Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
840
Πόντοι
81
Την είδα λίγο νωρίτερα και λέω ποιο κοράκι είναι αυτό πάλι?
Κατάμαυρο με δύο ξανθιές τούφες από κάθε μεριά... φοβερό στυλ
Το κορακι ειναι ωραιο μπροστα της αυτη ειναι δρακουλας..Την ειδα και εγω αλλου και τρομαξα ετρωγα τυροπιτα πρωι πρωι και μου ηρθε αναγουλα..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
840
Πόντοι
81
Ο νταβας της εχει μαυρη bmw 1980 οταν εχει κρυο την αραζει μεσα να ζεσταινεται....ολα τα ξες....
Μπλε ειναι η bmw 1988 με 1990 ειναι e30 m40 ειναι..Καλουτσικο ειναι αλλα ειναι 316 ψοφιμι και τετραπορτο απορριπτεται..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
840
Πόντοι
81
Του 87 είναι το αμάξι φίλε και είναι 328
Aπο το 87 βγαινουν τα m40 εγω το ειπα χοντρικα 88 με 90.. 328 κατα αρχην δεν εβγαινε το e30 μηπως εννοεις 318 γιατι εγω εξακυλινδρο μοτερ δεν ακουσα οσες φορες το ειδα να κοβει γυρες στην γιαννιτσων το αμαξι τετρακυλινδρο ειναι στην καλυτερη περιπτωση να ειναι 318 οκταβαλβιδο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.365
Πόντοι
3.796
Aπο το 87 βγαινουν τα m40 εγω το ειπα χοντρικα 88 με 90.. 328 κατα αρχην δεν εβγαινε το e30 μηπως εννοεις 318 γιατι εγω εξακυλινδρο μοτερ δεν ακουσα οσες φορες το ειδα να κοβει γυρες στην γιαννιτσων το αμαξι τετρακυλινδρο ειναι στην καλυτερη περιπτωση να ειναι 318 οκταβαλβιδο..
Χαλαρώστε ρε με το αμάξι του μπάρμπα..
Το πουλάει ,αν θέλετε βάλτε το στο καρ τσι αρ ,να τον βοηθήσετε .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.365
Πόντοι
3.796
Εχθές πάντως ήταν απελπιστική νύχτα κατά τις 22:00 ,δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Αργά τα ξημερώματα ξανά εμφανίστηκε η ξανθιά που ήταν πριν καιρό έγκυος ,πλέον αδύνατη .είναι αυτή που έκοβε βόλτες απέναντι από την Ντανιέλα μέχρι την διχάλα και πίσω. Κουτοπόνηρη αλβανίδα,
Λέει 30 και της λέω τι 30 ..20 το πολύ και μου απαντάει τι είμαι εγώ σαν αυτές εδώ που παίρνουν ναρκωτικά;:cheesy:
Μετά λέει εντάξει με 20 αλλά έχω λίγο αίμα γιατί τώρα τελειώνει η περίοδος ,σαν να σου λέει δεν παίζει να γαμησεις.
Τι να πω ρε μάγκες τελικά με τόσους χαζούς που γέμισε η πιάτσα ότι θέλει λέει η καθεμία και μετά απορούμε γιατί το κάθε γυφτάκι ζητάει 30ρια και γιατί πουλάνε τρέλα.
Επίσης λέει ότι πολλοί μερακλήδες ζητάνε ακαποτο και προσφέρουν μέχρι 50 για αυτό ..φαντάσου μέχρι και αυτές πιο πολύ σκέφτονται από αυτούς τους ηλίθιους ,και που ξέρεις λέει αν εχω κάτι εγώ ή αν είναι αυτός άρρωστος πως γίνεται να το ζητάς αυτό ..
Έχετε ξεφύγει μερικοί και σταματήστε να περιμένετε στο δρόμο από την διχάλα προς ΚΤΕΛ με αλαρμ μπας και εμφανιστεί κανένα μικρό πρεζακι ,ξεφτιλισατε όλη την φάση πλέον.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
840
Πόντοι
81
Χαλαρώστε ρε με το αμάξι του μπάρμπα..
Το πουλάει ,αν θέλετε βάλτε το στο καρ τσι αρ ,να τον βοηθήσετε .
Με συνεπηρε η καβλα του αθληματος περα απο πουτανοβιος ειμαι και καβλοτιμονος..

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.291
Πόντοι
456
Εχθές πάντως ήταν απελπιστική νύχτα κατά τις 22:00 ,δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Αργά τα ξημερώματα ξανά εμφανίστηκε η ξανθιά που ήταν πριν καιρό έγκυος ,πλέον αδύνατη .είναι αυτή που έκοβε βόλτες απέναντι από την Ντανιέλα μέχρι την διχάλα και πίσω. Κουτοπόνηρη αλβανίδα,
Λέει 30 και της λέω τι 30 ..20 το πολύ και μου απαντάει τι είμαι εγώ σαν αυτές εδώ που παίρνουν ναρκωτικά;:cheesy:
Μετά λέει εντάξει με 20 αλλά έχω λίγο αίμα γιατί τώρα τελειώνει η περίοδος ,σαν να σου λέει δεν παίζει να γαμησεις.
Τι να πω ρε μάγκες τελικά με τόσους χαζούς που γέμισε η πιάτσα ότι θέλει λέει η καθεμία και μετά απορούμε γιατί το κάθε γυφτάκι ζητάει 30ρια και γιατί πουλάνε τρέλα.
Επίσης λέει ότι πολλοί μερακλήδες ζητάνε ακαποτο και προσφέρουν μέχρι 50 για αυτό ..φαντάσου μέχρι και αυτές πιο πολύ σκέφτονται από αυτούς τους ηλίθιους ,και που ξέρεις λέει αν εχω κάτι εγώ ή αν είναι αυτός άρρωστος πως γίνεται να το ζητάς αυτό ..
Έχετε ξεφύγει μερικοί και σταματήστε να περιμένετε στο δρόμο από την διχάλα προς ΚΤΕΛ με αλαρμ μπας και εμφανιστεί κανένα μικρό πρεζακι ,ξεφτιλισατε όλη την φάση πλέον.
Η συγκεκριμενη ξανθια ειναι κινουμενο ΣΜΝ

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
938
Πόντοι
371
Εχθές κατά της 20:30 η αλβανιδα με ένα κιτρινο- λαχανι δεν κατάλαβα χρώμα κολάν μιλούσε με το τραβελι 2κει στο σελλ,λαμαρίνες Ιουλία έπινε το καφεδάκι της,στιλο στην θέση του μαμά σονιας πραγματικά τριμαηα με το μαλλί που έχει,μετά η άλλη στα σκαλακια στο καφέ και διχάλα τίποτα αλλά προς ΚΤΕΛ 3 πρεζάκια που είναι γνωστά εκεί δεν είδα κάτι καινούργιο..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.119
Πόντοι
13.755
Εχθές κατά της 20:30 η αλβανιδα με ένα κιτρινο- λαχανι δεν κατάλαβα χρώμα κολάν μιλούσε με το τραβελι 2κει στο σελλ,λαμαρίνες Ιουλία έπινε το καφεδάκι της,στιλο στην θέση του μαμά σονιας πραγματικά τριμαηα με το μαλλί που έχει,μετά η άλλη στα σκαλακια στο καφέ και διχάλα τίποτα αλλά προς ΚΤΕΛ 3 πρεζάκια που είναι γνωστά εκεί δεν είδα κάτι καινούργιο..
Από τις 20,30 ήταν το Stilo εκεί??
Εγώ την έβλεπα μέχρι και 1,30 που πέρασα τελευταία φορά :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom