lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου σου πηρε το γκροβερ;Ρωτα την πρωην μου, που τωρα υπογραφει με το ποδι...
δικε μου σου πηρε το γκροβερ;Ρωτα την πρωην μου, που τωρα υπογραφει με το ποδι...
Οχι ρε. Απλα το τολμησε και της εκοψε το δεξι χερι!!!!!!!!!δικε μου σου πηρε το γκροβερ;
εγω πιστευω οτι του το εφαγε το κουλουρι του σφερδεκλου,ας μας πει ομως ο ιδιοςΟχι ρε. Απλα το τολμησε και της εκοψε το δεξι χερι!!!!!!!!!
Λες να ηταν αριστεροχειρ?
εγω πιστευω οτι του το εφαγε το κουλουρι του σφερδεκλου,ας μας πει ομως ο ιδιος
νωντα λες να τον εκανε πισωκουνα;γιατι βλεπω δεν απανταει
Πισωκούνα απο το πισωγλέντης βγαίνει?νωντα λες να τον εκανε πισωκουνα;γιατι βλεπω δεν απανταει
Κατι ψελισε περι γυναικειας χειραφετησης μεσω του κωλοδαχτυλιασματος,εγω πιστευω οτι του το εφαγε το κουλουρι του σφερδεκλου,ας μας πει ομως ο ιδιος
ντρεπεται μαλλον...ας μην τον πιεζουμε ομως...ας μας πει οποτε νιωσει αυτος ετοιμοςνωντα λες να τον εκανε πισωκουνα;γιατι βλεπω δεν απανταει
ειναι η αλλη versionΠισωκούνα απο το πισωγλέντης βγαίνει?
Πισωκούνα απο το πισωγλέντης βγαίνει?
κριμα και ηταν το ινδαλμα μουντρεπεται μαλλον...ας μην τον πιεζουμε ομως...ας μας πει οποτε νιωσει αυτος ετοιμος
Ισα ρε πουστρακια...νωντα λες να τον εκανε πισωκουνα;γιατι βλεπω δεν απανταει
φοβηθηκες οτι μετα το δαχτυλο θα σου βαζε και το πομολο?Κατι ψελισε περι γυναικειας χειραφετησης μεσω του κωλοδαχτυλιασματος,
και γω της μαγκωσα τα δαχτυλα στην πορτα...
φοβηθηκες οτι μετα το δαχτυλο θα σου βαζε και το πομολο?
ελα ρε δικε μου!!!βαλε τα πραγματα σε μια ταξη γιατι ανησυχησαμεΙσα ρε πουστρακια...
φοβηθηκες οτι μετα το δαχτυλο θα σου βαζε και το πομολο?
το πομολο μια χαρα θα ηταν,μην του περναγε και την πορτα μαζιφοβηθηκες οτι μετα το δαχτυλο θα σου βαζε και το πομολο?
Γι'αυτο τα ξιλωσα τα πομολα.φοβηθηκες οτι μετα το δαχτυλο θα σου βαζε και το πομολο?
ξεφραγο αμπελι το αφησες το σπιτι;Γι'αυτο τα ξιλωσα τα πομολα.
Μην εχουμε καμια αντιεκδικηση στον υπνο.
Τυπε, δινεις ιδεες στον Λιλα.το πομολο μια χαρα θα ηταν,μην του περναγε και την πορτα μαζι