Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
81
Καλημέρα φίλοι, έχω καιρό να δω την αδελφή της Μαρίας stylo. Ξέρει κανείς κάτι; Την έχει πετύχει;
Σημερα την ειδα μεταξυ 9.30 με 10.30 το βραδυ ηταν απεναντι απο την χλοης και μιλαγε με την γκομενα με τις ροζ φορμες με τον σκυλο..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
81
Γυρα σημερα μεταξυ 9.30 με 10.30..Αλβανιδα στην θεση της πιο κατω μανα σονιας
χλοης βασια με στεφανια απεναντι μαρια στιλο με την αδερφη της και κλασσικα
πιο κατω σονια μαζι με την κρητικια απο τον δενδροποταμο..
Πριν την διχαλα ντανιελα με μια φιλη της κοντη..Μοναστηριου δεν περασα να δω τι εχει..
Εριξα ενα στην αλβανιδα γιατι ημουν καργα φορτωμενος επρεπε να αδειασω
ειχε πρηστει ο πυρηνικος μου αντιδραστηρας..:grin::grin::cheesy::cheesy::cheesy:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.024
Πόντοι
441
Σημερα την ειδα μεταξυ 9.30 με 10.30 το βραδυ ηταν απεναντι απο την χλοης και μιλαγε με την γκομενα με τις ροζ φορμες με τον σκυλο..
Τραβεστι ειναι η γκομενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γυρα σημερα μεταξυ 9.30 με 10.30..Αλβανιδα στην θεση της πιο κατω μανα σονιας
χλοης βασια με στεφανια απεναντι μαρια στιλο με την αδερφη της και κλασσικα
πιο κατω σονια μαζι με την κρητικια απο τον δενδροποταμο..
Πριν την διχαλα ντανιελα με μια φιλη της κοντη..Μοναστηριου δεν περασα να δω τι εχει..
Εριξα ενα στην αλβανιδα γιατι ημουν καργα φορτωμενος επρεπε να αδειασω
ειχε πρηστει ο πυρηνικος μου αντιδραστηρας..:grin::grin::cheesy::cheesy::cheesy:
Για πες για πες εχω περιεργεια να μαθω..καιρο εχω να ακουσω καποιον ν πηρε Αλβα

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
81

Τραβεστι ειναι η γκομενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πες για πες εχω περιεργεια να μαθω..καιρο εχω να ακουσω καποιον ν πηρε Αλβα
Δεν έχω ιδέα αν είναι τραβεστί δεν μου φάνηκε αλλά δεν την πρόσεξα κιόλας..Την αλβανίδα φίλε την έχω για έκτακτη ανάγκη αν δεν βρω τίποτα άλλο η την παίρνω μια φορά τον χρόνο για την κωλαρα της..Σαν να βελτιώθηκε λίγο σε όλα και καλύτερη πίπα και γαμησι βέβαια μην φανταστείς κάτι τρελό..Έπεσε πείνα φαίνεται..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.207
Πόντοι
3.796
Δεν έχω ιδέα αν είναι τραβεστί δεν μου φάνηκε αλλά δεν την πρόσεξα κιόλας..Την αλβανίδα φίλε την έχω για έκτακτη ανάγκη αν δεν βρω τίποτα άλλο η την παίρνω μια φορά τον χρόνο για την κωλαρα της..Σαν να βελτιώθηκε λίγο σε όλα και καλύτερη πίπα και γαμησι βέβαια μην φανταστείς κάτι τρελό..Έπεσε πείνα φαίνεται..
Η αλβανίδα είναι μεν τεμπελα αλλά αν δεν χασμουριεται οι υπηρεσίες της είναι μια χαρά στο 20ρικο για πιάτσα .
Άλλωστε τέτοια εμφάνιση,περιποιημένη και γενικά είναι μια χαρά μουνι ,έχει χρόνια να κυκλοφορήσει στην πιάτσα .

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
806
Πόντοι
81
Η αλβανίδα είναι μεν τεμπελα αλλά αν δεν χασμουριεται οι υπηρεσίες της είναι μια χαρά στο 20ρικο για πιάτσα .
Άλλωστε τέτοια εμφάνιση,περιποιημένη και γενικά είναι μια χαρά μουνι ,έχει χρόνια να κυκλοφορήσει στην πιάτσα .
Συμφωνω σε ολα αυτα που λες αν δεν βαριεται κανεις καλυτερη δουλεια η εαν δεν εχει νευρα η εαν σε γνωρισει καλα με το περασμα του καιρου..Προσωπικα επειδη την ξερω πολλα χρονια και μιλαμε κιολας πολλες φορες πλεον εχει αλλαξει πολυ σαν χαρακτηρας δεν κανει τις μαγκιες που εκανε..Σιγουρα ειναι πολυ καλο μουνι για πιατσα και καθαρη..

Dale Gribble

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Που εννοείς ; Κάτω στα τρένα;
Ναι είτε πριν είτε μετά τις μπάρες όπως πάμε στα μπουρδελα, δεν ξέρω γνωστή μου φαίνεται η φάτσα για γυφτοβουλβαράκι μου κάνει πετιτ γύρω στα 50 κιλά, από πιάτσα απέχω πλέον, απλά μένω στην Μαζαράκη όταν είμαι Ελλάδα και κόβω καμία βόλτα, πιθανή καβατσα το οικόπεδο δίπλα στις γραμμές

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.778
Πόντοι
1.336
ακρως καβλα η αλβα (Καλβα)
Αλλά πρηζει καμία φορά μπάλες
Μιλάω για αυτούς που την ξέρουν καλά και μιλάμε παραπάνω μαζί της
Προσωπικά παιρνόμαστε απ το 15-16 κάπου εκεί που πρωτοβγήκε .
Κουραστικό να σε ρωτάει διάφορα πάνω στο έτσι, αλλά όντως είναι πολύ μουναρα για πιάτσα.

Αλλες καβλες εποχης ήταν η Χρύσα πριν γίνει λάτρης του κουταλιου/βελονας, Αννα περου με μαλλί προ 5-6ετιας (υπέροχα πόδια και κωλος), η μαρια η ψηλή που ήταν έγκυος κ έβγαινε με κοιλιά τούρλα (προφανώς πριν μένει έγκυος), η σια τώρα μ αρέσει πιο πολύ παρά το 15-16 που ήταν πιο άγουρο αλβανακι μόλις ήρθε απ τη Βέροια τότε, η Κατερίνα συμπεθέρα since 2018 που είχε πρωτοεμφανιστεί με τον κολλητό της την πουσταρα που βγαίνανε μαζί και πλέον είναι τραβελος( προσωπικά ο κωλος της μ αρέσει ακόμα πάρα πολύ) και άλλη μια μελαχρινή καβλα πολύ ψηλή, που για ένα διάστημα εποχές 14-15 ή 16 σε φόρτωνε σπίτι της βασιας εκεί σε ένα στενό κάθετο της Σαπφούς (καβακιων) και σε ξάπλωνε σε ένα κρεβάτι όταν η Βάσια δίπλα μαγείρευε… τα έχω ξαναπεί κάποτε αυτά.

Φολκλόρ καταστάσεις που δε ξαναγυρνάνε.

Και φυσικά η θρυλική τρανς καρμεν εκει χαρλεαδες μεριά. Εποχαρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom