bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Τη μουναρα την Εστελ απο Φωκαιας τη θυμαστε?
Ποια χρονια ηταν φιλε;Τη μουναρα την Εστελ απο Φωκαιας τη θυμαστε?
Ποια χρονια ηταν φιλε;
Σπαω το κεφαλι μου....σε ποιο Φωκαιαδικο ηταν;καπου στο 14-15 τυπε
Για δωσε ινφο τυπε.Ηταν σε μπουρδελο στουντιακη,call girl;Είχε έρθει μια φορά μια Νικολ. Την είχα κάνει μπάνιο στη κυριολεξια. Αφού δεν το πίστευε ούτε η ίδια όταν είδε το σώμα της.
Bianca από Κασσάνδρας μάγκες.Έψαξα να βρω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι
Εδώ γράφουμε το τοπ 5 η 10 των εργαζόμενων κοριτσιών που κατάφερναν ή κατάφεραν να μας χαρίσουν δυνατά και πλούσια χυσίματα
Αναφέρω εδώ τις εξής
1.Katy από Ισμήνης 2-Αριστοτέλους κτλ(δε δουλεύει πλεον)
2.Νατάσα ξανθιά ουκρανίδα ίδιας αλυσίδας(δε δουλεύει πια)
3.Αλιόνα από Διδυμάδικα(έκανε φοβερή πίπα)
4.Sandra από Magic girls
5.Αρίνα από Φυλής 86(Ροδίκα)(έχει σταματήσει και αυτή)
Ακουω τις δικες σας λιστες καθως και περιγραφες απο τις εμπειριες αυτες!
Έκανε κανένα ακαποτον αυτη η ντρεποτανε τυπε;Ντενιζα ρε μαγκες απο Φυλης Ρεμουνδου κλπ
Απο τις πιο σεξομανεις που κυκλοφορησαν
Ξερεις που πηγε αυτη τυπε;Bianca από Κασσάνδρας μάγκες.
Έρωτας
Το καλοκαίρι του 19 της έδωσα ο,τι είχα και δεν είχα
στο τελος ομως μοιραζε φολες.Ντενιζα ρε μαγκες απο Φυλης Ρεμουνδου κλπ
Ντενιζα ρε μαγκες απο Φυλης Ρεμουνδου κλπ
Ποια περιοδο επαιζε αυτη τυπε;Καλησπερα στους Φιλους......η μονη που με εχει κανει να χυσω τοσο πολυ και να παθει πλακα ηταν η Καρολινα....η γνωστη απο Φωκαιας....εχυσα τοσο πολυ που με ρωτησε απο ποτε εχω να γαμησω......και η πλακα ηταν οτι ειχα πηδηξει 30-40 λεπτα πριν...φαινεται με καυλωσε παρα πολυ......την ειχα βαλει στο τελος να μου τον παιζει....και εβλεπα της βυζαρες της....
Την έχω ψάξει παντούΞερεις που πηγε αυτη τυπε;
Φιλε μου την ειχα πετυχει στο Φωκαιας και Αχαρνων οροφο....εχουνε περασει χρονια....3-4....τελευταια φορα που την ειδα ηταν στο Φωκαιας το υπογειο....μετα εθεαθη Φιλιππιδου.....τωρα δεν γνωριζω....Ποια περιοδο επαιζε αυτη τυπε;
Σε ποιο φωκαιδικο ηταν η ειναι;
Οκ man σε ευχαριστω...νομιζω καταλαβα ποια λες...Φιλε μου την ειχα πετυχει στο Φωκαιας και Αχαρνων οροφο....εχουνε περασει χρονια....3-4....τελευταια φορα που την ειδα ηταν στο Φωκαιας το υπογειο....μετα εθεαθη Φιλιππιδου.....τωρα δεν γνωριζω....
Την ονομαζομενη "Μικρη Ολλανδεζα"λογω πληθωρικου στηθους.....Οκ man σε ευχαριστω...νομιζω καταλαβα ποια λες...