Νέα

Πουλαω Ford Fiesta του 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Φιλε, μη το σκοτωσεις το αυτοκινητο, δεν αξιζει...Απλα κατεθεσε πινακιδες....
Ποση ειναι η (μηνιαια?) δοση?

Δεν ξερω τη μηνιαια, παντως εχουν μεινει συνολικα 4 χιλιαρικα
Μαλακεια να τους το αφησω να το κατασχεσουν για 4 χιλιαρικα (και να μπουν οι γονεις μου και Τειρεσια)
Το αρχικο ποσο πρεπει να ητανε γυρω στα 7. Αμα ειχανε μεινει ακομα 7 χιλιαρικα απληρωτα, τους το εκανα σε συσκευασια δωρου (με κορδελιτσα) και τους το στελνα πακετο στα γραφεια της τραπεζας, να το κανουν ο,τι τους φωτισει ο Θεος
Ασυζητιτι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Συγνωμη αλλα αμα δεν εξοθλησεις τις δοσεις του αμαξιου, πως θα το πουλησεις σε αλλον? Γιατι και εγω που ειχα με δοσεις θυμαμαι δεν μπορουσα να κανω τιποτα αν πρωτα δεν τις εξοφλουσα.
Ασχετο αλλα με Yaris του 2008 με μονο 45000 χιλιομετρα, πολυ οικονομικο, 1.3 5θυρο θα σε ενδιεφερε καποια αλλαγη? Ειναι περιπου στα ιδια λεφτα με το δικο σου αλλα πιο οικονομικο. Χρωμα κοκκινο με πολυ ωραια ζαντα.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
Ford Fiesta Sport, 1.6
Το αμαξι δεν εχει κλεισει χρονο
Εχει σκαρτα 15 χιλιαδες χιλιομετρα
Ειναι πολυ καβλιαρικο: 1600, 120 αλογα (παει ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ), 16αρες ζαντες, Spoiler μπρος-πισω, καθισματα τυπου μπακετ
Εχει υποστει ενα τρακαρισμα, με αποτελεσμα να αλλαχθει ο μπροστινος αξονας. Ωστοσο τωρα ειναι πενα- δεκτος καθε ελεγχος εννοειται

Αγοραστηκε το περασμενο καλοκαιρι για 14 χιλιαρικα. Ηταν ΗΔΗ σε προσφορα. Κανονικη τιμη: 16 χιλιαρικα
Επισης, εγινε προσθηκη συναγερμου απο μενα, 350 ευρω
Το δινω ακριβως στα μισα απο οσο (εκανε οταν) το πηρα: 8 χιλιαρικα
Ο μοναδικος λογος που το δινω:
Δεν θελω να επιβαρυνω αλλο τους γονεις μου με ασφαλιστρα, τελη, σερβις κλπ (εγω δεν δουλευω)

ΥΓ Ακομα κι αν δεν ενδιαφερεστε να το αγορασετε, θα εκτιμουσα αν μου λυνατε μια απορια: Ξερετε πού μπορω να το πουλησω (ιδιωτη ή εμπορο) κατευθειαν, χωρις αναμονη? Δεν θα ηθελα να το αφησω σε μια μαντρα να σαπιζει... Εχετε ακουσει αν η Ford τα αγοραζει- εστω και σε χαμηλη τιμη?
Δεν εχω αναγκη τα λεφτα, απλα θελω να φυγει απο μενα γρηγορα- για το λογο που εξηγησα
(Επισης, πληρωνω ακομα δοσεις για την αγορα του, οποτε ειναι μαλακεια να πληρωνω τις δοσεις χωρις να το χρησιμοποιω, και χωρις να εχω και λεφτα στα χερια μου απο την πωλησή του)

Ευχαριστω για το ενδιαφερον

ΔΕΣ ΕΔΩ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom