DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.639
- Πόντοι
- 3.796
Σας είπα ,μείνετε ανένδοτοι στο 20ρι.καλα της έκανες .περασμα σημερα παρασκευη 11και κατι με 12. νεκρα.
γιαννιτσων κατι μαυρες διασπαρτες, μαρια στιλο και με μελαχρινη σχετικα ψηλη στο ποστο της ντανιελας, νομιζω εβγαινε και παλια και ξαναεμφανιστηκε? δε θυμαμαι ονομα μουπε 30 και εφυγα χωρις σκεψη.
μοναστηριου σε σκοτινη γωνια το γερμανοβουλγαρακι μετα το φαναρι οπου στεκοταν παλιοτερα. κανα μισαωρο οσο γυριζα δεν την φορτωσε κανεις. λεω θα την φορτωσω γτ σημερα δε γινεται να γυρισουμε γεματοι σπιτι.
και παμε στο ζουμι. σταματαω μου λεει πιπα σεξ 20, εμπα λεω ειμαι ετοιμος παμε στο μερος της δινω το 20ρι και μολις τον βγαζω τι μου λεει?! ''αυτο μεγκαλο οχι σεξ ποναει μονο πιπα, αν θελει και σεξ ντοσει παραπανω''! τι μεγαλο ρε την λεω κανονικο ειναι. και μου λεει αυτο παραπανω λεφτα η μονο πιπα, την λεω φερτο το 20ρι και φευγα. οχι αμα ειναι πιπα οχι προφυλακτικο. ρε φερτο δω λεω και φυγε. με τα πολλα το εδωσε πισω και εφυγε μαλλον βριζοντας στα βουλγαρικα.
και ρωταω τωρα εχει συμβει σε καναν αλλο? γιατι, για μου το πεταξει το κουτοπονηρο σιγουρα θα βρεθηκε ο ''ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ- ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ'' που τουπε μια πουτανα οτι τον εχει μεγαλο και να της δοσει περισσοτερα για να γαμησει.
εχει 15 χρονια και, που βολταρω το ακουσαμε και αυτο το 2025. θα χρεωσουμε την πουτσα με το μετρο!
θα κραταν και μεζουρα σε λιγο δαυτες.
ρε ειμαστε καλα εχουμε χαζεψει εντελως.
Έχουν ξεφύγει με τις τιμές γιατί βρίσκουν και τα κάνουν .
Εδώ οι άλλες ζήτησαν 60 ευρώ να τις πάρω και τις δύο στο αμάξι,!να τις κάνω τι ;
30 λέει μόνο ,ποια η Έλενα συμπεθέρα που τα παίρνει όλα με 20 .
Και το γερμανοβουλγαρακι είναι κουτοπόνηρη το έχω αναφέρει και παλιότερα,θα στρώσει από την πείνα ,όσες φορές περνάω και εγώ όλο περιμενει ξεφωρτομενο,άσε που άρχισε να μπαζωνει.
Και η Νταίζη μιλφ έκανε την έξυπνη και την είχε δει πολυτελείας και τώρα περιμένει με τις ώρες απέναντι από την διχάλα .
Α ρε Γιάννη την κατέστρεψες !