Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
Ουτε βεσκα ουτε αλβανιδα ιταλιδα ουτεμελαχρινη κοντη βουλγαρα...

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Το τίποτα απόψε τουλάχιστον στις ώρες που πέρασα εγώ...12-1...κάτι Βουλγάρες πέρα δώθε τίποτα αξιόλογο

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
446
Πόντοι
301
Προχτές το βράδυ 11 με 11:40 μόνο η Ελένη στο στενό πριν το τουνταίης μία μιλφ πιο πριν και κάνα 2 γυφτισες μετά το φανάρι ...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.404
Πόντοι
32.165
Παιδες επειδη ειμαι ασχετος. Ειδα σημερα κατα τις 1230 το πρωι εκει κοντα στο αστυνομικο μεγαρο στην μοναστηριου κοντα στην αερογεφυρα εχει μια σταση λεωφορειου. Ειδα μια αερατη με κολαν και ασπρο μπλουζακι με ωραιο σωμα μου φανηκε. Μακρυ μαλλι σαν αλβανιδα μου φανηκε αλλα δεν ηξερα αν ηταν πιατσοβια σταματαω πιο κατω και παω να της πιασω κουβεντα σταματαει διπλα απο ενα αμαξι με εναν παππου μεσα και αρχιζει να του μιλαει για να την φορτωσει. Περασα απο κοντα και ειδα φατσα για τζανκι μου φανηκε ενω ειχε σωμα 25αρας η φατσα σπασμενη πολυ αλλα γαμησιμη γυρω στα 40. Ξερει κανεις ποια εννοω??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Perasma apo πιατσα κατα τις 01:00 μεχρι 2 παρα η απολυτη νεκρα μονο η Μαρια η Αλβανιδα στο ποστο της και αυτη για λιγο εξαφανστηκε μετα με το μπενι χιλ κατα τ αλλα το απολυτο τιποτα

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Κατά τις 10 το βράδυ είναι οι περισσότερες στην πιάτσα.Μετα όσο περνάει η ώρα λιγοστεύουν και μετά τις 12 νεκρα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.404
Πόντοι
32.165
Για αυτην που ρωτησα δεν καταλαβε κανεις ποια λεω?  :headbang:

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Ειναι μια γυφτισα στην πιατσα που ταιριαζει στα χαρακτηριστικα που λες,μια ξανθια..αλλα δεν ξερω ουτε ονομα ουτε τιποτα.Την βλεπεις απο μακρια και λες να το μωρο το δυνατο και μολις σταματησεις κ κοψεις φατσα φευγεις με τις μπαντες!Κανε καμια γυρα θα την πετυχεις

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.540
Πόντοι
34.538
Κατσε να μπει στο νημα ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,
και θα σε ενημερωσει..αποκλειεται να μη ξερει..

Θα σε κατατοπισει...ονομα,ηλικια,απο που ειναι,τι ωρες μπαινει,
τι ωρες βγαινει,ποιος την αφησε εγκυο,ποσα παιδια εχει..κλπ..

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Κατσε να μπει στο νημα ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,
και θα σε ενημερωσει..αποκλειεται να μη ξερει..

Θα σε κατατοπισει...ονομα,ηλικια,απο που ειναι,τι ωρες μπαινει,
τι ωρες βγαινει,ποιος την αφησε εγκυο,ποσα παιδια εχει..κλπ..

Εσύ μόλις τελειώσει ο ΜΠΑΟΚ παρουσιασου στο today's, σχολάω και γω σε λίγο και θα πάω προς τα κει

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Παιδες επειδη ειμαι ασχετος. Ειδα σημερα κατα τις 1230 το πρωι εκει κοντα στο αστυνομικο μεγαρο στην μοναστηριου κοντα στην αερογεφυρα εχει μια σταση λεωφορειου. Ειδα μια αερατη με κολαν και ασπρο μπλουζακι με ωραιο σωμα μου φανηκε. Μακρυ μαλλι σαν αλβανιδα μου φανηκε αλλα δεν ηξερα αν ηταν πιατσοβια σταματαω πιο κατω και παω να της πιασω κουβεντα σταματαει διπλα απο ενα αμαξι με εναν παππου μεσα και αρχιζει να του μιλαει για να την φορτωσει. Περασα απο κοντα και ειδα φατσα για τζανκι μου φανηκε ενω ειχε σωμα 25αρας η φατσα σπασμενη πολυ αλλα γαμησιμη γυρω στα 40. Ξερει κανεις ποια εννοω??

Απογεύματά νωρίς θα την πετύχεις μετά την διχάλα στο δρόμο προς τα ΚΤΕΛ, στη διασταύρωση που στρίβει για το φανάρι της Μενεμένης

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους από ένα νέο (όχι στην ηλικία) μέλος.Διαβάζω εδώ και καιρό το φόρουμ
αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος μπας και βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο μπορούμε.Εχω διαβάσει για μία Ρίτα αρκετές φορές.Τι παίζει? Οποιος έχει
προσωπική εμπειρία και αν θέλει ας πει.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.404
Πόντοι
32.165

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Παλιά ήμουν τακτικός στην πιάτσα.Τώρα όχι γι αυτό ρωτάω για τη Ρίτα.Θυμάμαι όταν πήρα την πρώτη φορά την Αναστασία της ρώτησα το όνομα και είπε Ελένη.ΧαΧα. Μετά από δύο εβδομάδες την ξαναπάρα αλλά με άλλο αυτοκίνητο και τη ρωτάω πάλι.Λέει Ειρήνη.Μετά από μήνα πάλι με αλλο αμάξι της δουλειάς την παίρνω αλλά δεν ρωτάω.Οταν την ξεφόρτωσα τη ρώτησα και απάντησε Στέλλα.Τι συμπέρασμα να βγάλεις??
Εχει και συνέχεια η ιστορία......

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
και τώρα αφού φάγαμε και λίγο (γιατί χρειάζεται), η συνέχεια της ιστορίας με την Αναστασία ή την κάθε Αναστασία που χθες την έλεγαν Ελένη.Προς Θεού δεν έχω τίποτε με την κοπέλα , απλά είδα ότι κάποιος έγραψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο και γι αυτό τη θυμήθηκα.
Λοιπόν μετά την λεγάμενη που μου είπε τρία διαφορετικά ονόματα τυχαία παίρνω την Μαρία (την κατσαρίδα όπως τη λένε στο forum).Αφού τελειώσαμε ζητάει τσιγάρο και πάνω στη συζήτηση μου ζητάει το τηλ μου για να κάνει αναπάντητη να δω το δικό της για να μην την ψάχνω, πράγμα που απέφευγα καιρό.Εγώ το ξέχασα.
Μετά από δύο μέρες περίπου μου ζητάει η γυναίκα μου το κινητό μου για να μπει στο fb γιατί το δικό της είχε θέμα.Ολα καλά μην πάει το μυαλό σας στο κακό.
Την επόμενη μέρα και ενώ δεν είχε κάνει logout απο το fb επειδή ήταν η αναπάντητη της Μαρίας στο κινητό το fb μου την έβγαλε σαν προτεινόμενη φίλη κι έτσι μπήκα να δω το προφίλ και τα είδα όλα!!!!!!!
Τελικά δεν μπορείς να κρυφτείς
Δεν σημαίνει ότι και στο fb έχουν το πραγματικό τους όνομα αλλά κατά 90% ναι.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Πάντως σήμερα έχει τσάρκα οπότε το βράδυ αναμένατε αναφορά κι εντυπώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom