You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες που δέχονται βιντεοσκόπηση,έστω χωρίς πρόσωπο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gtk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δυσκολο τυπεΑν κάποιος ξέρει πληροφορίες please ας μου στείλει ένα pm.
Ευχαριστώ
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.718
- Πόντοι
- 46.232
καποιοι εχουν γραξει για βιντεακια ,καποιοι για φωτο αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι που θα βγαλει λαβραακια , μακαρι βεβαια αλλα δεν το βλεπω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.718
- Πόντοι
- 46.232
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article590204.ece/ALTERNATES/w380/pao.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πανω που εγραψα οτι ειναι δυσκολο....με διεψευσες.... :2funny: :2funny: :2funny: σωστος ο παιχτης ;)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
το εγραψα και σε αλλο θρεντ εχω υλικο απο προσωπα σωματα και γαμησια με την υποσχεση να μην τα δειξω πουθενα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τα βιντεακια τα τραβας για να τα δειξειςτο εγραψα και σε αλλο θρεντ εχω υλικο απο προσωπα σωματα και γαμησια με την υποσχεση να μην τα δειξω πουθενα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.718
- Πόντοι
- 46.232
αυτο εγραψα ποιο πανω......ετσι σαν καλο παιδακι να κρατησεις την υποσχεση σου κ να μην τα μοιραστεις μαζι μας , κρατα για παρτυ σου....το εγραψα και σε αλλο θρεντ εχω υλικο απο προσωπα σωματα και γαμησια με την υποσχεση να μην τα δειξω πουθενα
αλλα αφου δεν εχεις σκοπο αν αληθεια εχεις υλικο γιατι το γραφεις για να σου πουμε μπραβο??????????
Επισκέπτης
Για να τα δείχνει αργότερα στο γιο του τύπε, να μην του βγει αδερφήαλλα αφου δεν εχεις σκοπο αν αληθεια εχεις υλικο γιατι το γραφεις για να σου πουμε μπραβο??????????
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.718
- Πόντοι
- 46.232
εχει μια βαση αυτο που λες.....Για να τα δείχνει αργότερα στο γιο του τύπε, να μην του βγει αδερφή
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Επειδη εχω και εγω τυπε,καλυτερα να μην τα δειξης καθολου,για δικια σου ασφαλεια!το εγραψα και σε αλλο θρεντ εχω υλικο απο προσωπα σωματα και γαμησια με την υποσχεση να μην τα δειξω πουθενα
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
συμφωνω, αλλα το κακο εχει παραγινει δεν νομιζετε?ο καθενας γαμαει οτι μπορει τυπε
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
συμφωνω, αλλα το κακο εχει παραγινει δεν νομιζετε?
παλιος εισαι συ ρε τυπε , ξερεις πως λειτουργει το συστημα , τι ασχολεισαι.
σαν να θες να αλλαξεις τον τροπο που ψηφιζουν οι ελληνες ενα πραμα.
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Δεν ξαναμιλαω... με εστειλες!!!παλιος εισαι συ ρε τυπε , ξερεις πως λειτουργει το συστημα , τι ασχολεισαι.
σαν να θες να αλλαξεις τον τροπο που ψηφιζουν οι ελληνες ενα πραμα.
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article590204.ece/ALTERNATES/w380/pao.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ετσι ετσι βγαλ'τε κομπλεξακι.μεγαλωνει το πουλακι σας!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
να τραβηξεις οκ! να το δεις μετα και παλι ΟΚ...να το κανεις ΤΙ? να το δειξεις σε φιλους?
για να σου πουνε ΜΠΑΡΒΟ???
σχεδον καμια πουτανα δεν θα δεχοταν να την βιντεοσκοπησεις με τις παπαριες που γινονται στο ιντερνετ!
εδω αλλα ζωα τραβανε την γκομενα τους και στο τελος επειδη χωριζουνε τα δειχνουνε..........καλα δεν συζητω για κεινον τον ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΑ που εβγαλε την τυπισα στο νετ και τωρα τον διωκει.........
αυτα τα κανεις με την γκομενα σου τα βλεπεις και μετα DELETE.....οπως στο Hangover,ειδαν τις φωτος μια φορα και μετα απλα τα θυμασαι!
ο διαολος εχει πολλα ποδαρια..........
για να σου πουνε ΜΠΑΡΒΟ???
σχεδον καμια πουτανα δεν θα δεχοταν να την βιντεοσκοπησεις με τις παπαριες που γινονται στο ιντερνετ!
εδω αλλα ζωα τραβανε την γκομενα τους και στο τελος επειδη χωριζουνε τα δειχνουνε..........καλα δεν συζητω για κεινον τον ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΑ που εβγαλε την τυπισα στο νετ και τωρα τον διωκει.........
αυτα τα κανεις με την γκομενα σου τα βλεπεις και μετα DELETE.....οπως στο Hangover,ειδαν τις φωτος μια φορα και μετα απλα τα θυμασαι!
ο διαολος εχει πολλα ποδαρια..........
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ρωτησαν και απαντησα το μπραβο κανενος δεν εχω αναγκη ποσο μαλλον απο δω μεσα απο ατομα που δεν ξερω, αν βγαζει γουστα η πουτσα μου ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣαυτο εγραψα ποιο πανω......ετσι σαν καλο παιδακι να κρατησεις την υποσχεση σου κ να μην τα μοιραστεις μαζι μας , κρατα για παρτυ σου....
αλλα αφου δεν εχεις σκοπο αν αληθεια εχεις υλικο γιατι το γραφεις για να σου πουμε μπραβο??????????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K