Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τουλάχιστον τώρα που δεν έχει μουνιά στις πιάτσες και δεν γαμάμε κάνουμε και λίγη οικονομία...  :2funny:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ναι αλλα για εμας που ταξιδευουμε στη συμπρωτευουσα ειναι λιγο απογοητευτικο....
Ειμαστε παιδια της πιατσας τι να κανουμε...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μαγκες καλησπερα, δεν ειμαι του πεζοδρομιακου αθληματος και συνηθως περναω απο τα μασατζιδικα αλλα εδω και μερικες μερες βλεπω επι της Εγναντιας

κοντα στον Βαρδαρη κατι μαυρουλες να κανουν πιατσα. Μαλιστα μια μερα περνουσα απο διπλα και η μια εκανε κανονικο πεσιμο.

Τι πεζει με αυτες αν εχετε υπ'ωψην σας ???

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
Αυτη την στιγμη ποια ειναι η κορυφαια πουτανα στην πιατσα απο γαμησι η εστω μια καλη πιπα?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Αυτη την στιγμη ποια ειναι η κορυφαια πουτανα στην πιατσα απο γαμησι η εστω μια καλη πιπα?
Αυτη τη στιγμη η πιατσα ειναι στην χειροτερη κατασταση, τουλαχιστον τον τελευταιο
χρονο που ασχολουμαι εγω. Κατα συνεπεια δεν υπαρχει κορυφαια.
Αν προτεινω καποια ειναι η Ρεββεκα, ψηλη μελαχρινη, ενισχυμενη.
Θα την βρεις συνηθως στη Δυτικη εισοδο.
Καλυτερα να την παρεις σε ξενοδοχειο.

Dimeos

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0

Λοιπόν... όπως εχετε παρατηρήσει όλοι, το τελευταίο διάστημα η κίνηση στις πιάτσες εχει πέσει δραματικά. Στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, σε τρεις εξόδους πέτυχα περίπου έξι μαυρούλες επί της Γιαννιτσών και εντός των στενών (παίζουν στα 30, αν κάνεις τον δύσκολο πέφτουν πιο κάτω, αλλα τελικά δεν δοκίμασα). Κάποιες απο αυτες δεν είναι κακές, ιδιαίτερα μια με έναν μεγάλο κότσο στα μαλλιά, ίσως και να αξίζει. Να σημείωσω οτι οι περισσότερες -ίσως επειδή δεν είναι συνηθισμένες στο κρύο λόγω καταγωγής- φορούν τόσα πολλά ρούχα που δεν μπορείς να διακρίνεις λεπτομέρειες σχετικά με το σώμα τους. Αυτά...
Όσο για την πιάτσα μπροστά απο την μπουγάτσα... η κατάσταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ :headbang:

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
παίδες....πριν 1 ώρα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ.ούτε μία!απογοητευτικό!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
παίδες....πριν 1 ώρα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ.ούτε μία!απογοητευτικό!
Εχω πανω απο μηνα να δω γυναικα στην πιατσα.Εκτος απο μαυρες βεβαια οι οποιες συνηθως περπατανε ανα δυαδες ισως για να μη δινουν και στοχο.
Απο τις υπολοιπες Βουλγαρες,Ρουμανες κλπ δεν υπαρχει τιποτα.
Μηπως επεσε σκουπα?Μηπως ειδανε οτι εδω δεν εχει χουβαρνταλικια πλεον?30 και 50 ευρω για να γαμησεις αυτες τις βρωμιαρες απ'το δρομο ποσοι δηλαδη μπορει να τα'διναν?
Θα δουμε και αυτες τις μερες που υποτιθεται οτι βγαινει και ο κοσμος αν εμφανιστει τιποτα.

Παντως απ'οσο θυμαμαι οι κοπελες της πιατσας ειχαν πολλαπλασιαστει οταν εμειναν κλειστα πολλα απο τα μπουρδελα και ηταν αμφιβολο αν θα ξανανοιξουν.Τωρα ομως που ξανανοιξαν ολα τα σπιτια η πιατσα εσβησε.Καποια σχεση θα εχει και αυτο...

Dimeos

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0

Στους λόγους που αναφέρει ο Αλ πρεπει να προσθέσουμε και τις πορειες που έκαναν ολο το καλοκαιρι οι κάτοικοι της περιοχής με συνθήματα και πανο κατα της πορνείας στη Γιαννιτσών. Σε μια βόλτα είχα πεσει πάνω σε μια τέτοια πορεία

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αυτη τη στιγμη η πιατσα ειναι στην χειροτερη κατασταση, τουλαχιστον τον τελευταιο
χρονο που ασχολουμαι εγω. Κατα συνεπεια δεν υπαρχει κορυφαια.
Αν προτεινω καποια ειναι η Ρεββεκα, ψηλη μελαχρινη, ενισχυμενη.
Θα την βρεις συνηθως στη Δυτικη εισοδο.
Καλυτερα να την παρεις σε ξενοδοχειο.

ποια ειναι αυτη?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Την Παρασκευη το βραδυ, κατα τις 11, ειχε δυο μαυρες και την Μαριαννα στο στεκι τους, Δυτικης εισοδου και Ρωξανης,
και στην μπουγατσα ηταν η δυο Ουγκαρεζες, Ρεββεκα και Τσιλα και δυο αλλες που δεν τις ξερω.
Δεν μιλησα ομως με καμια γιατι ημουν περαστικος.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Εχω πανω απο μηνα να δω γυναικα στην πιατσα.Εκτος απο μαυρες βεβαια οι οποιες συνηθως περπατανε ανα δυαδες ισως για να μη δινουν και στοχο.
Απο τις υπολοιπες Βουλγαρες,Ρουμανες κλπ δεν υπαρχει τιποτα.
Μηπως επεσε σκουπα?Μηπως ειδανε οτι εδω δεν εχει χουβαρνταλικια πλεον?30 και 50 ευρω για να γαμησεις αυτες τις βρωμιαρες απ'το δρομο ποσοι δηλαδη μπορει να τα'διναν?
Θα δουμε και αυτες τις μερες που υποτιθεται οτι βγαινει και ο κοσμος αν εμφανιστει τιποτα.

Παντως απ'οσο θυμαμαι οι κοπελες της πιατσας ειχαν πολλαπλασιαστει οταν εμειναν κλειστα πολλα απο τα μπουρδελα και ηταν αμφιβολο αν θα ξανανοιξουν.Τωρα ομως που ξανανοιξαν ολα τα σπιτια η πιατσα εσβησε.Καποια σχεση θα εχει και αυτο...
Επειδη το καλοκαιρι ειχα κολησει με μια απ΄αυτες, μου ειπε οτι η σκουπα γινεται πολυ συχνα.
Τις πηγαινουν στο τμημα για εξακριβωση, τις κρατανε μια δυο ωρες και μετα παλι στο ποστο τους.
Αν βεβαια δεν εχουν χαρτια, εκει παιζει και απελαση.
Μια φορα μαλιστα μιλουσαμε στο τηλεφωνο, και κλειναμε ραντεβου,  ενω αυτη ηταν στο τμημα.
Σε μια ωρα, ηταν κανονικα στο ραντεβου της  :2funny: :2funny: :2funny:

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια επειδη ειμαι καινουργιος στη πολη ποια περιοχη λετε μπουγατσα??

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.761
Πόντοι
2.356
ρε παιδια επειδη ειμαι καινουργιος στη πολη ποια περιοχη λετε μπουγατσα??
απο τα φαναρια της κωλετη (karfour media ) για δυτικη εισοδο μιλαω

με κατευθυνση το κεντρο της θεσσ στο αριστερο μας χερι περιπου 400 μετρα πανω στο δρομο εχει ενα μπουγατσατσιδικο

ntavukias

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κανεις που να ξερει αν την ημερα ιπαρχει πιατσα με πουτανεσ πουθενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom