλλά ανέστρεψε τη σειρά, Πρωτα σκισιμο(πολύ)μρτά αγκαλίτσες(λίγο).
Καλησπέρα σε όλους.Φτιάχνω αυτό το θρεντ για να συγκεντρώσουμε μερικά πράγματα που κάνουν τους γκομενες μας να γουστάρουν.παράδειγμα: περνούσα πριν κάνα μήνα με την δικιά μου έξω από ένα ανθοπωλειο.μπήκα μέσα και της πήρα ένα τριαντάφυλλο.μάγκες τρελάθηκε.Δεν ξόδεψα σχεδόν τίποτα και εκείνη τα παίξε.περιττό να σας πω ότι το βράδυ έγινε χαμός στο κρεβάτι.Σας έχει τύχει το ποια παρόμοιο? Μπορείτε να αναφέρετε αντίστοιχα πράγματα χαμηλού ή και μηδενικού κόστους
εσυ μας λες οτι τρελαθηκεΚαλησπέρα σε όλους.Φτιάχνω αυτό το θρεντ για να συγκεντρώσουμε μερικά πράγματα που κάνουν τους γκομενες μας να γουστάρουν.παράδειγμα: περνούσα πριν κάνα μήνα με την δικιά μου έξω από ένα ανθοπωλειο.μπήκα μέσα και της πήρα ένα τριαντάφυλλο.μάγκες τρελάθηκε.Δεν ξόδεψα σχεδόν τίποτα και εκείνη τα παίξε.περιττό να σας πω ότι το βράδυ έγινε χαμός στο κρεβάτι.Σας έχει τύχει το ποια παρόμοιο? Μπορείτε να αναφέρετε αντίστοιχα πράγματα χαμηλού ή και μηδενικού κόστους
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας, αν σε αρέσουν όμως οι καταδύσεις θα βρεις πολλές ψυχές να ξεκλειδώσεις.
Καλησπέρα σε όλους.Φτιάχνω αυτό το θρεντ για να συγκεντρώσουμε μερικά πράγματα που κάνουν τους γκομενες μας να γουστάρουν.παράδειγμα: περνούσα πριν κάνα μήνα με την δικιά μου έξω από ένα ανθοπωλειο.μπήκα μέσα και της πήρα ένα τριαντάφυλλο.μάγκες τρελάθηκε.Δεν ξόδεψα σχεδόν τίποτα και εκείνη τα παίξε.περιττό να σας πω ότι το βράδυ έγινε χαμός στο κρεβάτι.Σας έχει τύχει το ποια παρόμοιο? Μπορείτε να αναφέρετε αντίστοιχα πράγματα χαμηλού ή και μηδενικού κόστους
να εχεις κυρος,να εχεις καλη δουλεια με πολλα λεφτα να εισαι κλαρινογραμπρος να ανηκεις στην showbiz και να εισαι party animal
να τους παίζεις την κλειτορίδα....