Αρκετές έλειπαν σήμερα από την πιάτσα περίεργο για παρασκευή.
Μαρία αλβανίδα, Σία,Ιουλία , Άννα περούκες,Χρύσα , Σύλβια και συμπεθερες όλες εξαφανισμένες,επίσης όση ώρα βόλταρα η διχάλα επίσης άδεια .
Μοναστηριού ήταν μόνο το γερμανοβουλγαρακι με το κοντό μαύρο φόρεμα αλλά με ξενέρωσε αυτό το καλσόν το περίεργο που φοράει , διάφανο αλλά γυαλίζει επειδή είναι χοντρό ,λες και θα κάνει παρέλαση ήταν .
Κτηνιατρική ήταν μόνο ο κρος μαλεβα με το άσπρο γκόλφ.
Στο σελ ήταν ο κρος νταλικεμερης με το άλλο το πολύ αδύνατο με το μπλε πεζό.
Στον ΟΠΑΠ μου κίνησε κάτι την περιέργεια αλλά φοβήθηκα να σταματήσω μην μου την πέσουν ξαφνικά τίποτα μπράβοι.ηταν δύο κοπέλες κανενα μισάωρο από έξω μια με φόρεμα και η άλλη με τζιν και είχαν κάποια απόσταση μεταξύ τους ,αυτή με το φόρεμα ασχολούταν με το τηλέφωνο και η άλλη ήταν πιο πέρα σχεδόν στην πιλοτή της δίπλα οικοδομής ,κανένα μισάωρο ήταν έτσι και κοιτούσαν έντονα τα αμάξια και οι δυο έμοιαζαν βουλγαρακια.
Μετά το 4all οι 2 μαύρες και άλλη μία στο φανάρι.
Μαρία στιλο στην θέση της .
Απέναντι η τρανς με το μαύρο καγιέν .
Στην χλόης η χοντρούλα μαύρη και απέναντι αυτή με τις ξανθές ανταύγειες η μαύρη.
Απέναντι από το πάρκο είναι ο κρος με την στραβή περούκα και η θεία που κόβει βόλτες να πάρει τίποτα .
Ένα ακόμα κρος πιο δίπλα με στρας φόρεμα και ξανθιά μακριά περούκα ,όχι ο Ρώσοποντιος ,ήταν από τα γυφτακια αυτό και μαζί και ένα ακόμα χοντρό .
Η άλλη η χοντρή που λέτε ότι είναι αδερφή της στιλο περπατούσε πάνω κάτω .
Στο πάρκο μπροστά πάλι ξανθός γυφτοκροσακος και απέναντι μια νέα παρουσία .
Καινούρια κοπέλα με μαύρο μπουφάν και τζιν παντελόνι λίγο καμπάνα ,μαύρο μαλλί αρκετά αδύνατη και πιρσινγκ στη μάπα.εμοιαζε Βουλγάρα ,σταματάω και χαιρετάω και βλέπω ότι είναι Ελληνίδα.
Παίζει να είναι και νεοπρεζονι ,κατά πάσα πιθανότητα ,αλλά μιλούσε πολύ καλά και χωρίς μαστουρες ή σημάδια .
Μου λέει 20 πίπα και 30 σεξ..κάνω ότι δεν άκουσα και λέω τι 30 ;λέει ξανά με ύφος αδιαπραγματευτο 20 πίπα και 30 σεξ .φυσικά χαιρέτησα και έφυγα ! Όταν πέσει η πείνα μόνο που είναι Ελληνίδα θα την ξεσκίσω με 15 να θυμάται τι ανέκδοτα έλεγε ...πάντως θα αργήσει αυτό γιατί δεν σταμάτησε να φορτώνεται από τους γνωστούς μαλακες.
Το ίδιο και το γερμανοβουλγαρακι.
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας και ο μπάρμπας να κόβει βόλτες .
Στο γνωστό σημείο η Σόνια με την κρητικια,κάποια στιγμή μαζεύτηκε η παρέα τους εκεί στο στενό της Πειραιώς και έφαγαν πέσιμο από την ΟΠΚΕ..
Πριν την διχάλα μόνο η Ντανιέλα και απέναντι από το βενζινάδικο η Νταίζη μιλφ .
Κάποια στιγμή στέκονταν και μαζί .
Στο δρόμο προς ΚΤΕΛ για ώρα στην στροφή του φαναριου ήταν η συμπαθητική πρεζου με το τζιν που στέκεται εκεί αλλά όχι κάθε μέρα κατά περιόδους,δεν την έπαιρνε κανένας ,κρίμα αυτή άμα δεν ήταν χρήστης είναι όμορφη κοπέλα .
Στον γυρισμό για Γιαννιτσών έφευγε η Νταίζη για σπίτι,έχω να πω στον μαλακα που σταμάτησε απότομα στη μέση της μοναστηριου γιατί ήταν μάλλον θολά τα γυαλιά του και ήθελε να δει καλά την Νταίζη ( εσύ με το ασημί αμάξι) άμα δεν βλέπεις άλλαξε άθλημα ,πάνε στα εσκορτ να τις βρίσκεις απ' το τηλέφωνο .
Ούτε καν της μίλησε απλά κοιτούσε σαν τους μπανιστιρτζηδες..μαλακες θα σκοτώσετε κανέναν άνθρωπο μου θέλετε και βόλτες στις πιάτσες .
Γενικά μέτρια νύχτα και οι μόνες καλές ,η καινούρια και το γερμανοβουλγαρακι οικονομουσαν 30ρια από τους απλες αγαμητους...δεν γίνεται δουλίτσα έτσι ..τζάμπα η βενζίνη .