Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.294
Πόντοι
446
Έχει κανείς (σε dm αν είναι)να μου στείλει το τηλ της ξανθιάς που βρίσκεται Γιαννιτσών/νετσου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει πολύ κόσμο για να πλησιάσω με μηχανή
Πλησιασε με πατινι για να εχεις δυνατοτητα ελιγμων...ο αλλος θα κατεβει με Νταλικα μη μασας

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.294
Πόντοι
446
Μαγκες περασμα πριν λιγο...η ελεγχοι εξελιχθηκαν για τα καλα...ειχε περα απο τα μπατσικα και ομαδα που στα μπλουζακια εγραφε ΑΑΔΕ...δυσκολευουν τα γαμησια γιατι ειναι αφορολογητα....

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.784
Πόντοι
3.556
Μαγκες περασμα πριν λιγο...η ελεγχοι εξελιχθηκαν για τα καλα...ειχε περα απο τα μπατσικα και ομαδα που στα μπλουζακια εγραφε ΑΑΔΕ...δυσκολευουν τα γαμησια γιατι ειναι αφορολογητα....
Λες να της υποχρεώσουν να βάλουν POS

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.294
Πόντοι
446
Περασμα μολις...μια παρεα κρος στη Σελ..καμια 6-7 μαζεμενες...πιο κατω Καυλάλβα..απεναντι το κλασικο διδυμο....πιο κατω μια μοναδικη μαυρη...η Τζανικα που εχει γινει πλεον η φατσα πολυ χαλι μαυρο απο τις επεμβασεις..και στη διχαλα δεξια η Βουλγαρα....αστυνομια πανω κατω ασταματητα μηχανακια αυτοκινητα και ανακριτικο μαζι...

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.983
Πόντοι
1.056
Περασμα μολις...μια παρεα κρος στη Σελ..καμια 6-7 μαζεμενες...πιο κατω Καυλάλβα..απεναντι το κλασικο διδυμο....πιο κατω μια μοναδικη μαυρη...η Τζανικα που εχει γινει πλεον η φατσα πολυ χαλι μαυρο απο τις επεμβασεις..και στη διχαλα δεξια η Βουλγαρα....αστυνομια πανω κατω ασταματητα μηχανακια αυτοκινητα και ανακριτικο μαζι...
Ποια είναι ποια ρε πουστη ; Βαριεστε να γράψετε ; Δεν κατάλαβα Χριστό

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
16
Like
4.979
Πόντοι
746
Κ αν εχουμε...τον βιολογικο...να μυριζει μολις ανοιξουν ποδια; Τι κανουμε αγαπητε;
αν εισαι ελευθερος κανενα προβλημα.Αν εισαι παντρεμενος θα πεις πως πηρες εναν συναδερφο σου που σταματησε να αγορασει μπακαλιαρους..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.468
Πόντοι
7.095

Συνημμένα

• IMG_20250430_001757.jpg
    IMG_20250430_001757.jpg
    745,7 KB · Εμφανίσεις: 4
  • IMG_20250430_001816.jpg
    IMG_20250430_001816.jpg
    180,2 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.665
Πόντοι
1.056
Δεν έχω στο παλμαρέ μου την πιάτσα αλλά προχθές βρέθηκα τυχαία στην περιοχή και βγαίνοντας από τον κόμβο του fever προς το shell είδα έναν μελαχρινό μούναρο με κολλητό φόρεμα χρυσό -μαυρο και κόκκινες γόβες. Έχουμε πληροφορίες γι' αυτή; Έμοιαζε όπως την είδα πεταχτά για γυναίκα, αν είναι οτιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Επιστροφή μετά από δύο μήνες και βλέπω ότι άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Πολύ αστυνομία και ασφάλεια με κλιμάκιο ολόκληρο επί της Γιαννιτσών πριν την κωλλετη με μέτωπο προς τα ΚΤΕΛ μέχρι και αυτή την ώρα.....η πιάτσα άδεια μόνο μάυρες κυκλοφορούν και μια βυζαρου με καλά ελληνικά που κάθεται απέναντι από το 4 all και ζητάει τριανταρι. Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.468
Πόντοι
7.095
Δεν έχω στο παλμαρέ μου την πιάτσα αλλά προχθές βρέθηκα τυχαία στην περιοχή και βγαίνοντας από τον κόμβο του fever προς το shell είδα έναν μελαχρινό μούναρο με κολλητό φόρεμα χρυσό -μαυρο και κόκκινες γόβες. Έχουμε πληροφορίες γι' αυτή; Έμοιαζε όπως την είδα πεταχτά για γυναίκα, αν είναι οτιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει.
Η θα είδες την αλβανίδα μουναρα αλλά.ξεπετα ή θα είδες κανέναν τραβελο

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.294
Πόντοι
446
Ποια είναι ποια ρε πουστη ; Βαριεστε να γράψετε ; Δεν κατάλαβα Χριστό
Ελα που δε καταλαβες......

Η ΚαυλΑλβα ηταν εκει ετσι ντυμενη χτες...γυναικα ειναι

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Επιστροφή μετά από δύο μήνες και βλέπω ότι άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Πολύ αστυνομία και ασφάλεια με κλιμάκιο ολόκληρο επί της Γιαννιτσών πριν την κωλλετη με μέτωπο προς τα ΚΤΕΛ μέχρι και αυτή την ώρα.....η πιάτσα άδεια μόνο μάυρες κυκλοφορούν και μια βυζαρου με καλά ελληνικά που κάθεται απέναντι από το 4 all και ζητάει τριανταρι. Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι?
Τελικά έκανα κάνα δυο βόλτες ακόμα και πριν τη διχάλα βρήκα μια τρελή Βουλγάρα με μακρύ φόρεμα γεματουλα με βυζάρες. Μου λέει ένα εικοσαρικο την πήρα για ένα κλαρινακι σπέσιαλ. Την κράτησα κάνα εικοσαλεπτο. Της λεω θα ξανάρθω αύριο.... Και μου λέει αύριο τριάντα. Χαχαχα....

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.784
Πόντοι
3.556
Τελικά έκανα κάνα δυο βόλτες ακόμα και πριν τη διχάλα βρήκα μια τρελή Βουλγάρα με μακρύ φόρεμα γεματουλα με βυζάρες. Μου λέει ένα εικοσαρικο την πήρα για ένα κλαρινακι σπέσιαλ. Την κράτησα κάνα εικοσαλεπτο. Της λεω θα ξανάρθω αύριο.... Και μου λέει αύριο τριάντα. Χαχαχα....
Αν την πήρες στα σκαλάκια από το γωνιακό καφέ είναι η Ντανιέλα Αλλά κ πάλι το 30 δε κολλάει
Δε την Εχω πάρει γιατί αν κ Βύζαρες η κοιλία της είναι πιο μεγάλη

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.983
Πόντοι
1.056
Αν την πήρες στα σκαλάκια από το γωνιακό καφέ είναι η Ντανιέλα Αλλά κ πάλι το 30 δε κολλάει

Ελα που δε καταλαβες......

Η ΚαυλΑλβα ηταν εκει ετσι ντυμενη χτες...γυναικα ειναι
εχω μπερδευτει γαμω

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Ναι φίλε αυτή είναι....είκοσι πήρε αλλά επειδή την κράτησα πολύ λέει την επόμενη θα μου πάρει 30.χαχαχα....αυτα.....ας ελπίσουμε σήμερα να κυκλοφορήσει τίποτα καλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom