gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.061
- Πόντοι
- 7.095
Εγώ είδα....και αλλού κι αλλού είναι λαλιστατοι.ειδες παλι τι γινεται....
Εγώ είδα....και αλλού κι αλλού είναι λαλιστατοι.ειδες παλι τι γινεται....
Γιατί δεν κάνουν τσεκ ιν στο Μεζέ Μεζέ, αλλά κάνουν στο άλλο με τους χρυσούς σκούφους.Γιατι να γραψουν?αφου εχουν τον Ντιου που τα λεει ολα ακομα και που κλανουν οι πιατσοβιες αλλα μας ενοχλουν οι λεξεις που τις περιγραφουν στον ανθρωπο που συνεταξε εδω μεσα και τη Μαγκνα Καρτα της πιατσας για να ανοιξει ματια....
Αχάριστοι φίλε ...Γιατι να γραψουν?αφου εχουν τον Ντιου που τα λεει ολα ακομα και που κλανουν οι πιατσοβιες αλλα μας ενοχλουν οι λεξεις που τις περιγραφουν στον ανθρωπο που συνεταξε εδω μεσα και τη Μαγκνα Καρτα της πιατσας για να ανοιξει ματια....
Μεγάλη αλήθεια και ας μην το παραδέχονται .Γιατί δεν κάνουν τσεκ ιν στο Μεζέ Μεζέ, αλλά κάνουν στο άλλο με τους χρυσούς σκούφους.
Κάπως έτσι, φορτώνουν πιάτσα, αλλά γράφουν μόνο για εσκορτς.
Το ανέφερα προχθές και τελικά έπεσα μέσα και έπεσε η τιμή.Πέρασμα μόλις απ το μέτωπο... 2 πετιτ με σκουφάκι και κόκκινα μαλλιά ποια είναι; πρότειναν παρτουζα από 20 έκαστος
ξεχωριστα ζητησαν 30...βεβαια πηραν τα @@ μου...επισης τιφαση;..πηδιουνται ακριβως διπλα στο δρομο;σε αλανα;μου εδειχνε καπου αλλα δεν καταλαβα γρι...τουλαχιστον κανουν καλο γαμησι η φολες;Το ανέφερα προχθές και τελικά έπεσα μέσα και έπεσε η τιμή.
Έλενα συμπεθέρα με την καινούρια φίλη της .
Η παρτουζα εννοείται προβλέπεται παπάς,κοιτάξτε να τις φορτώνετε μια μια
Ρε συ χαζεψες?ξεχωριστα ζητησαν 30...βεβαια πηραν τα @@ μου...επισης τιφαση;..πηδιουνται ακριβως διπλα στο δρομο;σε αλανα;μου εδειχνε καπου αλλα δεν καταλαβα γρι...τουλαχιστον κανουν καλο γαμησι η φολες;
Η Έλενα καλή είναι για ενα 20ρικο την άλλη δεν την ξέρω .ξεχωριστα ζητησαν 30...βεβαια πηραν τα @@ μου...επισης τιφαση;..πηδιουνται ακριβως διπλα στο δρομο;σε αλανα;μου εδειχνε καπου αλλα δεν καταλαβα γρι...τουλαχιστον κανουν καλο γαμησι η φολες;
Ειναι;Η Έλενα καλή είναι για ενα 20ρικο την άλλη δεν την ξέρω .
εσυ εχεις χασει επισοδεια αγαπη μου...Ρε συ χαζεψες?
Τι δουλεια εχεις με τις σαβουρες τελειωμενες?
Ετσι φαινεται...καρδουλα μου.εσυ εχεις χασει επισοδεια αγαπη μου...
Με σκουφακι στο κεφαλι γιατι μετα φανταζομαι σκουφακι στο καυλι δεν εχει?Πέρασμα μόλις απ το μέτωπο... 2 πετιτ με σκουφάκι και κόκκινα μαλλιά ποια είναι; πρότειναν παρτουζα από 20 έκαστος
Τίμια είναι φίλε ,άσχετα που δεν τρελαίνομαι να την φορτώνω μια χαρά σώμα έχει και κάτι κάνει .Ειναι;
Ποια ειναι παλι η ελενα η βουλγαρα;Σήμερα πολύ χάλια για Σάββατο και πολύ αστυνομία ,μάλλον αυτό φταίει .
Από νωρίς Σία Τάιγκερ με Έλενα Βουλγάρα απέναντι από το 4ολ .
Λαμαρίνες Ιουλία .
Χλόης άδεια.
Ντανιέλα και Βουλγάρα φίλη της στο καφέ +την άλλη Βουλγάρα με το μακρύ μαλλί.
Στο φανάρι Αγίας Παρασκευής πάλι η Έλενα συμπεθέρα με την γεματουλα με την περούκα και την μικρή φίλη τους .
Μετά το βενζινάδικο της διχάλας δυνατό μπλόκο από πολλά περιπολικά και γερανό ,μεγάλη προσοχή.
Στην Μοναστηρίου μόνο το γερμανοβουλγαρακι.
Η πρώην γκαστρωμενη.Ποια ειναι παλι η ελενα η βουλγαρα;
ψηλη νταρντανα; μαρια την λενεΗ πρώην γκαστρωμενη
παλι γκαστρωμενη ειναι ...Ολα εγω πρεπει να σας τα μαθαινω....σε λιγο καιρο που θα βγαλει το παλτο θα φανειΗ πρώην γκαστρωμενη.
Μαρία ,Έλενα πως σκατα την λένε τέλος πάντων ,όλο άλλα ονόματα λένε .