Νέα

Πούτσα και ζαρτιέρα 2 (Θα σε δω στο μπαρ...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickgreekgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να συνεχίσω τις ιστορίες??

• Ναι

Ψήφοι: 39 73,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 26,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1

:pipa1:

Οι εμπειρίες μου με trans κυρίως από την Συγγρού συνεχίστηκαν. Κατά καιρούς έτρωγα διάφορες φλασιές για να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Μια εποχή το κριτήριό μου ήταν να με χύνουν στο στόμα.  Έκανα το ψωνιστήρι μόνο με αυτό το κριτήριο και είχα γευτεί αρκετά τραβελοχύσια. Θυμάμαι μια αρκετά μεγαλύτερή μου τραβεστί που φορούσε διαφανές καλσόν, με πήγε σε ένα διαμέρισμα κοντά στην Πάντειο και την πίπωσα χωρίς καν να γδυθούμε. Έχυσε τόσο που μου λέρωσε τα ρούχα….
Ένα χειμωνιάτικο βράδυ πήρα μια ψηλή μελαχρινή με καρέ κοντό μαλλί. Το όνομα της ήταν Λένα και είχε ύψος πάνω από 1,90. Την ρώτησα εάν μπορούσε να χύσει στο στόμα μου και μου απάντησε πως ναι με το αντίστοιχο τίμημα βέβαια. Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην Δοϊράνης όπου χωρίς να χάσω χρόνο ξεκίνησα το πίπωμα. Είχε έναν αξιοπρεπέστατο πούτσο γύρω στα 17εκ. και της τον φρόντισα όσο καλύτερα μπορούσα βάζοντας όλη μου την τέχνη.  Κάποια στιγμή βρεθήκαμε να κάνουμε 69 με εκείνη από πάνω. Μου έδωσε μια τέλεια θέα από την κωλοτρυπίδα της και τα αρχίδια της που τα έγλειψα αχόρταγα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου. Σφήνωσε την κωλοτρυπίδα της στο στόμα μου και μετά βίας μπορούσα να πάρω αναπνοή. Είχα γίνει πύραυλος. Η ιδέα μιας δίμετρης trans να κάθεται και να κωλοτρίβεται στο πρόσωπο μου με απογείωνε. Λίγο αργότερα σηκώθηκε και με μία κίνηση μου τον έχωσε στο στόμα. Κατάλαβα ότι σε λίγο θα έπαιρνα τους χυμούς της. Η εμπειρία των ετών που είχα δεν με διέψευσε. Ένιωσα τα χύσια της στο λαρύγγι μου και ξεκίνησα να τα καταπίνω αχόρταγα.
-Πάρτα καριόλα. Μην χυθεί ούτε σταγόνα έξω, είπε προστακτικά.
Την υπάκουσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν άφησα ούτε σταγόνα.
Όταν ντυθήκαμε και της έδωσα το δωράκι μου είπε κάτι αναπάντεχο:
-Ήσουν πολύ μεγάλη γκάβλα. Όποτε θέλεις έλα να σε κεράσω κανένα ποτό στο μπαράκι όπου δουλεύω. Είναι στο Παλιό Φάληρο.
-Που ακριβώς; ρώτησα.
-Μην ζητάς πολλά. Εάν θέλεις θα το βρεις.

Πέρασε καμιά εβδομάδα. Ήταν Τετάρτη βράδυ και δεν είχα κανονίσει τίποτα. Όλην την εβδομάδα σκεφτόμουν αυτό που μου είπε η Λένα άλλα δεν το αποφάσιζα γιατί δεν πολυγούσταρα την φάση gay bar - dragshow. Τελικά πήρα το αυτοκίνητο και ξεκίνησα για Παλιό Φάληρο. Που όμως να βρω το μπαράκι; Ανέβηκα την Μεγάλου Αλεξάνδρου και έστριψα αριστερά. Πήρα σβάρνα ένα ένα τα στενά στα τυφλά. Τελικά το ένστικτό μου για την αναζήτηση της τραβελόπουτσας δεν με διέψευσε. Σε ένα άσχετο στενό είδα μία είσοδο με μπλε φως νέον. Έμοιαζε σαν συνοικιακό μπαράκι. Παρκάρισα το αυτοκίνητό μου και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Μόλις μπήκα από την είσοδο διέκρινα στο βάθος πίσω από το μπαρ μια γνώριμη δίμετρη φιγούρα. Ήταν το τραβέλι που με πίπωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή με γνώρισε και μου έγνεψε να καθίσω στην μπάρα. Το μαγαζί ήταν σχεδόν άδειο. Στην μπάρα ήταν η Λένα με μια άλλη μουνάρα τρανς και τον ιδιοκτήτη, μια κοντή πούστρα που έμοιαζε σε ένα ηθοποιό που έπαιζε  β΄ ρόλους σε κάτι σειρές και ταινίες (μπορεί να ήταν και ό ίδιος, δεν ξέρω).  Δεξιά στα τραπέζια καθόταν μία παρέα με δύο τρανς και δύο πιτσιρικάδες αλλά ήταν αρκετά απασχολημένοι με τα χαμουρέματα ώστε να τους απασχολεί οτιδήποτε τριγύρω. Άλλο κόσμο στο μαγαζί δεν είχε αφού ήταν Τρίτη.
-Να σας γνωρίζω τον φίλο μου, είπε η Λένα στην άλλη τρανς και το αφεντικό.
Πιάσαμε κουβέντα χαλαρά και κατέβασα κανα δυό ουισκάκια. Η Λένα ήταν πίσω από την μπάρα αλλά πηγαινοερχόταν ανταλλάσοντας κουβέντες με την πούστρα και την μουνάρα.
Κάποια στιγμή βγήκε απ΄την μπάρα και ήρθε δίπλα μου. Φορούσε μπότες, διχτυωτές μαύρες κάλτσες και μια μίνι φούστα που κάλυπτε το τίποτα. Θυμάμαι ότι φορούσε και μαύρα δικτυωτά γάντια από αυτά που δεν είχαν δάχτυλα αλλά στηρίζοταν με μία θηλιά στο μεσαίο δάχτυλο. Η εμφάνισή της ήταν αρκετή για να μου προκαλέσει άμεση εκσπερμάτωση αλλά κρατήθηκα. Συνεχίσαμε την κουβέντα και ασυναίσθητα βρέθηκα όρθιος ανάμεσα στα μισάνοιχτα μπούτια της. Αισθάνθηκα το γκαβλί της να περιμένει μέσα στο κιλοτάκι της. Το άγγιζα με το πάνω μέρος του ποδιού μου και τον κώλο μου. Ήταν πολύ γκαβλωτικό. Κάποια στιγμή έρχεται η πούστρα ο ιδιοκτήτης και σκύβει πάνω από το μπαρ.
-Άκουσα τα καλύτερα για εσένα από την Λένα.
-Ευχαριστώ, του απάντησα.
-Βγάλτην λίγο έξω να την πιάσω , μου είπε κοιτώντας με στα μάτια. Η Λένα και φίλη της παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον.
Εγώ αν και απρόθυμα γιατί δεν γουστάρω τέτοιου τύπου πούστηδες αλλά μόνο τραβέ, την έβγαλα έξω. Εκείνος μη χάνοντας χρόνο, την άρπαξε με το χέρι του κι έβγαλε έναν αναστεναγμό  γκάβλας.
-Γκαβλιάρη έχεις ωραία πούτσα. Δεν σου φαίνεται ότι είσαι το καλύτερο τσιμπούκι πελάτης στην Συγγρού.
Με τα μάτια του, μου έκανε νεύμα προς την Λένα. Εγώ δεν κατάλαβα και εκείνος μου είπε:
-Πάρε τον πούτσο της Λένας  στο στόμα σου τώρα.  Σκύψε και ξεκίνα να γλείφεις.
Εγώ σάστισα. –Μαα.. έχει κόσμο δεν γίνεται… και ταυτόχρονα κοίταξα την Λένα που καθόταν πίσω μου στο σκαμπώ με μισάνοιχτα τα πόδια. Αφού την είδα να χαμογελάει πονηρά, έσκυψα το βλέμμα μου και διαπίστωσα ότι τον είχε βγάλει έξω από το μαύρο μεταξένιο κιλοτάκι και αιωρούταν περήφανος, λες και ήταν αυτόνομος. Όταν είδα την ερεθισμένη πούτσα ανάμεσα στις δικτυωτές κάλτσες να περιμένει, μου έφυγε κάθε αναστολή. Το ήθελα απεγνωσμένα στο στόμα μου. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα έσκυψα και τον κατάπια όλον. Το αφεντικό με την άλλη τρανς παρακολουθούσαν ανυπόμονα.
-Κοίτα τι καριόλα που είναι. Δεν χαμπαριάζει τίποτα. Το πήρε όλον στο λαρύγγι, σχολίαζαν μεταξύ τους.
Εγώ μη μπορώντας να αντισταθώ στον πειρασμό του λαχταριστού τραβελογκαβλιού συνέχισα να κάνω απτόητος αυτό που ήξερα καλά. Δεν ξέρω εάν με έβλεπε η παρέα από τους καναπέδες αλλά σίγουρα είχα κοινό πίσω από την μπάρα. Της τον έπαιζα απαλά με το στόμα ενώ η γλώσσα μου δεν σταμάταγε να γλύφει την τρυπούλα του πέους της. Η Λένα έπιασε το κεφάλι μου με τα δυνατά της χέρια και μου έδινε τον ρυθμό. Έβλεπα με το πλάι των ματιών μου τα μπούτια της καλυμένα από τις διχτυωτές κάλτσες και απομονώθηκα στον μικρόκοσμό μου,  πούτσα και ζαρτιέρα, χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκείνη την ώρα.
Δεν ξέρω πόσο διήρκεσε αυτή η φάση γιατί είχα χαθεί ανάμεσα στα πόδια της. Άκουγα μόνο τα βογγητά της παρτενέρ μου και τις προτροπές των θεατών μας.
-Γλύψτον πουτάνα, σε λίγο θα σε χύσει, έλεγε το αφεντικό.
-Τα καταπίνει ο καριόλης; ρωτούσε η άλλη τρανς μέσα από το μπαρ την Λένα.
-Όλα, θα δεις σε λίγο απάντησε η Λένα.
Όντως κάποια στιγμή αισθάνθηκα τις συσπάσεις. Τον σιγούρεψα καλά ανάμεσα στα χείλη μου και περίμενα το μοιραίο. Σε λίγο μια καυτή λάβα ξεχύθηκε και πλημμύρησε το στόμα μου. Σχεδόν πνίγηκα από το σπέρμα γιατί με χτύπησε βαθειά μέσα στο λαρύγγι. Χωρίς να πω τίποτα το κατάπια, καθάρισα ότι είχε απομείνει πάνω στην ακόμα ερεθισμένη πούτσα και σηκώθηκα.
Και οι τρεις τους μου χαμογελούσαν με νόημα.
Η Λένα βόλεψε το γκαβλί της στο κιλοτάκι της.
-Συνέχισε το ποτό σου, μου είπε. Ήσουν απίστευτο τσουλί που με πίπωσες μέσα στο μπαρ.
-Ήπια μια γουλιά από το ουίσκι μου για να καθαρίσει λίγο ο φάρυγγας και την ευχαρίστησα με ένα φιλί στον λαιμό.
-Πότε θα βρεθούμε οι δυό μας; Με ρώτησε η πούστρα ιδιοκτήτης.
-Θα το κανονίσουμε….. του είπα για να τον ξεφορτωθώ.
Μετά από λίγο τους καληνύχτησα και βγήκα από το μπαρ έχοντας άλλη μια εμπειρία στις πλάτες μου (συγνώμη στο λαρύγγι μου ήθελα να πω)……

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ατιμεεεεεεεεεεεε

με καμνες να χύσω πάλι και να κάνω μπιντέ.

Πως τα λες έτσι;;;;;;;; εχεις μεγάλη πέννα

Τρέμε Λιλάκο, ένας μεγάλος μύθος γεννίεται στο σάιτ!!!!!!!!!!!!!

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
εχει και 3..? ο αρχοντας της πιπας............τριλογια και βαλε το βλεπω

OP
OP
nickgreekgr

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Θα ακολουθήσουν αρκετές ιστορίες από όλες αυτές που αξίζει να μοιραστώ.
Από εδω και πέρα θα χοντρύνει το πράγμα....
Υπομονή...
:s&m_1:

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
κρυφοπουστρα με εχεις καβλοση αφανταστα με της ξεκολες πιπο-ιστοριες ανεβασε και αλλες ιστοριες περιμενω  ;)
οπως περιμενουμε και φωτο σου  :smitten: :smitten:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ατιμεεεεεεεεεεεε

με καμνες να χύσω πάλι και να κάνω μπιντέ.

Πως τα λες έτσι;;;;;;;; εχεις μεγάλη πέννα

Τρέμε Λιλάκο, ένας μεγάλος μύθος γεννίεται στο σάιτ!!!!!!!!!!!!!
ναι οντως εχει εξαιρετικη πενα και μαεστρια !!!
δεν γυριζε κανενας βιντεο που επερνες πιπες μεσα στο μπαρ ?????  :think:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ναι οντως εχει εξαιρετικη πενα και μαεστρια !!!
δεν γυριζε κανενας βιντεο που επερνες πιπες μεσα στο μπαρ ?????  :think:

Σε μένα λες οτι πέρνω πίπες;;;;;;;;;

αντε μην σου  :fuck2: οτι εχεις και δεν έχεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακες εχουμε γεμισει πουστρονια.τι στο διαολο. :headbang:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ολοι οι λυσασμενοι για πουτσα εδω γραφονται :2funny:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
εύγε κοριτσάρα μου

έκανες και τις γαργάρες σου με το φενεργκάν

ε ρε γλέντια !!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Σε μένα λες οτι πέρνω πίπες;;;;;;;;;

αντε μην σου  :fuck2: οτι εχεις και δεν έχεις
μουνοπ@νο τι θα μου γαμησεις ?????? θα σε γδαρω ρε μουνι !!!!! γ@μω τον σπορο σου !!! δεν ελεγα για εσενα!!! για τον τυπο που εχει γραψει την ιστορια ελεγα !!!!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
τι επιπεδο...

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μουνοπ@νο τι θα μου γαμησεις ?????? θα σε γδαρω ρε μουνι !!!!! γ@μω τον σπορο σου !!! δεν ελεγα για εσενα!!! για τον τυπο που εχει γραψει την ιστορια ελεγα !!!!

καλε ειστε και οι 2 εκτακτοι, πιστευω οτι ο τραβελοπιπατζης θα επικοινωνησει συντομα και με τους 2

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μακαρι δικε μου να επικοινωνησει με τα παληκαρια μηπως τους καταφερω για κανενα ματι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Stories

Νέο!