Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
το πορτο κατσικι ειναι παραλια,αλλα αν ερθεις και γουσταρεις ψηνουμε και ενα κατσικι.χαχαχα-
φιλε μεσα ειναι. απο γκομενες εχει το νισι?
το πορτο κατσικι ειναι παραλια,αλλα αν ερθεις και γουσταρεις ψηνουμε και ενα κατσικι.χαχαχα-
εχει ναι.ρωτα τον κωστακη να σου πει λεπτομερειες ..
Σε εξέλιξη οι ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης
Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για εντοπισμό παράνομα εκδιδομένων προσώπων
Βεβαιώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο συνολικά δώδεκα (12) παραβάσεις
Σε καθημερινή βάση διενεργούνται αστυνομικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. (π.χ για εξαρτησιογόνες ουσίες, επαιτεία, παρεμπόριο, κ.α ), που έχουν σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και των εν γένει αιτιών διασάλευσης της ευνομίας.
Κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, πραγματοποίησαν ελέγχους με αντικείμενο τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα σε υπαίθριους χώρους.
Βεβαιώθηκαν συνολικά δώδεκα (12) παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών (9 αλλοδαπές – 3 ημεδαπές), κατ’ εφαρμογή του Νόμου «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».
Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.
σκουρα τα πράματα αλλα ουδέν κακο αμειγές καλού
εσκασε καινουριο αιμα... ψιλοτάκουνα, αδυνατο,μελαχρινο...
xaxaxa
κωστα κατα της 9εκανε βολτες εχθες ενα καλο...
εισαι φλογητά;;;
Καταρχήν το ότι ζηταει 100 ευρω δεν σημαινει ότι καποιοι τα δινουνε.καλησπερα στην παρεα........τι κανετε πως ειστε??
χαθικα λιγακι απο το φορουμ γενικα.........ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ'ακομα τηλ περνω ο καραγκιοζης' σορρυ αδερφε!!
Φυσικα ο λογος ειναι οι αφραγκιες.....
Με τα πολλα θα γραψω εδω την εμπειρια μου μιας κ νομιζω οτι ταιριαζει περισοτερο!!
Απο οτι εχω καταλαβει εχει πεσει πολυ μπατσικο οποτε στις πιατσες δεν εχει κ πολλα πραγματα.......περασα τισ προαλες κ εγω κατα τις 9 κ στο τελος τις γιαννιτσων μια μιλφαρα με ροζ ρουχα την μαζευανε οι μπατσοι!! κατα τα αλλα ολα αδεια!!
Αφου λοιπον οι μαυρουλες εχουνε εξαφανιστει απο τις πιατσες, καταλαβα οτι το ριξανε στο ιντερνετ κ εχθες μιλουσα με μια μαυρουλα σε ενα σαιτ κ ειπαμε να βρεθουμε σημερα το πρωι!!(δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα ο αλες ητανε μπαζα κ εφυγα με την μια) Στο μπλα μπλα την ειχα αρκετη ωρα κ μου εδωσε το τηλ της να την παρω εγω!!
στην αρχη την ειπα για καφε μιας κ θα βρισκομασταν πρωι........
Χωρις να πουμε κατι για λεφτα ή σεξ ή κατι αλλο!! απλα θα βρισκομασταν!!
Μιας κ εμενα μου αρεσουνε τετοιες φασεις παρρα πολυ γιατι μπορει να εβγενε κατι καλο βρεθικα μαζι της σημερααααα...........λοιπον........
παω στον σταθμο κοντα(ολλες εκει μενουνε ετσι κ αλιως) κ βλεπομαστε απο κοντα!!
ομορφο κοριτσακι..χειλαρες..ομορφο κωλαρακι...κ καλο βυζακι...
Γεια σου τι κανεις κ αρχισαμε τις χερετουρες.......
Με ρωταει τι θα κανουμε??.......
τις λεω....οτι θελεις!!......
καφε δεν πινεις(μου το ειχε πει στο τσατ) οποτε τις λεω διαλεξε εσυ.....
Προς στιγμην δεν καταλαβα τι πεζει μαζι της..........δηλαδη αν ειναι πουτ...?? ή εψαχνε γαμπρο γιατι δεν μπικε στο θεμα απο μονη της!!
Την ρωταω θελεις να ανεβουμε στο δωματιο σου??(ειπα να κανω την αρχη γιατι βαριεμε τα χαζα κ δηθεν)
Μου απαντα τι θα κανουμε???
Κολλαω κ εγω κ τις λεω....εεε λιγο χαδακια λιγο σεξακι αν θελεις??
προς στιγμην την ειδα κολλησε κ αυτη......λεω απο μεσα μου τι γινετε ρε φιλε??
σαν να μην ηθελε τετοια φαση.....σαν να κολλουσε μην ειμαι μπατσος......δισκολευτικε αρκετα κ μου λεει αντε παμε αλλα με λεφτα γιατι δεν κανω τζαμπα.........
Οκ της λεω παμε κ θα τα βρουμε!! ανεβενουμε επανω σπιτι της.......ενα σπιτι με τρεις πορτες που σιγουρα θα μενανε κ αλλα μαυρακια μεσα!!
Εγω αρχισα λιγο τις μαλακουλιτσες του στυλ εισε ομορφη κ τετιες μαλακιες να σπασω τον παγο!! μου προσφερει νερο κ καθομαστε στο κρεβατι!!
Κ ΕΔΩ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ .............
Ποσο θελεις κουκλι???
100 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..........λεω......ΟΡΙΣΤΕ?????
Τι 100 ευρω αγαπη μου την απανταω δεν μπορω να σε δοσο τοσα λεφτα ξεχασε το!!
Εχω ενα 20αρικο μαζι μου αμα θελεις για τωρα να γνωριστουμε κ μετα βλεπουμε!!
Μου λεει 70 ........
Ουτε για πλακα τις λεω.......20 κ αμα θελεις!!
μου λεει 50 για σενα ............χαχαχαχαχ δεν ειμαστε καλα λεω.........
Κ για να μην σας κουραζω αλλο παιδια την εκανα εβγενικα χωρις καβγαδες κ φειγαμε!!
ΡΕ παιδια ειναι δυνατον να δινουνε μερικοι ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΛΑ???????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????? Παντως απο οτι εχω καταλαβει εδω παιζει μεγαλη ιστορια με αυτες τις μαυρες!! ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ πολλα παιχνιδια!!
Αυτο ομως που με εκανε εντυπωση ειναι οτι αυτη δεν πηγενε για γαμιση.....
μου εδωσε την εντυπωση ακομα κ οταν φυγαμε οτι ηθελε να βρει αγαπουλη....
οταν γυρισα σπιτι την εστειλα μυνημα κ καλα ενα συγνωμη κ οτι ηθελα να ξαναβρεθουμε....
μου απαντησε να την παρω τηλ κ θα βγουμε δευτερα!!
οχι τιποτα αλλο να δω που το παει.......
αυτα παιδια απο μενα.........
σορρυ αν σας τα επριξα με την περιγραφη μου.......
Αν μιλας για μενα,ε χω στριψει ηδη και τρεχω στην Εθνικη οδο!!!!!στριψε δια του αρραβωνος,να χαρει και αυτη λιγο. Την εχεις γκομενα μεχρι να χορτασεις και μετα πας για αλλα.
Καταρχήν το ότι ζηταει 100 ευρω δεν σημαινει ότι καποιοι τα δινουνε.
Ζητησε 100 για να παρει 50 προφανως.
Άλλο ότι εσυ ζητούσες να γαμησεις σχεδόν τζαμπα....
Αγαπουληδες-γαμπρους για να απποκατασταθουν ψαχνουν σιγουρα!!!!
Σου μιλαω εκ πειρας...