You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
κοιταζε ...οσο υπαρχουν ανδρες και οσο υπαρχουν καυλες ο ανδρας θα κατεβενη θα πληρωνει και θα γαμαει!! και στην τελικη ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα ...ξερεις ποσες κρισης θα εχει περαση αυτο το επαγγελμα τοσες 1000αδες χρονια .... και στην τελικη οταν σε καποιον αρεσει κατι και το θελει το πληρωνη και το περνει... και γενικος καθε χρονο βγενουν νεοι πελατες στην πιατσες ενα κυκλος ειναι ... ..
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
ασε και εγω το τελευταιο 6μηνο δεν χορτενο ...πουτσα ... 16 ψωλαραδες να με σκισουν σε ενα βραδη ... παλι το μυαλο μου το εχω εκει ...
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
αμαν βρε τετοια διψα...καλο αυτοασε και εγω το τελευταιο 6μηνο δεν χορτενο ...πουτσα ... 16 ψωλαραδες να με σκισουν σε ενα βραδη ... παλι το μυαλο μου το εχω εκει ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
καυλα ειναι !!!
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
και το παν ειναι ο πελατης να μενει ευχαριστημενος οτι δουλεια και να κανεις!!!κοιταζε ...οσο υπαρχουν ανδρες και οσο υπαρχουν καυλες ο ανδρας θα κατεβενη θα πληρωνει και θα γαμαει!! και στην τελικη ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα ...ξερεις ποσες κρισης θα εχει περαση αυτο το επαγγελμα τοσες 1000αδες χρονια .... και στην τελικη οταν σε καποιον αρεσει κατι και το θελει το πληρωνη και το περνει... και γενικος καθε χρονο βγενουν νεοι πελατες στην πιατσες ενα κυκλος ειναι ... ..
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
τετοια λες και μ ανεβασες παλι.............καυλα ειναι !!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
παλια το εβλεπα αλλιως επειδη ημουν στην αρχει τις δουλειας ...και εβγενα ... για δουλεια μονο παρασκευη σαββατο .... το εβλεπα ποιο πολυ χαβαλε ... πλεον επειδη εχει καταντηση να ειναι η βασικη μου δουλεια αυτη 7 στις 7 ημερες εδω και ενα χρονο περιπου ...το βλεπω τελειος διαφορετικα ...και προσπαθο να κανω το καλητερο ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
για πες εχεις ακουση ... κανενα ακραιο σκηνικο ... ??? σε σχεσει με την δουλεια μας???
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω παντως που ειχα δει μια φοτο σου σε ενα site που εισαι με γυρσμενη την πλατη και καβαλας ενα καυλι ηταν ασουπερ καυλα.κωλαρα με τα ολα της.....για πες εχεις ακουση ... κανενα ακραιο σκηνικο ... ??? σε σχεσει με την δουλεια μας???
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυχερα τα καρντασια που σε εχουν εκει πανω αν και νομιζω η φοτο ηταν καλοκαιρινες απο καποιο νησι ισως διακοπες δεν ξερω.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
Λοιπον .... εχω ενα πελατη το τελευταιο διαστημα ...που ειναι νεκροφιλος και εχει οικο τελετων ...και ερχεται ..το τελευταιο διαστημα ... και μου ζηταει ποπλυ επιμονα ..να του κανω μια φαντασιωση του πραγματικοτητα ... να μπω γυμνη μεσα σε μια κσσα ..στο μαγαζη του να μου χαιδευη τις βιζαρες και τα δωσει ολα πανω τους ... ενω θα ειμαι μεσα ζαπλωμενη ... και θα με πλησωση οσο οσο ... και φυσικα η απαντησουλα μου .... με λιγα λογια ηταν σηκω και φυγε απο αρρωστε ....τελειος αρρωστος ομως..
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
Ναι ηταν ο γκομενος που ειχα για 4 χρονια και μολις χωρισα ξεκινησα να κανω αυτην την δουλεια .... ηταν απο διακοπες η φωτο ! ολα τα προσεχεις ....τυχερα τα καρντασια που σε εχουν εκει πανω αν και νομιζω η φοτο ηταν καλοκαιρινες απο καποιο νησι ισως διακοπες δεν ξερω.
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.943
και τα λατεξ ρουχα και τα βινιλ γενικος ...γενικος τρελενομαι για ...εσορουχα μερα παρα μερα .. πηγενο και τα ανανεωνο ..και φυσικα τρελενομαι για κολαν χειμωνα καλοκαιρι ...νινα σα αρεσουν τα λατεξ ρουχα?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπας και ηταν μυκονιατης? .δεν λεω το site.το καταλαβα απο τα σημαδια του μαγιο βρε.για αυτο καλοκαιρι ηλιοθεραπεια πρεπι να κανουμε και ολογυμνοι σε βραχια χαχαχα.Ναι ηταν ο γκομενος που ειχα για 4 χρονια και μολις χωρισα ξεκινησα να κανω αυτην την δουλεια .... ηταν απο διακοπες η φωτο ! ολα τα προσεχεις ....
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
καλα αυτο ειναι λιγο τραβηγμενο σεναριο...ειπαμε αλλα οχι και σε κασα....λαλησε ο κοσμος....Λοιπον .... εχω ενα πελατη το τελευταιο διαστημα ...που ειναι νεκροφιλος και εχει οικο τελετων ...και ερχεται ..το τελευταιο διαστημα ... και μου ζηταει ποπλυ επιμονα ..να του κανω μια φαντασιωση του πραγματικοτητα ... να μπω γυμνη μεσα σε μια κσσα ..στο μαγαζη του να μου χαιδευη τις βιζαρες και τα δωσει ολα πανω τους ... ενω θα ειμαι μεσα ζαπλωμενη ... και θα με πλησωση οσο οσο ... και φυσικα η απαντησουλα μου .... με λιγα λογια ηταν σηκω και φυγε απο αρρωστε ....τελειος αρρωστος ομως..
αλλα απ την αλλη πλευρα εινα ο χωρος εργασιας του ανθρωπου...αμα φτιαχνεται μ αυτο...τι να πω..γουστα ειναι αυτα..