Νέα

Πούρα (Cigars) - Πίπες (Pipes) - Καπνά (Tobacco)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι brand σας αρεσει?

• δεν εχω ιδεα... τι ειναι πούρο?

Ψήφοι: 3 6,8%
  • Arturo Fuente

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ashton

• Ave Maria

• Baccarat

• Bolivar

Ψήφοι: 4 9,1%
  • Cohiba

Ψήφοι: 6 13,6%
  • Cubao

• Davidoff

Ψήφοι: 3 6,8%
  • Hoyo de Monterrey

Ψήφοι: 2 4,5%
  • John Bull

• Kristoff

• Macanudo

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Montesino by Fuente

• monte-christo

Ψήφοι: 10 22,7%
  • Nica Libre

• Perdomo Habano

• Romeo y Julieta

Ψήφοι: 4 9,1%
  • Sancho Panza

• Victor Sinclair

• Zino

• Αλλο brand πιο ψαγμενο...

Ψήφοι: 7 15,9%
  • Φτιαχνω δικα μου και ξερω τι καπνιζω...;)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εμενα μα ρεσουν τα πουρα με γευση φραουλα κ βανιλια

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κουβανεζικα πουρα απο Ισπανια. Οι πιο καλες τιμες. Εγω ειμαι σε ενα club που μου στελνουν προσφορες καθε μηνα χωρις φορους, συνηθως μεχρι 20-30% φθηνοτερα. Ολα τα Κουβανεζικα πουρα θελουν 6 μηνες πριν τα καπνισετε, και για σοβαρη γευση, τουλαχιστον 5 χρονια.

Στο Λονδινο θα βρητε και τα παλια κουβανεζικα Davidoff που ειναι εξαιρετικα. Επισης το Big Smoke του Cigar Afficionado στο Las Vegas ειναι πολυ εντυπωσιακο αν πατε ποτε Αμερικη.

Και εδω μερικες κριτικες για πουρα του 2008 www.cigaraficionado.com/Cigar/CA_Top_25/Top_25_Display/0,4320,2008,00.html]http://www.cigaraficionado.com/Cigar/CA_Top_25/Top_25_Display/0,4320,2008,00.html[/url]

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Montecristo club & Hoyo de Monterrey Petit Robusto

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.715
Πόντοι
19.485
Κάνω 5-6 πούρα το μήνα, δεν είμαι καπνιστής, το γουστάρω όμως, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το τσιγάρο!

38_and_rising

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Από πίπες ξέρει κανείς τίποτα; Σήμερα μόλις πήρα την απόφαση να καταργήσω σιγά σιγά το στριφτό (καρέλιας) προς τιμήν της πίπας, αλλά είναι πιο πολύπλοκο από όσο φαίνεται!  Βρήκα μια φτηνή πίπα (δεν θα δώσω 200€ για ένα χόμπι/εξάρτηση που μπορεί να παρατήσω σε ένα μήνα), πήρα και ένα καπνό Clan (πολύ ωραίο άρωμα και γεύση αλλά έχω ακόμα να δοκιμάσω αρκετά), πήρα το σκαλιστηράκι, πήρα τον αναπτήρα... και τώρα πρέπει κάθε 2 ρουφηξιές να την ξανανάβω.  Κάτι δεν πάει καλά με το γέμισμα κλπ.  Αλλά η ρημάδα είναι τόσο καλή.. Που θα πάει, θα τη μάθω!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Από πίπες ξέρει κανείς τίποτα; Σήμερα μόλις πήρα την απόφαση να καταργήσω σιγά σιγά το στριφτό (καρέλιας) προς τιμήν της πίπας, αλλά είναι πιο πολύπλοκο από όσο φαίνεται!  Βρήκα μια φτηνή πίπα (δεν θα δώσω 200€ για ένα χόμπι/εξάρτηση που μπορεί να παρατήσω σε ένα μήνα), πήρα και ένα καπνό Clan (πολύ ωραίο άρωμα και γεύση αλλά έχω ακόμα να δοκιμάσω αρκετά), πήρα το σκαλιστηράκι, πήρα τον αναπτήρα... και τώρα πρέπει κάθε 2 ρουφηξιές να την ξανανάβω.  Κάτι δεν πάει καλά με το γέμισμα κλπ.  Αλλά η ρημάδα είναι τόσο καλή.. Που θα πάει, θα τη μάθω!!

Εξαρταται απο ποσα θελης να ξοδεψης. Για καλη πιπα σε λογικες τιμες Petersen. Αν δεν εχεις χρηματικους περιορισμους Dunhill. Δοκιμασε ακομα καπνο Davidoff Scotish Mixture

Επισκέπτης

Καλη φαση η πιπα
Δεν ειναι δυσκολο
Σιγα σιγα θα μαθεις

Ριξε και μια ματια  εδω

thrashGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για σας  φιλοι  και συναγωνιστες δεν καπνιζα ποτε κανω μονο ναργιλε αλλα  αφτο το    θεμα μοθ κινισε τιν περιεργεια να δοκιμασο  πουρα  και γιαυτο θα ιθελα απο καποιουσ γνωστεσ τοθ ιδουσ καποια καλα πουρα  φτινα για αρχη  και αν γοθσταρο συνεχιζω  εθχαριστω προκαταβολικα :)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
o tzimeno ο ισπανος ειναι η καλυτερη πηγη.
5 χρονια αγοραζα απο αυτον.
τωρα παραγγελνω απο φιλη - γνωστη ελλεινιδα ξεναγο στην κουβα η οποια πηγαινοερχεται.
πρωτη μου επιλλογη τα παρταγκας d no4 .
kai trinitad αυτα που ειναι 24 στην κουτα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για σας  φιλοι   και συναγωνιστες δεν καπνιζα ποτε κανω μονο ναργιλε αλλα  αφτο το     θεμα μοθ κινισε τιν περιεργεια να δοκιμασο  πουρα   και γιαυτο θα ιθελα απο καποιουσ γνωστεσ τοθ ιδουσ καποια καλα πουρα   φτινα για αρχη  και αν γοθσταρο συνεχιζω   εθχαριστω προκαταβολικα :)

Η Ισπανια εχει τα πιο φτηνα Κουβανεζικα πουρα. Κοιταξε εδω www.habanodirect.com/shop1/home.asp]www.habanodirect.com/shop1/home.asp[/url]

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λέω να δοκιμάσω ένα πουράκι,αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο.Θέλω να μην είναι πολύ βαρύ και να έχει ευχάριστη γεύση.Αν υπάρχουν γνώστες του θέματος στο site και μπορούν να προτείνουν κάτι καλό και όχι πολύ ακριβό μιάς και τώρα ξεκινάω το <<άθλημα>> θα το εκτιμούσα.

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Θα σου ελεγα τα Montecristo, αλλα δεν ξερω τι εννοεις "οχι πολυ ακριβα". Για παραδειγμα, εγω θεωρω ακριβο ενα πουρο, οταν το τεμαχιο υπερβαινει τα 150€. Και παλι ομως, μπορεις να πεις οτι μια Bugatti Veyron που κοστιζει 1.500.000€ ειναι ακριβη, αφου δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο να συγκρινεις;; Oλα λοιπον ειναι πολυ σχετικα. Αν γινοσουν λιιιιιγο πιο συγκεκριμενος ισως ;;;

karaleonidas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
4.440
romeo Y julieta no1 h no2 in tube ευκολο στο τραβηγμα και οχι πολυ βαρυ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)