ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 170
- Like
- 31.527
- Πόντοι
- 36.938
Πλησιασε με πατινι για να εχεις δυνατοτητα ελιγμων...ο αλλος θα κατεβει με Νταλικα μη μασαςΈχει κανείς (σε dm αν είναι)να μου στείλει το τηλ της ξανθιάς που βρίσκεται Γιαννιτσών/νετσου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει πολύ κόσμο για να πλησιάσω με μηχανή
Ααα για την Μαρία την φάλαινα λέει;
Λες να της υποχρεώσουν να βάλουν POSΜαγκες περασμα πριν λιγο...η ελεγχοι εξελιχθηκαν για τα καλα...ειχε περα απο τα μπατσικα και ομαδα που στα μπλουζακια εγραφε ΑΑΔΕ...δυσκολευουν τα γαμησια γιατι ειναι αφορολογητα....
Ποια είναι ποια ρε πουστη ; Βαριεστε να γράψετε ; Δεν κατάλαβα ΧριστόΠερασμα μολις...μια παρεα κρος στη Σελ..καμια 6-7 μαζεμενες...πιο κατω Καυλάλβα..απεναντι το κλασικο διδυμο....πιο κατω μια μοναδικη μαυρη...η Τζανικα που εχει γινει πλεον η φατσα πολυ χαλι μαυρο απο τις επεμβασεις..και στη διχαλα δεξια η Βουλγαρα....αστυνομια πανω κατω ασταματητα μηχανακια αυτοκινητα και ανακριτικο μαζι...
αν εισαι ελευθερος κανενα προβλημα.Αν εισαι παντρεμενος θα πεις πως πηρες εναν συναδερφο σου που σταματησε να αγορασει μπακαλιαρους..Κ αν εχουμε...τον βιολογικο...να μυριζει μολις ανοιξουν ποδια; Τι κανουμε αγαπητε;
Είσαι Μέγας ΧωριάτηςΤι ειναι το Νετσου ρε μλκ;
Γαμημενε είμαι περήφανος χωριάτηςΕίσαι Μέγας Χωριάτης
Η θα είδες την αλβανίδα μουναρα αλλά.ξεπετα ή θα είδες κανέναν τραβελοΔεν έχω στο παλμαρέ μου την πιάτσα αλλά προχθές βρέθηκα τυχαία στην περιοχή και βγαίνοντας από τον κόμβο του fever προς το shell είδα έναν μελαχρινό μούναρο με κολλητό φόρεμα χρυσό -μαυρο και κόκκινες γόβες. Έχουμε πληροφορίες γι' αυτή; Έμοιαζε όπως την είδα πεταχτά για γυναίκα, αν είναι οτιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει.
Ελα που δε καταλαβες......Ποια είναι ποια ρε πουστη ; Βαριεστε να γράψετε ; Δεν κατάλαβα Χριστό
Η ΚαυλΑλβα ηταν εκει ετσι ντυμενη χτες...γυναικα ειναιΔεν έχω στο παλμαρέ μου την πιάτσα αλλά προχθές βρέθηκα τυχαία στην περιοχή και βγαίνοντας από τον κόμβο του fever προς το shell είδα έναν μελαχρινό μούναρο με κολλητό φόρεμα χρυσό -μαυρο και κόκκινες γόβες. Έχουμε πληροφορίες γι' αυτή; Έμοιαζε όπως την είδα πεταχτά για γυναίκα, αν είναι οτιδήποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει.
Τελικά έκανα κάνα δυο βόλτες ακόμα και πριν τη διχάλα βρήκα μια τρελή Βουλγάρα με μακρύ φόρεμα γεματουλα με βυζάρες. Μου λέει ένα εικοσαρικο την πήρα για ένα κλαρινακι σπέσιαλ. Την κράτησα κάνα εικοσαλεπτο. Της λεω θα ξανάρθω αύριο.... Και μου λέει αύριο τριάντα. Χαχαχα....Επιστροφή μετά από δύο μήνες και βλέπω ότι άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Πολύ αστυνομία και ασφάλεια με κλιμάκιο ολόκληρο επί της Γιαννιτσών πριν την κωλλετη με μέτωπο προς τα ΚΤΕΛ μέχρι και αυτή την ώρα.....η πιάτσα άδεια μόνο μάυρες κυκλοφορούν και μια βυζαρου με καλά ελληνικά που κάθεται απέναντι από το 4 all και ζητάει τριανταρι. Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι?
Αν την πήρες στα σκαλάκια από το γωνιακό καφέ είναι η Ντανιέλα Αλλά κ πάλι το 30 δε κολλάειΤελικά έκανα κάνα δυο βόλτες ακόμα και πριν τη διχάλα βρήκα μια τρελή Βουλγάρα με μακρύ φόρεμα γεματουλα με βυζάρες. Μου λέει ένα εικοσαρικο την πήρα για ένα κλαρινακι σπέσιαλ. Την κράτησα κάνα εικοσαλεπτο. Της λεω θα ξανάρθω αύριο.... Και μου λέει αύριο τριάντα. Χαχαχα....
Αν την πήρες στα σκαλάκια από το γωνιακό καφέ είναι η Ντανιέλα Αλλά κ πάλι το 30 δε κολλάει
Δε την Εχω πάρει γιατί αν κ Βύζαρες η κοιλία της είναι πιο μεγάλη
εχω μπερδευτει γαμωΕλα που δε καταλαβες......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ΚαυλΑλβα ηταν εκει ετσι ντυμενη χτες...γυναικα ειναι
Να μειώσεις τα ξύδιαεχω μπερδευτει γαμω
Κάτσε ρε στα μαζατηδικα, προσφέρεις περισσότερα. Τι την θες την πιάτσα;εχω μπερδευτει γαμω
Ναι φίλε αυτή είναι....είκοσι πήρε αλλά επειδή την κράτησα πολύ λέει την επόμενη θα μου πάρει 30.χαχαχα....αυτα.....ας ελπίσουμε σήμερα να κυκλοφορήσει τίποτα καλοΑν την πήρες στα σκαλάκια από το γωνιακό καφέ είναι η Ντανιέλα Αλλά κ πάλι το 30 δε κολλάει
Δε την Εχω πάρει γιατί αν κ Βύζαρες η κοιλία της είναι πιο μεγάλη