Νέα

Πόζαρε με ανοιχτά τα πόδια χωρίς κιλότα στο Μουσείο Ακρόπολης και συνελήφθη!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.475
Πόντοι
8.006
με εχετε μπερδεψει... ποια γραμματοσειρα θελετε ??? αποφασιστε !

μην με διαβάλεις αλεξ...
δεν θα λες δεξια και αριστερα οτι την εχω 10 , αντε 11, εγω!
η δικια μου η γραμματοσειρα φτανει ισαμε και 20, μην σου πω και 22 εαν κουρεψω γυρω γυρω!!!


...ακου "απλώς"...
"απλώς" να πεις για τη δικια σου!
Τωρα την εκανες Tahoma
 
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
347
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Έταιρον εκάτερων μαν, μην μπλέκεις την βούρτσα με την πούτσα. Οι μακαρόναδες σώστότατοι στο θέμα γιατί έχει παραγαμήθει το θέμα της ασέβιας σε τέτοιου είδους χώρους από μαλακοντούκεφα τουρίστες και κάθε σκατο-αμόρφωτο με σέλφι στικς και δεν ξέρω και εγώ τι. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ!

Όσο για την Σουιδία, άλλη μαλακία από κει. Είναι ρατσιστές προς τους ίδιους τους Σουιδούς, που από μόνο του είναι αστείο και απίστευτο ταυτόχρονα. Αυτού του είδους η μαλακία προκείμενου να μην θειχτούν τα υπανάπτυκτα μουσλίμια, που έχουν βιάσει την μισή Σουιδία, που είναι χαράμ να κυκλοφορεί γυναίκα χωρίς δέκα τραπεζομάντηλα και με την μάσκα νίντζα. Έλεος δηλαδή.
 
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
Η ΡΩΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΝΙΤΑ ΝΤΕΙ ΜΟΝΤΙ
Η Ρώμη απαγόρευσε στους τουρίστες να κάθονται και να τρώνε στα σκαλοπάτια του ναού της Αγίας Τριάδας των Βουνών (Trinità dei Monti), ένα από τα αρχιτεκτονικά κοσμήματα της ιταλικής πρωτεύουσας, απειλώντας με τσουχτερά πρόστιμα τους παραβάτες.

Ο κανονισμός της δημοτικής αστυνομίας, που τέθηκε σε ισχύ στις αρχές του καλοκαιριού, προβλέπει την απαγόρευση σε τουρίστες να κάθονται σε δημόσιους χώρους «με ασεβή τρόπο» όπως και «να κάθονται καταναλώνοντας τρόφιμα ή ποτά σε μνημεία ιστορικής, καλλιτεχνικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς» ιδίως σε σιντριβάνια και σκαλοπάτια.

Ο κανονισμός, που εφαρμόζεται ήδη στον ναό Τρινιτά ντέι Μόντι, προβλέπει, επίσης, την επιβολή προστίμου ύψους 150 ευρώ που θα μπορούσε να φθάσει στα 400 ευρώ στην περίπτωση σοβαρών παραπτωμάτων, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, αστυνομικοί απέτρεψαν με τις σφυρίχτρες τους σήμερα όλους τους τουρίστες που επιχειρούσαν να κάτσουν στα διάσημα σκαλοπάτια.

Τα σκαλοπάτια, ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας, άνοιξαν ξανά για το κοινό τον Σεπτέμβριο του 2016, έπειτα από έναν χρόνο εργασιών.

Η Scalinata, που είχε καταστραφεί από τη ρύπανση, αλλά και τις τσίχλες και τους λεκέδες κρασιού ή καφέ, βρήκε τελικά την αρχική της λάμψη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Συνημμένα

  • Ρωμη.jpg
    Ρωμη.jpg
    164 KB · Εμφανίσεις: 14

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Μηνύματα
272
Like
142
Πόντοι
1

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.243
Κριτικές
81
Like
8.020
Πόντοι
7.865
Γενικά όλοι οι τουρίστες κάνουν ότι θέλουν,επειδή τους επιτρέπουμε εμείς να κάνουν ότι θέλουν και όλα αυτά για το χρήμα.Πήγαινε σε όποιο μέρος του κόσμου θέλεις και δείξε το μουνί σου ή τα παπάρια σου.Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις,αν όχι χειρότερη.Την τελευταία φορά που πήγα στο Λούβρο, πριν περίπου 4 μήνες,δεν άφησαν ένα γκρουπάκι να περάσει,επειδή φόραγαν πολύ αποκαλυπτικά σορτς.Σορτς που εδώ τα φοράει και η τελευταία λούμπεν βλάχα,εκεί κρίθηκαν ακατάλληλα και όχι μόνο έφυγαν τα άτομα του group,ειρηνικά,αλλά δεν είπε κανείς τίποτε.Σου λέει πως εδώ μάγκα μου πουλάμε μούρη.Και ναι,ο τουρισμός αγαπητοί ιθαγενείς,είναι θέμα image.Επιλέγεις αν θές να είσαι σοβαρός ή ξεμπουρδέλεμα.Στο μουσείο της Ακρόπολης οι εντολές είναι πιο αυστηρές και οι άνθρωποι απλά έκαναν την δουλειά τους.Εκείνη πήγε να την γλυτώσει πατώντας στο γεγονός ότι είναι έγχρωμη και γυναίκα.Κλασική αντίδραση που έχουν οι μειωνοτικές ομάδες αυτού του τύπου εδώ και δεκαετίες και που κορυφώνεται τώρα.Όχι κυρά μου...Δεν έχει σημασία αν είσαι μαύρη γυναίκα και ξένη.Έβγαλες έξω το μουνί σου και θα σε πάνε κωλοφεράτζα.Έπρεπε όχι απλά να την κρατήσουν,αλλά να περάσει αυτόφωρο για προσβολή δημοσίας αιδούς και προσβολή πολιτιστικής κληρονομιάς (ναι υπάρχει και αυτό εδώ και μερικά χρόνια) και αφου πλερώσει αφρώς προστιματάκι ή ότι άλλο προβλέπεται,να πάει στην σκατότρυπα απο όπου ήρθε.Έτσι θα αντιδρούσαν άλλωστε και οι Βρετανοί σε αντίστοιχη κατάσταση.
 
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ TRAVEL BLOGGER
Συνεχίζουν να προκαλούν οι επισκέπτες και απειλούν με μηνύσεις. Η κυρία που προκάλεσε το πανελλήνιο αναρτεί άλλες αθλιότητες στην σελίδα της.

Η κα δεν ξέρει προφανώς που βρισκόταν αφού δεν υπάρχει αρχαιοφύλακας με το όνομα αυτό στο Μουσείο Ακρόπολης. Μιλάει για το Μουσείο Ακρόπολης ενώ το συμβάν έγινε στον βράχο. Οπότε ήταν και εκτός τόπου και χρόνου.
Εργαζόμενοι στον πολιτισμό «τσακίστε τους». Τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα  λιγότερο από αυτό που ορίζει η νομοθεσία. Σε κάθε περίπτωση η νομική υπηρεσία του ΥΠΠΟ θα πρέπει να  συμπαραστέκεται στο θιγόμενα προσωπικό και όχι ο καθένας να ψάχνει για δικηγόρο μόνος του.
Εδώ η σελίδα του αίσχους και με Έλληνες αβανταδόρους σχολιαστές.



:zombie: :zombie: :zombie:
 

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Μηνύματα
483
Like
155
Πόντοι
1
απορώ γιατί αυτά τα ζώα πανε σε Μουσεία..
 

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
361
Like
254
Πόντοι
21
Για να προκαλέσουν και να πάρουν δημοσιότητα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom