Αξίζει;; Έτσι κ έτσι μου φάνηκε;Αν έχει λιγα σπυρακια θα είναι μια Μαρία Ρουμάνα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 431
- Πόντοι
- 21
Φίλε δεν την πήρα. Μου ζήτησε 30 ευρώ για ακαποτη πιπα. Δεν ξέρει ελληνικά και εχει στο κινητό μια εφαρμογή, μιλάει στα ρουμάνικα και το μεταφράζει στα ελληνικά. Έτσι γίνεται συνεννοησηΑξίζει;; Έτσι κ έτσι μου φάνηκε;
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 431
- Πόντοι
- 21
Πάντως έχει πολλούς που πανε και τη γαμανεΑξίζει;; Έτσι κ έτσι μου φάνηκε;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.327
- Πόντοι
- 3.796
Σήμερα πέρασα 21:00 με 22:00 αλλά μετά άρχισε να έχει πολύ κίνηση λόγο λήξης του αγώνα οπότε τα παράτησα.
Λίγα πράγματα .
Κτηνιατρική ήταν δύο κροσακια .
Λαμαρίνες η Ιουλία και απέναντι η Μαρία Φίατ .
Η Μαρία η Βουλγάρα εκείνη την στιγμή πήγαινε χλόης .
Η μάνα της Σόνιας με πλαστικό σκαμπό για να ξεκουράζει το κορμί και μετα από λίγο κάποιος ήρωας την φόρτωσε.
Πιο κάτω η Ντανιέλα και μετά νεκρα στην διχάλα ...αφήστε λίγο τα κορίτσια να προλάβουν να νταγκλαρουν ,με τόσο φόρτωμα ασταμάτητο θα κόψουν και την πρέζα στο τέλος .
Λίγα πράγματα .
Κτηνιατρική ήταν δύο κροσακια .
Λαμαρίνες η Ιουλία και απέναντι η Μαρία Φίατ .
Η Μαρία η Βουλγάρα εκείνη την στιγμή πήγαινε χλόης .
Η μάνα της Σόνιας με πλαστικό σκαμπό για να ξεκουράζει το κορμί και μετα από λίγο κάποιος ήρωας την φόρτωσε.
Πιο κάτω η Ντανιέλα και μετά νεκρα στην διχάλα ...αφήστε λίγο τα κορίτσια να προλάβουν να νταγκλαρουν ,με τόσο φόρτωμα ασταμάτητο θα κόψουν και την πρέζα στο τέλος .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.327
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε μου καλοπροαίρετα πάντα .περασα την παρασκευη νωρις πρωτη βολτα κατα τις 8και κατι με 9μιση η πρωτη βολτα.
μοναστηριου μονο η συλβια.
αλβανιδα στο ποστο της φορτωνοταν συνεχεια, μεχρι τις 9 παιζει να ξεπεταξε καμια 7-8 ατομα. ιουλια στο ποστο της μαρια φιατ το ιδιο. χλοης εκεινη την ωρα ηταν μια χοντρη σαν χρυσομυγα και απεναντι η φαφουτο. παρακατω μανα της σονιας και η ντανιελα.
μετα τη διχαλα ο κακος χαμος. ενα μικροκαμομενο δε προλαβαινε να κατεβαινει απο το ενα αμαξι και εμπαινε στο αλλο. ουρα περιμεναν.
μονο χαρτακι που δε τραβουσαν και οι νταβαδες να το παιζουν παρκαδοροι.
ρε θα μας τρελανετε μερικοι. ειστε τρελοι δε ξερετε που πατε?
στη δευτερη γυρα κατα τις 11μιση δεν υπηρχε ψυχη. αλβανιδα αφαντη συλβια το ιδιο χλοης αδεια ντανιελα απουσα. μονο μαρια φιατ και κανα 2 μαυρες. χαθηκαν και οι πρεζουδες μετα τη διχαλα.
φευγοντας κατα τις 12 πηγα απο την κολετη προς τα μπουρδελα και πριν τις γραμμες ηταν ενα μελαχρινο με τζιν, ασπρο μπουφαν και σκουφο. πιατσαρε εκει σταματησα και μου πε ακουσον ακουσον 50! μολις εκανα να φυγω ειπε 40! ακρη δεν εβγαζες απλα λεξεις πετουσε ελληνικα κατι ψευτοαγγλικα μαζι με βουλγαρικα ουτε ξερω τι ηταν. ναι ρε σιγουρα θα σου δοσουμε 50ρικο και σενα.
γενικα χαλια μαυρα. και η βραδια ηταν αρκετα καλη ουτε κρυο ουτε τπτ.
παλι στα μακ αφησαμε τα λεφτα μας..
Ή ήμασταν την ίδια ώρα έξω ...
Ή στο ίδιο αμάξι ...
Ή παραποιείς τις βόλτες μου και τις βγάζεις με άλλο εξώφυλλο .
mastropoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2021
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
δεν κατεβαινω πλεον συχνα στη πιατσα οταν συμβαινει θα γραψω. λογικο οταν υπαρχουν ατομα με εμπειρια στη πιατσα να τεριαζουν και οι περιγραφες, ειδικα αν δεν ειναι τηλεγραφημα αλλα αναλυτικοτατες οπως και οι δικες σου. στο μονο που δε δινω σημασια ειναι στα τρανσ δε ξερω ουτε ονοματα ουτε τπτ. απλα προσπερναω. το αρνητικο για μενα της ιστοριας ειναι οτι τεριαζουν οι περιγραφες απο την αποψη οτι εποχες πριν το 15 μπορει να περνουσαμε 10 ατομα την ιδια ωρα και να γραφονταν 10 διαφορετικες περιγραφες. οι κοπελες πολυ περισσοτερες ο κοσμος που κατεβαινε ακομα περισσοτερος γενικα αλλη εποχη. τωρα πας και βλεπεις τα ιδια αυτοκινητα να κοβουν βολτεςΦίλε μου καλοπροαίρετα πάντα .
Ή ήμασταν την ίδια ώρα έξω ...
Ή στο ίδιο αμάξι ...
Ή παραποιείς τις βόλτες μου και τις βγάζεις με άλλο εξώφυλλο .