Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.196
Πόντοι
446
Καλησπέρα, λόγο εορτών θα κάνω την εκδρομούλα μου προς Θεσσαλονίκη και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς μια μαρίνα βουλγαρα ψηλη νταρνταν που στηνόταν στο 4ολ απ έξω ξέρετε τι απέγινε ; Παλιά ήταν και στα σπιτάκια την είχα δει στο golden lip
Στην βουλγαρια θα την βρεις να κανει το τριαξονικο πλεον....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.096
Πόντοι
1.056
Μάλλον την Μαρινα(Κατερίνα) δεν την ξερεται. Για τον τύπο που ρωτάει... Εχει μα εμφανιστεί καμια 3 χρονια σε πιατσα η δελα..

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.196
Πόντοι
446
Μάλλον την Μαρινα(Κατερίνα) δεν την ξερεται. Για τον τύπο που ρωτάει... Εχει μα εμφανιστεί καμια 3 χρονια σε πιατσα η δελα..
Βοηθα μας λιγο ρε Ill πες μου για ποια λεει....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.096
Πόντοι
1.056
Βοηθα μας λιγο ρε Ill πες μου για ποια λεει....
Έβγαινα εκεί στο ποστο της Σιας. 3 χρονια πριν βάζω λίγα σίγουρα. Ψιλη με βυζαρες και μαύρο μαλλί. Τσιμπουκοχειλου και πάντα καλό ντυμένη. Δουλευε στο life η στ σπιτάκι Έλενας Ραϊσα βράδυ. Ρουμανα ήταν αλλά πολύ καλά ελληνικά χωρίς προφορά. Ο νταβας της ήταν αλβανος με μια ασημί bmw. Φωτο δεν εχω

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Καλησπέρα, λόγο εορτών θα κάνω την εκδρομούλα μου προς Θεσσαλονίκη και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς μια μαρίνα βουλγαρα ψηλη νταρνταν που στηνόταν στο 4ολ απ έξω ξέρετε τι απέγινε ; Παλιά ήταν και στα σπιτάκια την είχα δει στο golden lip
Exει να φανει χρονια στην πιατσα τουλαχιστον 3 μ 4 χρονια...Τελευταια φορα την ειδα σε μπουρδελο πριν καμια 2 ετια..Τωρα τι γινεται δεν ξερω πιο πιθανον σε στουντιο να την βρεις..Δεν ελεγε και πολλα στο γαμησι ξεπετα ηταν την γαμησα στην πιατσα και στο στουντιο..Απλα ηταν ωραιο μουνι..Της ελειπε το ενα δοντι το μπροστινο σε καποια φαση..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.019
Πόντοι
13.755
Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα...

Γωνία Χαλκίδος δύο μαύρες...
Μαρία stilo στο πόστο της πριν το παλιό σολ...
Γιαννιτσών δεξιά γωνία Πειραιώς η Σόνια.
Χλόης απέναντι η μελαχρινή ομορφούλα γύφτισσα που συνήθως στέκεται με Σόνια στη γωνία .
Διχάλα τίποτα, Μοναστηρίου τίποτα.

Από τρανς στον ΟΠΑΠ στην Καβάλας Ευριδίκη στο αμάξι της και Τζούλη πρώην cayenne νυν BMW X3 ...
Μαζαράκη Γιαννιτσών γωνία η μελαχρινή Βικτώρια.
Γιαννιτσών στο περίπτερο κρος με μελαχρινό καρέ και Γιαννιτσών γωνία απέναντι από παιδική χαρά κρος με στραβή περούκα στο ford.

Αυτά όλα κι όλα όση ώρα γυρνούσα πάνω κάτω με 6 βαθμούς απόψε

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom