Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.639
Πόντοι
3.796
περασμα σημερα παρασκευη 11και κατι με 12. νεκρα.
γιαννιτσων κατι μαυρες διασπαρτες, μαρια στιλο και με μελαχρινη σχετικα ψηλη στο ποστο της ντανιελας, νομιζω εβγαινε και παλια και ξαναεμφανιστηκε? δε θυμαμαι ονομα μουπε 30 και εφυγα χωρις σκεψη.
μοναστηριου σε σκοτινη γωνια το γερμανοβουλγαρακι μετα το φαναρι οπου στεκοταν παλιοτερα. κανα μισαωρο οσο γυριζα δεν την φορτωσε κανεις. λεω θα την φορτωσω γτ σημερα δε γινεται να γυρισουμε γεματοι σπιτι.
και παμε στο ζουμι. σταματαω μου λεει πιπα σεξ 20, εμπα λεω ειμαι ετοιμος παμε στο μερος της δινω το 20ρι και μολις τον βγαζω τι μου λεει?! ''αυτο μεγκαλο οχι σεξ ποναει μονο πιπα, αν θελει και σεξ ντοσει παραπανω''! τι μεγαλο ρε την λεω κανονικο ειναι. και μου λεει αυτο παραπανω λεφτα η μονο πιπα, την λεω φερτο το 20ρι και φευγα. οχι αμα ειναι πιπα οχι προφυλακτικο. ρε φερτο δω λεω και φυγε. με τα πολλα το εδωσε πισω και εφυγε μαλλον βριζοντας στα βουλγαρικα.
και ρωταω τωρα εχει συμβει σε καναν αλλο? γιατι, για μου το πεταξει το κουτοπονηρο σιγουρα θα βρεθηκε ο ''ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ- ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ'' που τουπε μια πουτανα οτι τον εχει μεγαλο και να της δοσει περισσοτερα για να γαμησει.
εχει 15 χρονια και, που βολταρω το ακουσαμε και αυτο το 2025. θα χρεωσουμε την πουτσα με το μετρο!
θα κραταν και μεζουρα σε λιγο δαυτες.
ρε ειμαστε καλα εχουμε χαζεψει εντελως.
Σας είπα ,μείνετε ανένδοτοι στο 20ρι.καλα της έκανες .
Έχουν ξεφύγει με τις τιμές γιατί βρίσκουν και τα κάνουν .
Εδώ οι άλλες ζήτησαν 60 ευρώ να τις πάρω και τις δύο στο αμάξι,!να τις κάνω τι ;
30 λέει μόνο ,ποια η Έλενα συμπεθέρα που τα παίρνει όλα με 20 .
Και το γερμανοβουλγαρακι είναι κουτοπόνηρη το έχω αναφέρει και παλιότερα,θα στρώσει από την πείνα ,όσες φορές περνάω και εγώ όλο περιμενει ξεφωρτομενο,άσε που άρχισε να μπαζωνει.
Και η Νταίζη μιλφ έκανε την έξυπνη και την είχε δει πολυτελείας και τώρα περιμένει με τις ώρες απέναντι από την διχάλα .
Α ρε Γιάννη την κατέστρεψες !

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
170
Like
8.927
Πόντοι
15.926
Πέρασα για λίγο το απόγευμα, πριν κατευθυνθω προς τα σπιτάκια. Είδα Σούλα γυφτοκρητικια να κάθεται στο πεζοδρόμιο να περιμένει μπας κ φορτωθεί! Και στο στενό της Αγίας Παρασκευής την Έιμι Γουάινχαουζ του Δενδροποτάμου σε μαύρο χάλι.:confused::confused: Κρίμα ρε μπουστη μου , κάποτε ήταν ωραίο νιμου!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.639
Πόντοι
3.796
Πέρασα για λίγο το απόγευμα, πριν κατευθυνθω προς τα σπιτάκια. Είδα Σούλα γυφτοκρητικια να κάθεται στο πεζοδρόμιο να περιμένει μπας κ φορτωθεί! Και στο στενό της Αγίας Παρασκευής την Έιμι Γουάινχαουζ του Δενδροποτάμου σε μαύρο χάλι.:confused::confused: Κρίμα ρε μπουστη μου , κάποτε ήταν ωραίο νιμου!
Φίλε αυτή έχω να την πετύχω πολύ καιρό ,εκτός αν έχει αλλάξει τόσο πολύ .

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
170
Like
8.927
Πόντοι
15.926
Φίλε αυτή έχω να την πετύχω πολύ καιρό ,εκτός αν έχει αλλάξει τόσο πολύ .
Δεν πάει διχάλα πλέον με αυτό το χάλι που έχει! Αγία Παρασκευή με Γιαννιτσών πλέον είναι. Επίσης αργά κατά τις 1.00 πριν μερικά βράδια είδα 2 κομμάτια στο φανάρι Αγ. Παρασκευής με Μοναστηρίου.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
38.816
Πόντοι
6.256
Δεν πάει διχάλα πλέον με αυτό το χάλι που έχει! Αγία Παρασκευή με Γιαννιτσών πλέον είναι. Επίσης αργά κατά τις 1.00 πριν μερικά βράδια είδα 2 κομμάτια στο φανάρι Αγ. Παρασκευής με Μοναστηρίου.
Το νου σου, :sopase::tooth: χήρα γαμιολα όλα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.949
Πόντοι
7.095

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.639
Πόντοι
3.796
Είπα προχθές ποιες είναι, Έλενα συμπεθέρα μαζί με νέο αίμα μια φίλη της που μου φανηκε πολύ μικρή .
Λίγο ξεπεσμός βέβαια να βγαίνει Αγίας Παρασκευής,αλλά πιστεύω κάποιο λόγο θα έχει για να στήνεται εκεί πλέον .
Δεν εννοώ την πρέζα (καθόλου απίθανο) αλλά μάλλον την δίνουν μπούλο από το παλιό της πόστο .
Όπως και εχθές ήταν η τζανικα μόνη στην χλόης και η Στεφανία που ήταν δικό της το πόστο είχε μεταφερθεί στο ερείπιο απέναντι από την μάνα της Σόνιας .
Γενικά αλλάζουν τα σημεία και είχα πέσει και σε μανουρα πριν μια εβδομάδα,με την Βάσια και κάτι περίεργους ,οπότε κάποιος ή κάποιοι κάνουν κουμάντο που στέκεται η καθεμία και μάλλον γίνεται φασαρία τον τελευταίο καιρό .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.639
Πόντοι
3.796
γαμαει κανενας στην πιατσα ; η μονο βολτες κανουμε;
Πως να γαμησουμε ρε παπατζη αφού εχθές μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό να φορτώσω Ντανιέλα ;
Και τα λίγα που είχαμε ή χάλασαν ή πουλάνε τελίτσα γιατί νομίζουν ότι έχουν πέραση με τους γαμπρουληδες

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.127
Πόντοι
1.056
Πως να γαμησουμε ρε παπατζη αφού εχθές μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό να φορτώσω Ντανιέλα ;
Και τα λίγα που είχαμε ή χάλασαν ή πουλάνε τελίτσα γιατί νομίζουν ότι έχουν πέραση με τους γαμπρουληδες
Γεμισε η πιατσα προσπαθογαμιαδες και γαμπρους;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.419
Πόντοι
3.556

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.640
Πόντοι
746
Ντανιελα κ γω δεν πηρα ρε συ αλλα ενταξει...τρωγεται κ απο υπηρεσιες κατι κανει απ οτι εχουν πει.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.949
Πόντοι
7.095

Stories

Νέο!