plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 673
- Πόντοι
- 366
Γάμα τον ΜΠΕΝΥ, το νου σου για τη Βεσκα εσύ
xaxaxaxa κατσε ρε black!!!! μπορει το παιδι να δοκιμασε τον ΜΠΕΝΥ ... μηπως εχει να μας πει περισοτερα!!!!
Γάμα τον ΜΠΕΝΥ, το νου σου για τη Βεσκα εσύ
Ειναι μια γυφτισα στην πιατσα που ταιριαζει στα χαρακτηριστικα που λες,μια ξανθια..αλλα δεν ξερω ουτε ονομα ουτε τιποτα.Την βλεπεις απο μακρια και λες να το μωρο το δυνατο και μολις σταματησεις κ κοψεις φατσα φευγεις με τις μπαντες!Κανε καμια γυρα θα την πετυχειςΓια αυτην που ρωτησα δεν καταλαβε κανεις ποια λεω?
Κατσε να μπει στο νημα ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,Για αυτην που ρωτησα δεν καταλαβε κανεις ποια λεω?
Κατσε να μπει στο νημα ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,
και θα σε ενημερωσει..αποκλειεται να μη ξερει..
Θα σε κατατοπισει...ονομα,ηλικια,απο που ειναι,τι ωρες μπαινει,
τι ωρες βγαινει,ποιος την αφησε εγκυο,ποσα παιδια εχει..κλπ..
ΩΧ....συρμα..Εσύ μόλις τελειώσει ο ΜΠΑΟΚ παρουσιασου στο today's, σχολάω και γω σε λίγο και θα πάω προς τα κει
Παιδες επειδη ειμαι ασχετος. Ειδα σημερα κατα τις 1230 το πρωι εκει κοντα στο αστυνομικο μεγαρο στην μοναστηριου κοντα στην αερογεφυρα εχει μια σταση λεωφορειου. Ειδα μια αερατη με κολαν και ασπρο μπλουζακι με ωραιο σωμα μου φανηκε. Μακρυ μαλλι σαν αλβανιδα μου φανηκε αλλα δεν ηξερα αν ηταν πιατσοβια σταματαω πιο κατω και παω να της πιασω κουβεντα σταματαει διπλα απο ενα αμαξι με εναν παππου μεσα και αρχιζει να του μιλαει για να την φορτωσει. Περασα απο κοντα και ειδα φατσα για τζανκι μου φανηκε ενω ειχε σωμα 25αρας η φατσα σπασμενη πολυ αλλα γαμησιμη γυρω στα 40. Ξερει κανεις ποια εννοω??
ΩΧ....συρμα..
Απογεύματά νωρίς θα την πετύχεις μετά την διχάλα στο δρόμο προς τα ΚΤΕΛ, στη διασταύρωση που στρίβει για το φανάρι της Μενεμένης
ποια λες να φορτώσεις σήμερα.εχεις δοκιμάσει την Μαρία την αλβανίδα;Πάντως σήμερα έχει τσάρκα οπότε το βράδυ αναμένατε αναφορά κι εντυπώσεις.