You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες που μας έκαναν να χύσουμε πολύ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Βικτωρια η ξανθια ρωσιδα (σε στυλ σαρλιζ θερον) απο φωκαιας 25α και 25β εποχες '08, '09. (Και με εξτρα κατ'οικον).
Ντενισσα (νταγκμαρ το πραγματικο της).Η τσεχα απο την ρεμουνδου που εκανε τα παντα ολα μεσα (αλλα και κατ'οικον).
Τζουλια ρωσοφιλανδη (η θεια απ το παρισι-σειρηνακης) απο αλκαμενους.Τα παντα ολα μεσα (αλλα και κατ'οικον).
Μαρινα η ιερεια απο το ελαιοτριβειο της λαγουμτζη.
Ντενισσα (νταγκμαρ το πραγματικο της).Η τσεχα απο την ρεμουνδου που εκανε τα παντα ολα μεσα (αλλα και κατ'οικον).
Τζουλια ρωσοφιλανδη (η θεια απ το παρισι-σειρηνακης) απο αλκαμενους.Τα παντα ολα μεσα (αλλα και κατ'οικον).
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
Τα μεγαλύτερα χυσίματα -και σε διάρκεια και σε ποσότητα- τα χω κάνει με
μια Ελένη κάπου στα μεγάλα νούμερα της φυλής 130
νομίζω κάπου εκεί που ναι κλειστά τώρα κι έχει ένα γωνιακό φουρνο απέναντι... Πριν 4-5 χρόνια.. Κοντή
μελαμψη με μαύρο μακρύ μαλλί φυσικά τριάρια βυζιά ολοστρόγγυλα και τρελό σώμα! Γυφτορουμάνα gypsy φάση γενικά... Άκρως ερωτική έκανε νορμάλ πρόγραμμα αλλά
με την πίπα της σε έχυνε για πλάκα στο πεντάλεπτο!
νομίζω κάπου εκεί που ναι κλειστά τώρα κι έχει ένα γωνιακό φουρνο απέναντι... Πριν 4-5 χρόνια.. Κοντή
μελαμψη με μαύρο μακρύ μαλλί φυσικά τριάρια βυζιά ολοστρόγγυλα και τρελό σώμα! Γυφτορουμάνα gypsy φάση γενικά... Άκρως ερωτική έκανε νορμάλ πρόγραμμα αλλά
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Το νημα ανοιχτο και για τις αγαπητες αξιοτιμες call girls του σαιτ!
@Sandra Magic @Sofia_Magic @Anna24
Παρακαλω και τις δεσποινιδες μας να τοποθετηθουν και να αναφερθουν σε περιστατικα με πελατες τους που τις εξεπληξαν με το χυσιμο που εκαναν για παρτη τους!
Παρακαλω και τις δεσποινιδες μας να τοποθετηθουν και να αναφερθουν σε περιστατικα με πελατες τους που τις εξεπληξαν με το χυσιμο που εκαναν για παρτη τους!
Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.297
Μ φαίνεται οτι κανει λίγο compromise την εχεμύθεια της πλευράς όμως όχι?Το νημα ανοιχτο και για τις αγαπητες αξιοτιμες call girls του σαιτ!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εννοείται δε θα δωθουν στοιχεια για την ταυτοτητα του πελατηΜ φαίνεται οτι κανει λίγο compromise την εχεμύθεια της πλευράς όμως όχι?
Περισσοτερο focus θα γινει στην πικαντικη αφηγηση.
Δε θα ειχε και νοημα να πεις πχ
"Με το Λακη..."(τυχαιο ονομα)μια και δεν θα ειναι γνωστος σε κανενα μας
Οποτε θα εισαι safe απο θεμα εχεμυθειας αν θες να συμμετεχεις στο νημα φυσικα
Υγ:γι αυτο και λεω "αναφορα σε περιστατικα" και οχι "σε πελατες"
Τρομερή η Έλενα κι γω πήγαινα συχνά που να βρίσκετε τώρα άραγε αν συνεχίζει εννοώ σε άλλο οικοΤα μεγαλύτερα χυσίματα -και σε διάρκεια και σε ποσότητα- τα χω κάνει με
dreamhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Από αρκετά παλιότερα θυμάμαι να έχω περάσει πολύ καλά με κάποιες που δεν θυμάμαι πλέον ονόματα κτλ.
από λιγότερο παλιές , Ορόρα στις πρώτες μέρες της που δεν ήταν και αυτή ΤΟΣΟ βαριεστημένη, λίγα κιλάκια λιγότερα κι εγώ πολλά κιλά λιγότερα και πιο δραστήριος,
ίδια περίπου εποχή με Αλεξάνδρα από την γνωστή μοντελοαλυσίδα
2 Μπαρόβιες μια επαρχία και μια σε, ακόμα και σήμερα, εν λειτουργία, ρουφηχτόμπαρο
Άννα Φ59 πριν λίγα χρόνια
Και από τωρινές καλές, πρόπερσι για εμένα, 'Εμιλυ, φωκαίας από τα καλύτερα ισπανικά.
+1 μια στριπτιζού ονόματι Σόνια το 2004,στο lolita club τοτε, (μερικά χρόνια αργότερα έκανε και εξώφυλλα σε κάποια αντροπεριοδικά), μετά στο erotica και τέλος στο Athens, μόνο και μόνο με απανωτά πριβέ
από λιγότερο παλιές , Ορόρα στις πρώτες μέρες της που δεν ήταν και αυτή ΤΟΣΟ βαριεστημένη, λίγα κιλάκια λιγότερα κι εγώ πολλά κιλά λιγότερα και πιο δραστήριος,
ίδια περίπου εποχή με Αλεξάνδρα από την γνωστή μοντελοαλυσίδα
2 Μπαρόβιες μια επαρχία και μια σε, ακόμα και σήμερα, εν λειτουργία, ρουφηχτόμπαρο
Άννα Φ59 πριν λίγα χρόνια
Και από τωρινές καλές, πρόπερσι για εμένα, 'Εμιλυ, φωκαίας από τα καλύτερα ισπανικά.
+1 μια στριπτιζού ονόματι Σόνια το 2004,στο lolita club τοτε, (μερικά χρόνια αργότερα έκανε και εξώφυλλα σε κάποια αντροπεριοδικά), μετά στο erotica και τέλος στο Athens, μόνο και μόνο με απανωτά πριβέ
Τελευταία τροποποίηση:
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Εκανε κρεμπιεδες η Ντενισα καυλιαρη μου? Πες μας κιαλλα να καυλωσωμεν!!!Βικτωρια η ξανθια ρωσιδα (σε στυλ σαρλιζ θερον) απο φωκαιας 25α και 25β εποχες '08, '09. (Και με εξτρα κατ'οικον).
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μαχη σωμα με σωμα μεχρι τελικης ρανιδος σπερματος. Και ντου απο παντου.. Με φουλ του κρεμπιε. Ενιοτε και καταποση. Η γυναικα ηταν σκετη τσονταΕκανε κρεμπιεδες ? Πες μας !!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εδινε μουνι ακαπελα η ντενιζα;Μαχη σωμα με σωμα μεχρι τελικης ρανιδος σπερματος. Και ντου απο παντου.. Με φουλ του κρεμπιε. Ενιοτε και καταποση. Η γυναικα ηταν σκετη τσοντα
Σοβαρα;
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.492
- Πόντοι
- 456
Απο το 17 μέχρι και τελη του 21 περιπου τα εχω αδειάσει ολα πανω στην κορμάρα της Αουρορα απο Φυλης 84β.Απιστευτη καυλιάρα με πανεμορφο προσωπο και βυζάρες μεγαλές και φυσικές για πολυ ισπανικο και ατελειωτο "στολισμα".Εδω και λιγο καιρο επέστρεψα στα "κατ οικον" που ειναι ο τομέας μου...αλλα τα γαμησια με την Μια Χαλιφα των φτωχων απλα δεν ξεχνιούνται!!!!!
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Με την Αρίνα (Ροντίκα) γέμιζα κουβά!
Τι της κάνατε ρε παλικάρια και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της;
Τι της κάνατε ρε παλικάρια και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της;
Kι εγω εχω σπασει κρεβατι κι εσκασα στα γελια με την ιεροδουληΜεγάλη εμπειρία το σπάσιμο κρεβατιού...το έχω κάνει κι εγώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφροδίτη...2009-2019!