Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ξέρεις τα ίδια σκτ θα δεις αλλά πάλι πας, έχει κάτι παράξενο που μας τραβάει η π@να η πιάτσα.
Καθόλου παράξενο! Έχει τρύπα με ένα 20αρικακι! Τώρα μουνι θα ναι στόμα θα ναι κωλος με 2 αρχιδια πιο δίπλα θα ναι τρύπα πάντως θα έχει

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Εκείνη η μυρωδιά ψαρίλας όταν έβγαζε το εσώρουχο η Μαρία η Αλβανίδα υπάρχει ακόμη; Γιατί κάθε φορά που τη βλέπω λέω να δώσω ένα στα γρήγορα αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τη μυρωδιά!!

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.536
Πόντοι
736
Στην γύρα σήμερα βγήκαμε στο ψάξιμο της Νταίζης και πετύχαμε την Σύλβια το ξανθό αδύνατο στη μοναστηριού. Πίπα 20. Δυνατή πολύ και χωρίς βιασύνες . Έμεινα ευχαριστημένος.

Η Νταϊάνα ποια είναι όμως? Μοναστηρίου με Κωλέττη δεν είχε κάτι άλλο η δεν την πέτυχα

Είχε και μια Μαρία προς το τέλος της Γιαννιτσών με φορά προς ΚΤΕΛ. Μελαχρινή κοντό κολλητό σορτς ξεκωλε και μπλουζάκι . Δεν την πήρα αλλά φαινόταν δυνατό.

Και είχε και ένα μελαχρινό αδύνατο ψιλογυφτισα αλλα ωραίο κορμί στην διασταύρωση της Κωλέττη στο ρεύμα προς ΟΣΕ πριν το φανάρι δεξιά. Δεν την πήρα αλλά ήταν μια ακόμα επιλογή.

Αλβανιδα κλασικά μόνο μουνόχειλα δεν είδαμε

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Στην γύρα σήμερα βγήκαμε στο ψάξιμο της Νταίζης και πετύχαμε την Σύλβια το ξανθό αδύνατο στη μοναστηριού. Πίπα 20. Δυνατή πολύ και χωρίς βιασύνες . Έμεινα ευχαριστημένος.

Η Νταϊάνα ποια είναι όμως? Μοναστηρίου με Κωλέττη δεν είχε κάτι άλλο η δεν την πέτυχα

Είχε και μια Μαρία προς το τέλος της Γιαννιτσών με φορά προς ΚΤΕΛ. Μελαχρινή κοντό κολλητό σορτς ξεκωλε και μπλουζάκι . Δεν την πήρα αλλά φαινόταν δυνατό.

Και είχε και ένα μελαχρινό αδύνατο ψιλογυφτισα αλλα ωραίο κορμί στην διασταύρωση της Κωλέττη στο ρεύμα προς ΟΣΕ πριν το φανάρι δεξιά. Δεν την πήρα αλλά ήταν μια ακόμα επιλογή.

Αλβανιδα κλασικά μόνο μουνόχειλα δεν είδαμε
πίπα έδινε με 15 και σεξ με 20.
ανέβασε και αυτή τιμές;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Μιας και δεν απάντησε κανείς είπα να περάσω με Μαρία Αλβανίδα, τελικά φόρτωσα και την φίλη της την Έλενα-Ελένη κάπως έτσι.

ωραία κολαράκια και τα 2, ευτυχώς δεν μου ήρθε εκείνη η μπόχα που θυμόμουν, πιπούλα οχι και ιδιαίτερο(αλλά ούτε με χάλασε) και από τις 2, στήσιμο στα 4 πρώτα την Έλενα μετά την Μαρία, ενα ωραίο τίμιο χύσιμο με 40€. Μια χαρά.

Άρα την επόμενη φορά που θα βρω ντυμένη καβλιάρικα την Μαρία θα προτιμηθεί καθώς εχθές φορούσε ενα σορτσάκι.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Μιας και δεν απάντησε κανείς είπα να περάσω με Μαρία Αλβανίδα, τελικά φόρτωσα και την φίλη της την Έλενα-Ελένη κάπως έτσι.

ωραία κολαράκια και τα 2, ευτυχώς δεν μου ήρθε εκείνη η μπόχα που θυμόμουν, πιπούλα οχι και ιδιαίτερο(αλλά ούτε με χάλασε) και από τις 2, στήσιμο στα 4 πρώτα την Έλενα μετά την Μαρία, ενα ωραίο τίμιο χύσιμο με 40€. Μια χαρά.

Άρα την επόμενη φορά που θα βρω ντυμένη καβλιάρικα την Μαρία θα προτιμηθεί καθώς εχθές φορούσε ενα σορτσάκι.
Παρτουζιτσα; Ωραιος. Ελενα με τα χειλια τα φουσκωμενα κ τατου;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

Αλεξια 4678

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
1.218
Πόντοι
0
Οι κοπέλες στην πιάτσα δουλεύουν και μέσα στην βροχή :bounce::bounce:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Παρτουζιτσα; Ωραιος. Ελενα με τα χειλια τα φουσκωμενα κ τατου;
παρτούζα το είπε η Μαρία, φυσικά μόνο παρτούζα δεν είναι... απλα παίρνεις μια τη μία μιά την άλλη. Το ωραίο είναι ότι όταν γαμάς τη μία έχεις κι ένα κολαράκι δίπλα να το χουφτώνεις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
παρτούζα το είπε η Μαρία, φυσικά μόνο παρτούζα δεν είναι... απλα παίρνεις μια τη μία μιά την άλλη. Το ωραίο είναι ότι όταν γαμάς τη μία έχεις κι ένα κολαράκι δίπλα να το χουφτώνεις.
Η ξανθιά πως ήταν στο φέρσιμό της
Ξέρω πως δεν έχει τρόπους κ γιαυτό δε την έχω πάρει ενώ είναι μουναρος

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Καλη φαση...θα το δοκιμασω.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Εσύ να κάτσεις στ αυγά σου είναι καλό κορίτσι η Αλεξία δε κάνει παρτούζιτσες στην βροχή
Λογω βροχης προτεινω να δοκιμασει πως ειναι στην πιατσα...Θα κανεις την αρχη εσυ κ εγω εντελως τυχαια θα την παρω μετα οπως θα στεκεται.....καπου εκει....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Η ξανθιά πως ήταν στο φέρσιμό της
Ξέρω πως δεν έχει τρόπους κ γιαυτό δε την έχω πάρει ενώ είναι μουναρος
υποθέτω ξανθιά είναι η Έλενα (δεν θυμάμαι τι χρώμα μαλλιά είχε) πάντως μια χαρά ήταν, ποιο καλή στο φέρσιμο σε σχέση με Μαρία. Η Μαρία έλεγε κάτι δικά της για κάποιον που την πήγε στο spa (με ρώτησε αν θέλω να πάμε και μαζί).

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Και σου πήραν 20 ευρο η κάθεμια? Μάλλον θα έπεσε πολύ πείνα χθες με την βροχή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom