Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.448
Πόντοι
1.056
Καταλαβα ποια λες..στο αδιεξοδο μπροστα ο νταβας απεναντι περιμενει..μετα απο καθε συνεδρια παει απεναντι να του δωσει τα φραγκα και επιστρεφει..εμενα μου ειπε και με δεκαρικο παμε να σε ρουφηξω...στο αδιεξοδο..εγω εκει δε ξαναπαω ουτε με σφαιρες μετα το σκηνικο
Η πιο άκυρη καβαντζα!!
Με 10αροκο;; Σε μενα γτ δεν μου τυχαν ποτέ μα ποτε τέτοιες τιμες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.796
Σήμερα πάντως δεν είχε πολλά πράγματα,μάλλον λόγο της αστυνομίας χθες .
Η αλβανίδα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή ,πιο κάτω ήταν η Άννα περούκες .
Μαρία Φίατ στην θέση της και χλόης η Βάσια.
Γύρισε η Ντανιέλα στο πόστο της και το γερμανοβουλγαρακι ξανά ανηφορησε Μοναστηρίου μετά τα 4ολ ..μπορεί να έφαγε και κανένα κλωτσο ,2 μέρες ελειψε η Ντανιέλα από εκεί και πήγε να κατασκηνώσει.
Μετά την διχάλα δεν είχε πρεζόνια σήμερα ..εχθές είχε αρκετά και νέα πρόσωπα τις έβγαλαν οι νταβαδες για χρήμα .ήταν μια μετά την διχάλα με κόκκινο μπλουζάκι και κολαν που από μακριά φαινόταν περιποιημένη και εντάξει ,σταματάω να ρωτήσω πόσο πάει και μου απαντάει ει..κ..σι,από την πρέζα τρίζαν τα δόντια της .
Μετά την διχάλα στο στενό που βγάζει Μοναστηρίου με το φανάρι ,πριν τις γραμμές περίεργο που ακόμα δεν αναφέρθηκε κανείς σας εδώ και δύο μέρες στην νέα τριάδα που εμφανίστηκε! Στέκονται ακριβώς στο φανάρι και πουλάνε τρέλα ,ποια ;.......
Η Έλενα συμπεθέρα έκανε ομάδα ! Είναι αυτή ,μια πιτσιρίκα ομορφούλα και μια γεμάτη που φοράει και περούκα ,γιατί άμα την δεις αλλού είναι κουρεμένη σαν φαντάρος .
Εννοείται πως ενώ η Έλενα και η πιτσιρίκα είναι αρκετά καλές σε εμφάνιση περιέργως δεν φορτώνονταν σε αρκετές φορές που είχα περάσει ,όταν ρώτησα ήταν γιατί ξανά άρχισε τις μαλακίες που έκανε όταν πρωτοεμφανίστηκε και ζητάει 60 ευρώ να τις φορτώσεις και καλά..και τις δύο ..
30 ζητάνε μες την μαγκιά , κανονίστε μαλακες να πάτε να τα δίνετε και να μας πουλάνε και τρελα.
Τα έχουμε πει χίλιες φορές ,αφήστε τες να πεινάσουν λίγες μέρες και το 20ρικο θα είναι το καλησπέρα τους.
Έτσι έκανε παλιά και η Άννα περούκες και τώρα σε βλέπει στο φανάρι και ορμάει στο τζάμι και σε παρακαλάει για 20 ευρώ .
Η Έλενα η συμπεθέρα όταν έχει άλλες διπλα της έχει τουπε και θέλει να το παίζει κουμανταδορος.τα ίδια έκανε και με την Νταίζη συμπεθέρα παλιά και δεν την άφηνε να φορτωθεί με 20,έμπαινε μπροστά και έλεγε μόνο με 30 πάμε..και όταν την πετυχαίνεις μόνη της δίνεις ένα 20ρικο και την γαμανε χωρίς πολλά πολλά ..όλο πονηραδα ..
Το ίδιο θα κάνει και τώρα ,μόλις φεύγει το καινούριο να γαμηθει με κανένα πελάτη αυτή θα παίρνει τον επόμενο με 20.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.448
Πόντοι
1.056
Σήμερα πάντως δεν είχε πολλά πράγματα,μάλλον λόγο της αστυνομίας χθες .
Η αλβανίδα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή ,πιο κάτω ήταν η Άννα περούκες .
Μαρία Φίατ στην θέση της και χλόης η Βάσια.
Γύρισε η Ντανιέλα στο πόστο της και το γερμανοβουλγαρακι ξανά ανηφορησε Μοναστηρίου μετά τα 4ολ ..μπορεί να έφαγε και κανένα κλωτσο ,2 μέρες ελειψε η Ντανιέλα από εκεί και πήγε να κατασκηνώσει.
Μετά την διχάλα δεν είχε πρεζόνια σήμερα ..εχθές είχε αρκετά και νέα πρόσωπα τις έβγαλαν οι νταβαδες για χρήμα .ήταν μια μετά την διχάλα με κόκκινο μπλουζάκι και κολαν που από μακριά φαινόταν περιποιημένη και εντάξει ,σταματάω να ρωτήσω πόσο πάει και μου απαντάει ει..κ..σι,από την πρέζα τρίζαν τα δόντια της .
Μετά την διχάλα στο στενό που βγάζει Μοναστηρίου με το φανάρι ,πριν τις γραμμές περίεργο που ακόμα δεν αναφέρθηκε κανείς σας εδώ και δύο μέρες στην νέα τριάδα που εμφανίστηκε! Στέκονται ακριβώς στο φανάρι και πουλάνε τρέλα ,ποια ;.......
Η Έλενα συμπεθέρα έκανε ομάδα ! Είναι αυτή ,μια πιτσιρίκα ομορφούλα και μια γεμάτη που φοράει και περούκα ,γιατί άμα την δεις αλλού είναι κουρεμένη σαν φαντάρος .
Εννοείται πως ενώ η Έλενα και η πιτσιρίκα είναι αρκετά καλές σε εμφάνιση περιέργως δεν φορτώνονταν σε αρκετές φορές που είχα περάσει ,όταν ρώτησα ήταν γιατί ξανά άρχισε τις μαλακίες που έκανε όταν πρωτοεμφανίστηκε και ζητάει 60 ευρώ να τις φορτώσεις και καλά..και τις δύο ..
30 ζητάνε μες την μαγκιά , κανονίστε μαλακες να πάτε να τα δίνετε και να μας πουλάνε και τρελα.
Τα έχουμε πει χίλιες φορές ,αφήστε τες να πεινάσουν λίγες μέρες και το 20ρικο θα είναι το καλησπέρα τους.
Έτσι έκανε παλιά και η Άννα περούκες και τώρα σε βλέπει στο φανάρι και ορμάει στο τζάμι και σε παρακαλάει για 20 ευρώ .
Η Έλενα η συμπεθέρα όταν έχει άλλες διπλα της έχει τουπε και θέλει να το παίζει κουμανταδορος.τα ίδια έκανε και με την Νταίζη συμπεθέρα παλιά και δεν την άφηνε να φορτωθεί με 20,έμπαινε μπροστά και έλεγε μόνο με 30 πάμε..και όταν την πετυχαίνεις μόνη της δίνεις ένα 20ρικο και την γαμανε χωρίς πολλά πολλά ..όλο πονηραδα ..
Το ίδιο θα κάνει και τώρα ,μόλις φεύγει το καινούριο να γαμηθει με κανένα πελάτη αυτή θα παίρνει τον επόμενο με 20.
Αγ. Παρασκευής δλδ με μοναστηριου; Εγώ πάντως προχθές 9.30 με 10.30 δεν πέτυχα τπτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.796
Ορμάτε! Κουφαλες ήρθε η Τζανικα
Θα γελάσουμε πάλι αυτές τις μέρες !
Θα έχουμε και παράπονα γιατί με 20 ευρώ δεν τους κάνει σπαγκατο και μακροβουτι στα τσιμπούκια.
Αλαρμ πάλι και σε μια εβδομάδα όπως λέει και ο monadikos θα κάνουν σβούρες στην διχάλα αφού θα έχει φύγει .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.248
Πόντοι
446
Θα γελάσουμε πάλι αυτές τις μέρες !
Θα έχουμε και παράπονα γιατί με 20 ευρώ δεν τους κάνει σπαγκατο και μακροβουτι στα τσιμπούκια.
Αλαρμ πάλι και σε μια εβδομάδα όπως λέει και ο monadikos θα κάνουν σβούρες στην διχάλα αφού θα έχει φύγει .
Και θα λεει η τζανικα οτι χρεωνει τη ψωλη με το ποντο μετα θυμασαι?χαχαχαχα..χαχαχα θα χει πρηξει τα χειλια μεχρι τις βλεφαριδες χαχαχαχα..

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.248
Πόντοι
446

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.796
Εμένα πάντως τον πουτσο μου τον εσφηξε η μουνάρα της. Είχα χαρτάκι με αριθμό 0001
Μεζούρα είχαμε ;
Γιατί τα παιδιά παραπονιούνται ότι δεν τους κάνει όλους ντιπ θροατ και υπάρχει πρόβλημα ...χαχαχαχα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.248
Πόντοι
446
Μολις τιμηθηκε..κριμα χαλαει με το περας του χρονου..εβαλε και κιλα...μαπα το καρπουζι..5 μερες ακομα εδω για τους μυστες...

Τελευταία τροποποίηση:

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
906
Πόντοι
81
Μολις τιμηθηκε..κριμα χαλαει με το περας του χρονου..εβαλε και κιλα...μαπα το καρπουζι..5 μερες ακομα εδω για τους μυστες...
Και την προηγούμενη που ήρθε φίλος δεν έκανε τα γαμησια που έκανε παλιά..Βέβαια ποτέ δεν ήταν κάτι το τρελό στο γαμησι υπερεκτίμημενη κατά την γνώμη μου..Τι ώρα την πέτυχες 7;;Χλόης έτσι;;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.248
Πόντοι
446
Και την προηγούμενη που ήρθε φίλος δεν έκανε τα γαμησια που έκανε παλιά..Βέβαια ποτέ δεν ήταν κάτι το τρελό στο γαμησι υπερεκτίμημενη κατά την γνώμη μου..Τι ώρα την πέτυχες 7;;Χλόης έτσι;;
Ακριβως με τη μανα της παρεα...παει να γινει πιο καλτ απο τον Δρακουλα με τη Σονια..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.796
Έκανε κανένας άλλος πέρασμα από αγ. Παρασκευής με Μοναστηρίου,είχαμε κανένα νέο τι γίνεται με την τριάδα ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.402
Πόντοι
7.095
Έκανε κανένας άλλος πέρασμα από αγ. Παρασκευής με Μοναστηρίου,είχαμε κανένα νέο τι γίνεται με την τριάδα ;
Πριν κοιμηθείς ποσταρεις στο θρεντ, μόλις ξυπνήσεις ποσταρεις στο θρεντ.
Αρχίζω και ανησυχώ αδερφέ μου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.771
Πόντοι
3.796
Πριν κοιμηθείς ποσταρεις στο θρεντ, μόλις ξυπνήσεις ποσταρεις στο θρεντ.
Αρχίζω και ανησυχώ αδερφέ μου.
Στον πρωινό καφέ στην δουλειά,τσεκαρω τις μαλακίες που γράφουν όλη νύχτα ..χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom