plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 683
- Πόντοι
- 366
Η Μαρια ειναι η μιλφ που γραφανε; ή η μικρη;Η Μαρία, εξωφρενικά στενομούνα
Η Μαρια ειναι η μιλφ που γραφανε; ή η μικρη;Η Μαρία, εξωφρενικά στενομούνα
Μικρή, ξανθοκαστανή, πάρα πολύ λεπτή.Η Μαρια ειναι η μιλφ που γραφανε; ή η μικρη;
Σίγουρα μπήκες στην Μαρία και όχι σε κανέναν Μάριο σε εκείνο το σημείο ;Η Μαρία, εξωφρενικά στενομούνα
Τα έδωσα τα 30...και άνευ πλάκας τσέκαρα μήπως μπήκα σε λάθος τρύπα, όχι ότι με χαλούσε. Αφού γελούσα ότι κατάφερα να πετύχω την πιο αγάμητη τσιγγάνα της πιάτσας.Σίγουρα μπήκες στην Μαρία και όχι σε κανέναν Μάριο σε εκείνο το σημείο ;
Μήπως δεν ήταν στενό μουνι τελικά ..
Πλάκα κάνω φίλε ,αλλά αν εννοείς την άχαρη που στέκεται όλο στην γωνία και ζητάει 30 φυσικό είναι αφού δεν μπαίνει κανείς .
Τώρα τι λέω και εγώ ..μια χαρά τα πληρώνουν
Πιστευω ησουν ο πρωτος της....ματωσε?Τα έδωσα τα 30...και άνευ πλάκας τσέκαρα μήπως μπήκα σε λάθος τρύπα, όχι ότι με χαλούσε. Αφού γελούσα ότι κατάφερα να πετύχω την πιο αγάμητη τσιγγάνα της πιάτσας.
Προφανώς λες την Ιουλία αν την είδες μετά τα φανάρια του one 30/40 μέτρα αριστερά αυτή φοράει μίνι κ η άλλη είναι η μαμά της σονιας μετά την δάφνης δεξιάΚαλησπέρα στα αγόρια!! Εύχομαι να είστε καλά!
Χθες μετά από το ποτακι χαλαρά με την παρέα, κάναμε μια γύρα από Γιαννιτσων για χαβαλέ. Η αλήθεια είναι ότι τρίτη φορά περνάμε από εκεί. Χθες λοιπόν είδαμε μια πολύ δυνατή κοπέλα!!! Μαύρα μαλλια και ένα κοντό μίνι. Καθόταν πιο κάτω από το One Salonika και από την απέναντι μεριά. Απέναντι της κοντά στην στροφή ήταν 3 άλλες κοπέλες αλλά αδιάφορες μπροστά σε αυτήν. Ποια είναι η κοπέλα ρε αλάνια; Ρωτάω τους παλιούς εδώ μέσα για να δώσουν τα φώτα τους. Δεν την προσεγγίσαμε είναι η αλήθεια απλά μόνο περάσαμε. Αν αξίζει σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια προσφορά την επόμενη φορά. Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά. Αν κάποιος κατάλαβε για ποια μιλάω και θέλει, ας ρίξει ένα χέρι βοήθειας!!! Ευχαριστώ!!
Ναι αδερφέ, εκεί στα φανάρια του one, από την απέναντι μεριά. Γενικά στο θέμα εμφάνισης είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού είπαμε με την παρέα μου τι δουλειά έχει αυτό το μωρό εδώ. Εμφανισιακά είναι πολύ καλη. Αν θέλεις εδώ ή σε προσωπικό, πες μου παραπάνω για αυτήν και τι ακριβώς κάνει. Τα τελευταία εσκορτ που πήρα δεν είχαν την εμφάνιση της. Πολύ καλό μωρό!!! Λογικά πάει ανάλογα και η τιμή γιατί στην Γιαννιτσων οι περισσότερες είναι χάλι μαύρο.Προφανώς λες την Ιουλία αν την είδες μετά τα φανάρια του one 30/40 μέτρα αριστερά αυτή φοράει μίνι κ η άλλη είναι η μαμά της σονιας μετά την δάφνης δεξιά
αδερφε μαλλον την αλβανιδα λες....γιατι η ιουλια ειναι χαλι μαυροΝαι αδερφέ, εκεί στα φανάρια του one, από την απέναντι μεριά. Γενικά στο θέμα εμφάνισης είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού είπαμε με την παρέα μου τι δουλειά έχει αυτό το μωρό εδώ. Εμφανισιακά είναι πολύ καλη. Αν θέλεις εδώ ή σε προσωπικό, πες μου παραπάνω για αυτήν και τι ακριβώς κάνει. Τα τελευταία εσκορτ που πήρα δεν είχαν την εμφάνιση της. Πολύ καλό μωρό!!! Λογικά πάει ανάλογα και η τιμή γιατί στην Γιαννιτσων οι περισσότερες είναι χάλι μαύρο.
Α τότε δεν λέω την Ιουλια φίλε. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζε και σε Αλβανίδα αυτή ναι. Μαύρο μαλλί και ωραίο σώμα αδύνατο με μίνι. Αν λέμε την ίδια και γνωρίζεις κάτι περισσότερο θα χαρώ να μάθω! Σε ευχαριστώ!αδερφε μαλλον την αλβανιδα λες....γιατι η ιουλια ειναι χαλι μαυρο
τσεκαρε εδω αναζητηση πανω δεξια στο φορουμ Αλβα..πιατσες Θεσσαλονικης...και στο γκουκλ να γραψεις Αλβα θα εχει απαντησεις αν μιλας για αυτην....Α τότε δεν λέω την Ιουλια φίλε. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζε και σε Αλβανίδα αυτή ναι. Μαύρο μαλλί και ωραίο σώμα αδύνατο με μίνι. Αν λέμε την ίδια και γνωρίζεις κάτι περισσότερο θα χαρώ να μάθω! Σε ευχαριστώ!
Ιουλία= ξεπεταΝαι αδερφέ, εκεί στα φανάρια του one, από την απέναντι μεριά. Γενικά στο θέμα εμφάνισης είναι η καλύτερη επιλογή. Αφού είπαμε με την παρέα μου τι δουλειά έχει αυτό το μωρό εδώ. Εμφανισιακά είναι πολύ καλη. Αν θέλεις εδώ ή σε προσωπικό, πες μου παραπάνω για αυτήν και τι ακριβώς κάνει. Τα τελευταία εσκορτ που πήρα δεν είχαν την εμφάνιση της. Πολύ καλό μωρό!!! Λογικά πάει ανάλογα και η τιμή γιατί στην Γιαννιτσων οι περισσότερες είναι χάλι μαύρο.
Αλβανίδα= άλλη μία ξεπεταΑ τότε δεν λέω την Ιουλια φίλε. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζε και σε Αλβανίδα αυτή ναι. Μαύρο μαλλί και ωραίο σώμα αδύνατο με μίνι. Αν λέμε την ίδια και γνωρίζεις κάτι περισσότερο θα χαρώ να μάθω! Σε ευχαριστώ!
Α τόσο καλά. Ωραία φίλε ευχαριστώ. Κρίμα γτ το παρουσιαστικό είναι πολύ καλό!!!Ιουλία= ξεπετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλβανίδα= άλλη μία ξεπετα
Ευχαριστώ φίλε, θα ψάξω!τσεκαρε εδω αναζητηση πανω δεξια στο φορουμ Αλβα..πιατσες Θεσσαλονικης...και στο γκουκλ να γραψεις Αλβα θα εχει απαντησεις αν μιλας για αυτην....
Η αλβανίδα με όσα κι αν της δώσεις ξεπετα είναι.Κοιτα η αλβανιδα, εγω την πηρα με ενα 20αρικο και ηταν φουλ ξεπετα.. αν της δωσεις παραπανω ισως να ειναι λιγο πιο ανετη με το χρονο..σε εμενα ηταν πολυ αυστηρη με τη σταση και αγγιγματα...απο κοντα προσωπο χαλαει λιγο...αλλα αν ντε και καλα θες να μπεις , μπες..απλα κανε κανα δυο μερες κρατει απο μαλακια να τελειωσεις οτι και αν γινει...
Βεβαια βρισκεις ωραια μωρα στα στουντιο με τα ιδια χρηματα και καλυτερες υπηρεσιες..
Τότε να την αφήσω την προσέγγιση που έλεγα να της κάνω. Εμφάνιση πάντως έχει. Κρίμα να μην έχει και υπηρεσίες.Η αλβανίδα με όσα κι αν της δώσεις ξεπετα είναι.
Στο παρελθόν παίχτες που της έδωσαν και 50 και σε χώρο, έκαναν μάπα πήδημα.
Είναι μόνο για τα χοντρά στα γρήγορα κι αυτό λόγω εμφάνισης.
Oρμα ρε συ τι να την αφησεις ειναι ωραιο μουνι για πιατσα οκ ξεπετα ειναι αλλη εναι εμπειρια..Τότε να την αφήσω την προσέγγιση που έλεγα να της κάνω. Εμφάνιση πάντως έχει. Κρίμα να μην έχει και υπηρεσίες.