urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.704
- Πόντοι
- 1.706
Τιποτα δεν γινεται ,μιλαω απο πείραΕπίσης πολλή αστυνομία και έλεγχοι.... Τι φάση θεωρείται πλημμέλημα εάν φορτώσεις μουνί και σε τραβάνε αυτόφωρο ?
Τιποτα δεν γινεται ,μιλαω απο πείραΕπίσης πολλή αστυνομία και έλεγχοι.... Τι φάση θεωρείται πλημμέλημα εάν φορτώσεις μουνί και σε τραβάνε αυτόφωρο ?
Απάντηση ,γιατί θες να μάθεις;Ερώτηση,ποιός είναι ο ΜΠΕΝΝΥ ΧΙΛ? Εχουμε φωτό?
Παρόλο που έκανες χθες εγγραφή και αμέσως πας να συμπληρώσεις μηνύματα με άκυρα ποστ, ας σου λύσουμε την απορία.Ερώτηση,ποιός είναι ο ΜΠΕΝΝΥ ΧΙΛ? Εχουμε φωτό?
Εχεις τρελα με την Συλβια σειρουλα ε; Φαγωθηκες για παρτουζα.Κανείς που ενδιαφερετε να παρουμε παρτουζα τη Σύλβια? (δεν κάνω πλάκα αν καποιος ενδιαφέρεται σοβαρα ας μου στείλει μήνυμα)
εχω φαει κολημα να την δω σε παρτουζαΕχεις τρελα με την Συλβια σειρουλα ε; Φαγωθηκες για παρτουζα.
30 κιλά είναι κ μεγάλη γυναίκα θα σας μείνει στα χέριαεχω φαει κολημα να την δω σε παρτουζα
Της το χεις πει;εχω φαει κολημα να την δω σε παρτουζα
Μάλλον θέλει να της κάνει έκπληξήΤης το χεις πει;
Η ιδια θελει; Μηπως δεν γουσταρει;Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά
θέλει το εχω συζητησειΗ ιδια θελει; Μηπως δεν γουσταρει;
Αυτη τη συγκεκριμενη την εχω ξαναδει σε αρκετα σημεια στη πολη...μεχρι εκει εφτασε η χαρη της?Είδα κατά της 9 το βράδυ μια στη πεδικη χαρά στη γιανιτσων να έχει βγάλει έναν τύπο με λουρί και τον έβαλε να της γλύφει τα πόδια.
Δεν είδα ποια ήταν κουκούλα φωρουσε και τραβούσε βίντεο των άλλων με το κινητό .Αυτη τη συγκεκριμενη την εχω ξαναδει σε αρκετα σημεια στη πολη...μεχρι εκει εφτασε η χαρη της?
Τόσο καιρό που παρακολουθείς ρε αδερφέ, ήρθε η ώρα να γράψεις κάτι, όχι να ρωτήσεις.Γεια σε όλους
Παρακολουθώ καιρό το forum αλλά τώρα έκανα λογαριασμό
Έκοψε κανένας σήμερα καμία βόλτα από πιάτσα να μας πει τι παίζει ;
κοψαμε αλλα τα λεμε μεταξυ μας στα μηνυματα πλεον....για να αποφευγουμε κατι τυπους σαν εσεναΓεια σε όλους
Τι χρωμα μαλλια εχει η μαμα της Σονιας?Γεια σε όλους
Μαυρα κορακι με Πορδοροδοκοκκινες πιτσιλιες ο δρακουλας..Τι χρωμα μαλλια εχει η μαμα της Σονιας?