Mythical Zoan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 13.329
- Πόντοι
- 4.646
Ο Gaker είναι ρε..τον κοβεις για νορμαλ;
Ο Gaker είναι ρε..τον κοβεις για νορμαλ;
Την σβετα ,σβεζα πως σκατα την λέτε εννοεί ,στο ερείπιο ξέρει τι ρωτάει ,αλλά εγώ δεν ξέρω να του απαντήσωΠοια είναι αυτή πάλι π έβγαινε με τουαλέτα πότε έβγαινε κ που
Ασε μη σκάσει μύτη κανένας Θοδωρής κ έχουμε τα παλιάΤην σβετα ,σβεζα πως σκατα την λέτε εννοεί ,στο ερείπιο ξέρει τι ρωτάει ,αλλά εγώ δεν ξέρω να του απαντήσω
Δεν τις ξέρουμε αυτές εμείς, εμείς γαμαμε μόνο τη Βίκυ στη Μαρτίου.Καλησπέρα κ απ' μένα
Νέος στο φόρουμ αυτή η παλιά που έβγαινε τα πρωινά - μεσημέρια η Βουλγαρα με την πράσινη τουαλέτα π χάθηκε?
Αν δε την ξέρει να κάνουμε το κονεΔεν τις ξέρουμε αυτές εμείς, εμείς γαμαμε μόνο τη Βίκυ στη Μαρτίου.
Ολοι μας...εκεινη σου ρουφαει το ποδι για να τον βαλει στο στομαΡε παιδιά έχω πάθει την πλάκα μου,ποιος την παίρνει εκείνη την τεράστια που είναι στην γωνία με Κωσταντίνου Οικονόμου (όταν πας για mega outlet) ,μια 1.90 (μπορεί και παραπάνω)
για ποια λετε;Ολοι μας...εκεινη σου ρουφαει το ποδι για να τον βαλει στο στομα
Ούτε πάει το μυαλό σου μάλλον την ψηλή ξανθιά Βουλγάρα την γκάστρωμενηγια ποια λετε;
ειστε μερικοι εδω μεσα μεγαλα μουνοπαναΟύτε πάει το μυαλό σου μάλλον την ψηλή ξανθιά Βουλγάρα την γκάστρωμενη
Π να την ξέρεις εσύ![]()
Τη διχαλα ολες σχεδον ειναι τσιγγανες αδυνατες με κολλαν και καμια φορα μπουφαν ακομα και καλοκαιρι..ποια να λες τωρα εσυ?ειναι μια Ευα τσιγγανακι γυρω στα 25 αδυνατη με κολαν. Κανει πιατσα στην διχαλα. την πηρε κανεις;
Κ λογικα θα παιρνει κ συμπληρωματα.ειναι μια Ευα τσιγγανακι γυρω στα 25 αδυνατη με κολαν. Κανει πιατσα στην διχαλα. την πηρε κανεις;
Ποιος είναι ο Δημητράκης που σπιτωνει;Γειά σου Δημητράκη που σπιτωνεις και τα αδέσποτα... Τέτοιους θέλουμε για να αδειάζει η πιάτσα κάθε χρόνο και περισσότερο....
Ένας που προσφέρει φροντίδα και προδερμ στη συμπεθεραΠοιος είναι ο Δημητράκης που σπιτωνει;
Στην Έλενα ;Ένας που προσφέρει φροντίδα και προδερμ στη συμπεθερα
εχει μουνι ή παπαρι;Ρε παιδιά έχω πάθει την πλάκα μου,ποιος την παίρνει εκείνη την τεράστια που είναι στην γωνία με Κωσταντίνου Οικονόμου (όταν πας για mega outlet) ,μια 1.90 (μπορεί και παραπάνω)