Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εχει ναι.ρωτα τον κωστακη να σου πει λεπτομερειες .. :cum:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
τι νεκρα ρε παδες τον τελευταίο καιρο;;;;
:huh: :huh: :huh: :huh:
ευχωμε να ερθει καινουριο αιμα...
αλλα ναφισουν και οι μπάτσοι λιγο τις κοπελλες υσιχες...
αμαν ρε παιδι μου!
τουλαχιστον το καλοκαιρακι να δουμε καινουρια πραματα.... :tits2: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Σε εξέλιξη οι ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για εντοπισμό παράνομα εκδιδομένων προσώπων

Βεβαιώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο συνολικά δώδεκα (12) παραβάσεις

Σε καθημερινή βάση διενεργούνται αστυνομικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (π.χ για εξαρτησιογόνες ουσίες, επαιτεία, παρεμπόριο, κ.α ), που έχουν σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και των εν γένει αιτιών διασάλευσης της ευνομίας.

Κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, πραγματοποίησαν ελέγχους με αντικείμενο τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Βεβαιώθηκαν συνολικά δώδεκα (12) παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών (9 αλλοδαπές – 3 ημεδαπές), κατ’ εφαρμογή του Νόμου «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σε εξέλιξη οι ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για εντοπισμό παράνομα εκδιδομένων προσώπων

Βεβαιώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο συνολικά δώδεκα (12) παραβάσεις

Σε καθημερινή βάση διενεργούνται αστυνομικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (π.χ για εξαρτησιογόνες ουσίες, επαιτεία, παρεμπόριο, κ.α ), που έχουν σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και των εν γένει αιτιών διασάλευσης της ευνομίας.

Κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, πραγματοποίησαν ελέγχους με αντικείμενο τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Βεβαιώθηκαν συνολικά δώδεκα (12) παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών (9 αλλοδαπές – 3 ημεδαπές), κατ’ εφαρμογή του Νόμου «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

:'( :'( :'( :'( :'(

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
σκουρα τα πράματα αλλα ουδέν κακο αμειγές καλού  :boobies: :boobies: :grin: :grin:
εσκασε καινουριο αιμα... ψιλοτάκουνα, αδυνατο,μελαχρινο...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
xaxaxa  :P
κωστα κατα της 9εκανε βολτες εχθες ενα καλο...
εισαι φλογητά;;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
εδω ήρθε η αλλη και σημερα εχει ηλιοφάνεια!!!  :grin: :grin: :grin:  :dancing:  :boobies:  :boobies:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα σημερα στις 10 μεχρι τις 10:30 που εφυγα μονο μαυρες η ρουμουνα στο τελος τις Γιαννιτσων και ενα γυφτακι εκανε βολτες νεκρα μαγκες επεσε περονοσπορος.

funeral3

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
περασα σημερα μια γυρα και βρηκα την μαρια ? αν ειναι αυτη εκει προς την δυλαχα που καθεται να τρωει πολυ ξυλο απο μια αλλη και να φωναζουνε ...χαμος την πεταξε κατω στον δρομο και την εδερνε ...ακουσα να λεει 'με εκλεψες ρε κτλ κτλ '

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
πιθανων να ειναι ρουφ στην αστυνομια...οποτε καλα να πάθει...διοτι μπορει και να καρφώνει τις καινουριες κοπελλες που έρχονται...δεν εξηγηται αλιως αυτην να μην την πειραζουνε και τις αλλες να τις περνουνε μεσα...αμαν πια...  :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_1:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα........τι κανετε πως ειστε??

χαθικα λιγακι απο το φορουμ γενικα.........ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ'ακομα τηλ περνω ο καραγκιοζης' σορρυ αδερφε!!
Φυσικα ο λογος ειναι οι αφραγκιες.....
Με τα πολλα θα γραψω εδω την εμπειρια μου μιας κ νομιζω οτι ταιριαζει περισοτερο!!
Απο οτι εχω καταλαβει εχει πεσει πολυ μπατσικο οποτε στις πιατσες δεν εχει κ πολλα πραγματα.......περασα τισ προαλες κ εγω κατα τις 9 κ στο τελος τις γιαννιτσων μια μιλφαρα με ροζ ρουχα την μαζευανε οι μπατσοι!! κατα τα αλλα ολα αδεια!!

Αφου λοιπον οι μαυρουλες εχουνε εξαφανιστει απο τις πιατσες, καταλαβα οτι το ριξανε στο ιντερνετ κ εχθες μιλουσα με μια μαυρουλα σε ενα σαιτ κ ειπαμε να βρεθουμε σημερα το πρωι!!(δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα ο αλες ητανε μπαζα κ εφυγα με την μια) Στο μπλα μπλα την ειχα αρκετη ωρα κ μου εδωσε το τηλ της να την παρω εγω!!
στην αρχη την ειπα για καφε μιας κ θα βρισκομασταν πρωι........
Χωρις να πουμε κατι για λεφτα ή σεξ ή κατι αλλο!! απλα θα βρισκομασταν!!
Μιας κ εμενα μου αρεσουνε τετοιες φασεις παρρα πολυ γιατι μπορει να εβγενε κατι καλο βρεθικα μαζι της σημερααααα...........λοιπον........
παω στον σταθμο κοντα(ολλες εκει μενουνε ετσι κ αλιως) κ βλεπομαστε απο κοντα!!
ομορφο κοριτσακι..χειλαρες..ομορφο κωλαρακι...κ καλο βυζακι...
Γεια σου τι κανεις κ αρχισαμε τις χερετουρες.......
Με ρωταει τι θα κανουμε??.......
τις λεω....οτι θελεις!!......
καφε δεν πινεις(μου το ειχε πει στο τσατ) οποτε τις λεω διαλεξε εσυ.....
Προς στιγμην δεν καταλαβα τι πεζει μαζι της..........δηλαδη αν ειναι πουτ...?? ή εψαχνε γαμπρο γιατι δεν μπικε στο θεμα απο μονη της!!
Την ρωταω θελεις να ανεβουμε στο δωματιο σου??(ειπα να κανω την αρχη γιατι βαριεμε τα χαζα κ δηθεν)
Μου απαντα τι θα κανουμε???
Κολλαω κ εγω κ τις λεω....εεε λιγο χαδακια λιγο σεξακι αν θελεις??
προς στιγμην την ειδα κολλησε κ αυτη......λεω απο μεσα μου τι γινετε ρε φιλε??
σαν να μην ηθελε τετοια φαση.....σαν να κολλουσε μην ειμαι μπατσος......δισκολευτικε αρκετα κ μου λεει αντε παμε αλλα με λεφτα γιατι δεν κανω τζαμπα.........
Οκ της λεω παμε κ θα τα βρουμε!! ανεβενουμε επανω σπιτι της.......ενα σπιτι με τρεις πορτες που σιγουρα θα μενανε κ αλλα μαυρακια μεσα!!
Εγω αρχισα λιγο τις μαλακουλιτσες του στυλ εισε ομορφη κ τετιες μαλακιες να σπασω τον παγο!! μου προσφερει νερο κ καθομαστε στο κρεβατι!!
Κ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ :headbang:.............
Ποσο θελεις κουκλι???
100 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..........λεω......ΟΡΙΣΤΕ?????
Τι 100 ευρω αγαπη μου την απανταω :uglystupid: :idiot: δεν μπορω να σε δοσο τοσα λεφτα ξεχασε το!!
Εχω ενα 20αρικο μαζι μου αμα θελεις για τωρα να γνωριστουμε κ μετα βλεπουμε!!
Μου λεει 70 :uglystupid: :jerking:........
Ουτε για πλακα τις λεω.......20 κ αμα θελεις!!
μου λεει 50 για σενα :2funny: :2funny: :2funny:............χαχαχαχαχ δεν ειμαστε καλα λεω.........
Κ για να μην σας κουραζω αλλο παιδια την εκανα εβγενικα χωρις καβγαδες κ φειγαμε!!
ΡΕ παιδια ειναι δυνατον να δινουνε μερικοι ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΛΑ???????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????? Παντως απο οτι εχω καταλαβει εδω παιζει μεγαλη ιστορια με αυτες τις μαυρες!! ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ πολλα παιχνιδια!!
Αυτο ομως που με εκανε εντυπωση ειναι οτι αυτη δεν πηγενε για γαμιση.....
μου εδωσε την εντυπωση ακομα κ οταν φυγαμε οτι ηθελε να βρει αγαπουλη....
οταν γυρισα σπιτι την εστειλα μυνημα κ καλα ενα συγνωμη κ οτι ηθελα να ξαναβρεθουμε....
μου απαντησε να την παρω τηλ κ θα βγουμε δευτερα!!
οχι τιποτα αλλο να δω που το παει.......

αυτα παιδια απο μενα.........
σορρυ αν σας τα επριξα με την περιγραφη μου.......

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
καλησπερα στην παρεα........τι κανετε πως ειστε??

χαθικα λιγακι απο το φορουμ γενικα.........ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ'ακομα τηλ περνω ο καραγκιοζης' σορρυ αδερφε!!
Φυσικα ο λογος ειναι οι αφραγκιες.....
Με τα πολλα θα γραψω εδω την εμπειρια μου μιας κ νομιζω οτι ταιριαζει περισοτερο!!
Απο οτι εχω καταλαβει εχει πεσει πολυ μπατσικο οποτε στις πιατσες δεν εχει κ πολλα πραγματα.......περασα τισ προαλες κ εγω κατα τις 9 κ στο τελος τις γιαννιτσων μια μιλφαρα με ροζ ρουχα την μαζευανε οι μπατσοι!! κατα τα αλλα ολα αδεια!!

Αφου λοιπον οι μαυρουλες εχουνε εξαφανιστει απο τις πιατσες, καταλαβα οτι το ριξανε στο ιντερνετ κ εχθες μιλουσα με μια μαυρουλα σε ενα σαιτ κ ειπαμε να βρεθουμε σημερα το πρωι!!(δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα ο αλες ητανε μπαζα κ εφυγα με την μια) Στο μπλα μπλα την ειχα αρκετη ωρα κ μου εδωσε το τηλ της να την παρω εγω!!
στην αρχη την ειπα για καφε μιας κ θα βρισκομασταν πρωι........
Χωρις να πουμε κατι για λεφτα ή σεξ ή κατι αλλο!! απλα θα βρισκομασταν!!
Μιας κ εμενα μου αρεσουνε τετοιες φασεις παρρα πολυ γιατι μπορει να εβγενε κατι καλο βρεθικα μαζι της σημερααααα...........λοιπον........
παω στον σταθμο κοντα(ολλες εκει μενουνε ετσι κ αλιως) κ βλεπομαστε απο κοντα!!
ομορφο κοριτσακι..χειλαρες..ομορφο κωλαρακι...κ καλο βυζακι...
Γεια σου τι κανεις κ αρχισαμε τις χερετουρες.......
Με ρωταει τι θα κανουμε??.......
τις λεω....οτι θελεις!!......
καφε δεν πινεις(μου το ειχε πει στο τσατ) οποτε τις λεω διαλεξε εσυ.....
Προς στιγμην δεν καταλαβα τι πεζει μαζι της..........δηλαδη αν ειναι πουτ...?? ή εψαχνε γαμπρο γιατι δεν μπικε στο θεμα απο μονη της!!
Την ρωταω θελεις να ανεβουμε στο δωματιο σου??(ειπα να κανω την αρχη γιατι βαριεμε τα χαζα κ δηθεν)
Μου απαντα τι θα κανουμε???
Κολλαω κ εγω κ τις λεω....εεε λιγο χαδακια λιγο σεξακι αν θελεις??
προς στιγμην την ειδα κολλησε κ αυτη......λεω απο μεσα μου τι γινετε ρε φιλε??
σαν να μην ηθελε τετοια φαση.....σαν να κολλουσε μην ειμαι μπατσος......δισκολευτικε αρκετα κ μου λεει αντε παμε αλλα με λεφτα γιατι δεν κανω τζαμπα.........
Οκ της λεω παμε κ θα τα βρουμε!! ανεβενουμε επανω σπιτι της.......ενα σπιτι με τρεις πορτες που σιγουρα θα μενανε κ αλλα μαυρακια μεσα!!
Εγω αρχισα λιγο τις μαλακουλιτσες του στυλ εισε ομορφη κ τετιες μαλακιες να σπασω τον παγο!! μου προσφερει νερο κ καθομαστε στο κρεβατι!!
Κ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ :headbang:.............
Ποσο θελεις κουκλι???
100 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..........λεω......ΟΡΙΣΤΕ?????
Τι 100 ευρω αγαπη μου την απανταω :uglystupid: :idiot: δεν μπορω να σε δοσο τοσα λεφτα ξεχασε το!!
Εχω ενα 20αρικο μαζι μου αμα θελεις για τωρα να γνωριστουμε κ μετα βλεπουμε!!
Μου λεει 70 :uglystupid: :jerking:........
Ουτε για πλακα τις λεω.......20 κ αμα θελεις!!
μου λεει 50 για σενα :2funny: :2funny: :2funny:............χαχαχαχαχ δεν ειμαστε καλα λεω.........
Κ για να μην σας κουραζω αλλο παιδια την εκανα εβγενικα χωρις καβγαδες κ φειγαμε!!
ΡΕ παιδια ειναι δυνατον να δινουνε μερικοι ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΛΑ???????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????? Παντως απο οτι εχω καταλαβει εδω παιζει μεγαλη ιστορια με αυτες τις μαυρες!! ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ πολλα παιχνιδια!!
Αυτο ομως που με εκανε εντυπωση ειναι οτι αυτη δεν πηγενε για γαμιση.....
μου εδωσε την εντυπωση ακομα κ οταν φυγαμε οτι ηθελε να βρει αγαπουλη....
οταν γυρισα σπιτι την εστειλα μυνημα κ καλα ενα συγνωμη κ οτι ηθελα να ξαναβρεθουμε....
μου απαντησε να την παρω τηλ κ θα βγουμε δευτερα!!
οχι τιποτα αλλο να δω που το παει.......

αυτα παιδια απο μενα.........
σορρυ αν σας τα επριξα με την περιγραφη μου.......
Καταρχήν το ότι ζηταει 100 ευρω δεν σημαινει ότι καποιοι τα δινουνε.
Ζητησε 100 για να παρει 50 προφανως.
Άλλο ότι εσυ ζητούσες να γαμησεις σχεδόν τζαμπα....

Αγαπουληδες-γαμπρους για να απποκατασταθουν ψαχνουν σιγουρα!!!!
Σου μιλαω εκ πειρας...

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στριψε δια του αρραβωνος,να χαρει και αυτη λιγο. Την εχεις γκομενα μεχρι να χορτασεις και μετα πας για αλλα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
στριψε δια του αρραβωνος,να χαρει και αυτη λιγο. Την εχεις γκομενα μεχρι να χορτασεις και μετα πας για αλλα.
Αν μιλας για μενα,ε :badair: :badair:χω στριψει ηδη και τρεχω στην Εθνικη οδο!!!!!

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για τον φιλο που γνωρισε τη μαυρουλα πηγαινε,αλλα γενικο το σχολιο.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Καταρχήν το ότι ζηταει 100 ευρω δεν σημαινει ότι καποιοι τα δινουνε.
Ζητησε 100 για να παρει 50 προφανως.
Άλλο ότι εσυ ζητούσες να γαμησεις σχεδόν τζαμπα....

Αγαπουληδες-γαμπρους για να απποκατασταθουν ψαχνουν σιγουρα!!!!
Σου μιλαω εκ πειρας...

οχι ρε αδερφε δεν πιγενα να γαμισω τζαμπα.........
αλλα με εκανε εντυπωση η ολη φαση........
σταματισανε τις βιζιτες κ ψαχνουνε για γαμπρουλιδες(θυματα) τωρα?? :think: :think:
Σου λεει μαλλον δεν εχει πιατσα τωρα με τους μπατσους καατι πρεπει να κανουμε.χεχεχε

Κ αυτη για να ζηταει 100 ευρω κατι ξερει ή καποιος την εχει δασκαλεψει δεν μπορει μονη της!!
Εγω ξερω στην πιατσα ενα 20αρικο κ την πηγενα ξενοδοχειο για την πλακα!!
Απλα σκεφτικα ποσσοι ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ να υπαρχουνε αραγες κ να τις ταιζουνε ετσι!!??,,

τελως παντων την εμπειρια μου γραφω κ μοιραζομαι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom