Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Wpanther80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα παλικάρια,κάπου κάπου μπαίνω εδώ και βλέπω τις περιπέτειες σας και χαίρομαι. Έχει κανείς να μου προτείνει καμία για σήμερα το μεσημέρι? Είμαι φωρτομενος 2 εβδομάδες και θα ήθελα να ξελαφρωσω σε κανένα χοντρο μπάζο (για να κάνω λίγη ώρα παραπάνω). Όποιος έχει να προτείνει κάτι ευχαριστω

Mixalis(3)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπεριζω την παρεα.πηρα μια νεα χτες ονοματι Ανελια .πιατσαρει με μια αλλη γνωστη μπουτου στην μοναστηριου.20 ευρω πιπα σεξ.πιπα αδιαφορη γαμησι αδιαφορο συν το οτι οι μποτες τις ακουμπουσαν τον ουρανο του αυτοκινητου.ακυρο
Φίλε την πήρα και εγώ μια ξανθιά λευκή καινούργια Βουλγάρα πολύ όμορφη μαζί με την παχουλή την μελαμψή Βουλγάρα κάθονται στην Μοναστηρίου λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα. Έχασα τα λεφτά μου παιδιά δεν κάνει τίποτα! Μόλις της έδωσα 20 ευρώ μου έλεγε 5 λεπτά θα καθίσω μόνο αυτό ήξερε στα Ελληνικά να πεί. Και κάθισε 2 λεπτά. Πίπα με καπότα και μάλιστα αερόπιπα και ήθελε να φύγει γιατί πέρασαν τα 5 λεπτά ενώ δεν είχαν περάσει ούτε 2! Κρατούσα ρόλοι. Παιδιά ωραίο μουνί εμφανισιακά αλλά θα σας κλέψει τα λεφτά. Θα φύγει σε 2 λεπτά. Μου τα έφαγε και τον έπαιξα μόνος μου στο αμάξι...κλαίω ακόμη μια τα 20 ευρώ. Επίσης παραλίγο να μου κλέψει και το πορτοφόλι

Τελευταία τροποποίηση:

Mixalis(3)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
40
Πόντοι
0
Ξεκινάμε

Οδός Γιαννιτσών:Από εκει που ξεκινάει να είναι διπλής κατεύθυνσης ο δρόμος μέχρι την κίτρινη καντίνα μετά το σχολείο.Εκεί βρίσκουμε πουτάνες (όχι τραβέλια) 8-10 στο σύνολο .1-2 πρεζάκια 3-5 γύφτισες και 3 normal.Γύρω στα 40euros με αρκετήγ διάθεση για εξυπηρέτηση.
Γιαννιτσών όλε κάνουν πίπα και σεξ με 15 έως 20 ευρώ. Όποιος δώσει παραπάνω δυστυχώς είναι απλά κορόιδο. Εγώ με 20 ευρώ εκτός από πίπα σεξ παίρνω και γλειφομούνι αρκετές. Όλα με 20 ευρώ. Μου έχει τύχει και με ωραία μουνιά(ποτέ με πρεζόνια,μαύρες και γυφτισσες) να τα κάνω σχεδόν όλα με 15 ευρώ ( πίπα,σεξ, γλειφομουνάκι,γλωσσόφιλα)

Mixalis(3)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
40
Πόντοι
0
Μια καινούργια Βουλγάρα ξανθιά που βγαίνει με την Ντανιέλα την γεματουλα μοναστηριού την έχει πάρει κανείς δεν βγάζεις άκρη μαζί της μόνο βουλγαρικά μιλαει;
Ναι την πήρα εγώ όμορφη αλλά πεταμένα λεφτά.Μου πήρε το εικοσάχρονο σε 2 λεπτά χωρίς να χύσω και έφυγε...κλέβει παιδιά..επίσης έβαλε το χέρι της στο κάτω ντουλαπάκι και πέταξε το πορτοφόλι μου έξω από το αμάξι...και όταν το είδα και το είδε μου είπε: δικό σου το πορτοφόλι; Ναι πως βρέθηκε έξω της είπα; Και έφυγε...κλέβει παιδιά..

Mixalis(3)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
40
Πόντοι
0
Σας χαιρετώ όλους. Ξέρει κανείς για μια μικρή Βουλγάρα μικροκαμωμένη που κάνει πιάτσα μοναστηριού. Την ρώτησα όνομα κι μου είπε Βάσια. Την πήρε κανένας? Καμμία πληροφορία?
Είναι άρρωστη φίλε. Την πήρε φίλος και έτρεχε μήνες στα νοσοκομεία. Μακριά απ' την Βάσια

Mixalis(3)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
40
Πόντοι
0
Έπειτα από καιρό λόγω που έλειπα στο εξωτερικό επανήλθα Θεσσαλονίκη, 2 μερες συνεχόμενες που βγήκα θεωρό ότι χειρότερα από ότι την άφησα πριν 2 χρόνια.

Η Αλβανίδα η Μαρία εκει στην θέση της πλεων ουτε εντύπωση δεν μου κανει, επίσης η Ελένη η ξανθιά η οποία ήταν και αυτή μαζί της εχει ξεψαρώσει και μάλλον έχει πειράξει χείλη, καποτε επερνε πιπα με σκυμένο το κεφάλι τώρα την είδα να θέλει να μας γαμήσι κι’ ολας.

Αα ναι είδα πριν το today 2 καινούργια για μενα τα οποία το ένα ψιλό μου φάνηκε trans το άλλο όμως το καυλάκι ηταν γαμευσιμο. Είναι και οι 2 trans ή το κοντό είναι οπως την γέννησε η μανα της. Επίσης από υπηρεσίες ξέρει κανεις που εχει όρεξη να μου πει.

Εψαξα στα παραπάνω σχόλια δεν δεν βρήκα κατι γι αυτές η δεν καταλαβα.
καθε πληροφορία δεκτή

ευχαριστώ
Πότε πάνω από 20 ευρώ στη Γιαννιτσών

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Τελευταία τροποποίηση:

stroulis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερίζω την παρέα και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που το πρώτο μου post είναι τέτοιου περιεχομένου αλλά δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη τα PM για να στείλω συγκεκριμένα. Ένας φίλος παραπάνω αναφέρθηκε στη βάσια λέγοντας κάτι για αρρώστια. καταλαβαίνω από το ύφος του μηνύματος ότι ίσως και να αστειεύοταν άλλα επειδή η ψυχολογία είναι περίεργο πράγμα και το συμβάν μου μαζί της ίσως ακουστεί αστείο αλλα με έχει φοβίσει Καπως, θα ήθελα ο φίλος ή κάποιος άλλος να με ενημερώσει αν συμβάινει κάτι με τη συγκεκριμένη κορασιδα. Ευχαριστώ.

stroulis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
για την Ιστορία, απλα ακουμπισε το προφυλακτικο στο στομα της πριν μου το περασει για να βγάλει τη μπλουζα της. δεν εγινε κατι αλλο. ξερω πολλοι με το δικιο τους θα γελασουν και συμφωνω εν μερη μαζι τους αλλα ειπαμε περιεργο πραγμα η ψυχολογια και εμενα μου εμεινε αυτη της η κινηση.

stroulis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
και κάτι τελευταίο. το συμβάν Έχει 20 με 22 μέρες και δεν εμφάνισα κάτι οπότε το διαολεμένο μυαλό γυρνάει σε πιο σοβαρά αφού απέκλεισε τα αλλά τα άμεσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ και πάλι συγγνώμη αν κούρασα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Καλησπερίζω την παρέα και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που το πρώτο μου post είναι τέτοιου περιεχομένου αλλά δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη τα PM για να στείλω συγκεκριμένα. Ένας φίλος παραπάνω αναφέρθηκε στη βάσια λέγοντας κάτι για αρρώστια. καταλαβαίνω από το ύφος του μηνύματος ότι ίσως και να αστειεύοταν άλλα επειδή η ψυχολογία είναι περίεργο πράγμα και το συμβάν μου μαζί της ίσως ακουστεί αστείο αλλα με έχει φοβίσει Καπως, θα ήθελα ο φίλος ή κάποιος άλλος να με ενημερώσει αν συμβάινει κάτι με τη συγκεκριμένη κορασιδα. Ευχαριστώ.
Απο το 2009 δεν εχεις γραψει τιποτα και το πρωτο ποστ ειναι ειναι εντελως ακυρο με το νημα μαλιστα αυτο λεει πολλα.Anyway για αυτο που ρωτρας ελπιζω τυπε να εχει τακτοποιησει ολες τις εκρεμοτητες σου γιατι δε σου μενει πολλης χρονος :priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

stroulis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και έχω δει κατά καιρούς ενεργους χρήστες του νήματος να τη λένε σε τύπους σαν και μένα. ο λόγος που δεν έχω γράψει είναι γιατί δεν είχα ποτέ κάτι ουσιαστικό να μοιραστώ μιας και είμαι από επαρχία και οι επισκέψεις μου είναι μετρημένες στα δάχτυλα κυριολεκτικάκαι μονον τα τελευταια 2 3 χρονια. και ένας λόγος είναι ότι ενώ μου αρέσει η όλη φάση της πιάτσας φοβάμαι για κάτι τέτοια. Τέλος πάντων δεν θα κουράσω άλλο το νήμα και ελπίζω αυτό που είπε ο φίλος velociraptor να ήταν για να με δουλέψει. (και με όλα τα δικιά βέβαια άλλα είπαμε άτιμο πράγμα αν κολλήσει κάπου το μυαλο).

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
και κάτι τελευταίο. το συμβάν Έχει 20 με 22 μέρες και δεν εμφάνισα κάτι οπότε το διαολεμένο μυαλό γυρνάει σε πιο σοβαρά αφού απέκλεισε τα αλλά τα άμεσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ και πάλι συγγνώμη αν κούρασα.
Τα υπολοιπα που εγιναν στη συναντηση θα μας τα πεις; Αφου εβγαλε την μπλουζα της κ μετα; Κοστος; Συμπεριφορα;

stroulis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
σωστα... περιμένοντας να την πάρω έριξε άκυρο σε έναν Πακιστανό με αυτοκινητο που την έπρηζε κάνα 5λεπτο να την παρει και δεν ηθελε αυτη. μεχρι να φτασουμε στην καβατζα της έπρηζε εμένα με αυτο. η καβατζα της ενα στενο προς κτελ αριστερά αλλα οχι το γνωστο. σε εκεινο το σημειο που μοιαζει καπως σαν διχαλα μπήκαμε στο δεξί δρομάκι και βγήκαμε πίσω από το βενζινάδικο. πήγαμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ξεκίνησε μια αρκετά καλή στοματικη περιποίηση χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. μετά βγήκα εγώ από το αυτοκίνητο στήθηκε αυτή στα 4 μέσα και σε κάνα 5 λεπτό ήρθε το τέλος. ντύθηκαμε φύγαμε και τότε μου ζήτησε χρήματα (20€) πράγμα που μου έκανε εντύπωση. μου ζήτησε να την αφήσω στο περίπτερο στο one να πάρει προμήθειες και αυτα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
σωστα... περιμένοντας να την πάρω έριξε άκυρο σε έναν Πακιστανό με αυτοκινητο που την έπρηζε κάνα 5λεπτο να την παρει και δεν ηθελε αυτη. μεχρι να φτασουμε στην καβατζα της έπρηζε εμένα με αυτο. η καβατζα της ενα στενο προς κτελ αριστερά αλλα οχι το γνωστο. σε εκεινο το σημειο που μοιαζει καπως σαν διχαλα μπήκαμε στο δεξί δρομάκι και βγήκαμε πίσω από το βενζινάδικο. πήγαμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ξεκίνησε μια αρκετά καλή στοματικη περιποίηση χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. μετά βγήκα εγώ από το αυτοκίνητο στήθηκε αυτή στα 4 μέσα και σε κάνα 5 λεπτό ήρθε το τέλος. ντύθηκαμε φύγαμε και τότε μου ζήτησε χρήματα (20€) πράγμα που μου έκανε εντύπωση. μου ζήτησε να την αφήσω στο περίπτερο στο one να πάρει προμήθειες και αυτα.
Σωστος. Να ενημερωνεις οσο μπορεις.

stroulis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
άμα έχω μέλλον όπως είπε και ο φίλος velociraptor θα προσπαθώ να είμαι πιο ενεργός χρήστης άλλα ως κάτοικος επαρχίας οι εξορμήσεις μου είναι περιορισμένες και όχι πάντα επιτυχημένες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom