Νέα

Πουλαω Ford Fiesta του 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ford Fiesta Sport, 1.6
Το αμαξι δεν εχει κλεισει χρονο
Εχει σκαρτα 15 χιλιαδες χιλιομετρα
Ειναι πολυ καβλιαρικο: 1600, 120 αλογα (παει ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ), 16αρες ζαντες, Spoiler μπρος-πισω, καθισματα τυπου μπακετ
Εχει υποστει ενα τρακαρισμα, με αποτελεσμα να αλλαχθει ο μπροστινος αξονας. Ωστοσο τωρα ειναι πενα- δεκτος καθε ελεγχος εννοειται

Αγοραστηκε το περασμενο καλοκαιρι για 14 χιλιαρικα. Ηταν ΗΔΗ σε προσφορα. Κανονικη τιμη: 16 χιλιαρικα
Επισης, εγινε προσθηκη συναγερμου απο μενα, 350 ευρω
Το δινω ακριβως στα μισα απο οσο (εκανε οταν) το πηρα: 8 χιλιαρικα
Ο μοναδικος λογος που το δινω:
Δεν θελω να επιβαρυνω αλλο τους γονεις μου με ασφαλιστρα, τελη, σερβις κλπ (εγω δεν δουλευω)

ΥΓ Ακομα κι αν δεν ενδιαφερεστε να το αγορασετε, θα εκτιμουσα αν μου λυνατε μια απορια: Ξερετε πού μπορω να το πουλησω (ιδιωτη ή εμπορο) κατευθειαν, χωρις αναμονη? Δεν θα ηθελα να το αφησω σε μια μαντρα να σαπιζει... Εχετε ακουσει αν η Ford τα αγοραζει- εστω και σε χαμηλη τιμη?
Δεν εχω αναγκη τα λεφτα, απλα θελω να φυγει απο μενα γρηγορα- για το λογο που εξηγησα
(Επισης, πληρωνω ακομα δοσεις για την αγορα του, οποτε ειναι μαλακεια να πληρωνω τις δοσεις χωρις να το χρησιμοποιω, και χωρις να εχω και λεφτα στα χερια μου απο την πωλησή του)

Ευχαριστω για το ενδιαφερον

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ford Fiesta Sport, 1.6
Ειναι πολυ καβλιαρικο: 1600, 120 αλογα (παει ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ), 16αρες ζαντες, Spoiler μπρος-πισω, καθισματα τυπου μπακετ
Εχει υποστει ενα τρακαρισμα, με αποτελεσμα να αλλαχθει ο μπροστινος αξονας. Ωστοσο τωρα ειναι πενα- δεκτος καθε ελεγχος εννοειται

Αγοραστηκε το περασμενο καλοκαιρι για 14 χιλιαρικα. Ηταν ΗΔΗ σε προσφορα. Κανονικη τιμη: 16 χιλιαρικα
Δεν θελω να επιβαρυνω αλλο τους γονεις μου με ασφαλιστρα, τελη, σερβις κλπ (εγω δεν δουλευω)

ΥΓ Ακομα κι αν δεν ενδιαφερεστε να το αγορασετε, θα εκτιμουσα αν μου λυνατε μια απορια: Ξερετε πού μπορω να το πουλησω (ιδιωτη ή εμπορο) κατευθειαν, χωρις αναμονη? Δεν θα ηθελα να το αφησω σε μια μαντρα να σαπιζει... Εχετε ακουσει αν η Ford τα αγοραζει- εστω και σε χαμηλη τιμη?
Δεν εχω αναγκη τα λεφτα, απλα θελω να φυγει απο μενα γρηγορα- για το λογο που εξηγησα
(Επισης, πληρωνω ακομα δοσεις για την αγορα του, οποτε ειναι μαλακεια να πληρωνω τις δοσεις χωρις να το χρησιμοποιω, και χωρις να εχω και λεφτα στα χερια μου απο την πωλησή του)

O μαντρας αν στο παρει, ετσι οπως ειναι η αγορα σημερα γενικοτερα, θα στο παρει σε πολυ ξεφτυλα τιμη....καθως δεν ξερει κι αυτος ποτε θα το πουλησει.

Αναφερεις χτυπημα και αλλαγη αξονα κατι που αποθαρρυνει τους επιδοξους αγοραστες.
Επισης ειναι και 1600αρι που εχει πολυ αυξημενα τεκμηρια, καθως ολοι θελουν να ξεφορτωθουν τετοια αυτοκινητα
Λαβε σοβαρα υποψιν σου, οτι στην αγορα δεν υπαρχει ρευστο ουτε για σαλιο.

Βαλτο σε αγγελια και καλη τυχη (θα δυσκολευτεις παρα πολυ παντως καθως υπαρχει υπερπροσφορα σε αυτοκινητα και ελλειψη ρευστου)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
προς τιμη σου που αναφερεις οτι ειχε ατυχημα παρολο που το εχεις επισκευασει,γενικα πεφτει πολυ δουλεμα στις πωλησεις μεταχειρισμενων.Στα χρηματα που ζητας εμπορος απλα δεν στο αγοραζει,το πολυ πολυ να σου πει να το αφησεις  σε καποια μαντρα για να το βλεπει ο κοσμος.Η μονη λυση ειναι αυτο που σου προτεινε ο φιλος πιο πανω,να το βαλεις σε διαφορα σαιτ πωλησεων,να προσθεσω σε αυτα που εγραψε και το και την χρυση ευκαιρια.Δυστυχως ειναι 1600αρι και αυτο πλεον εχει τεκμηριο 7200 που πλεον στη  χωρα μας ειναι ...περιουσια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Ford καλέστε 801 11 700 600 από σταθερό τηλέφωνο και 210 4805620 από κινητό τηλέφωνο. Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκεύη από τις 09.00 έως τις 21.00 και Σάββατο από τις 09.00 έως τις 17.00. Κυριακή και αργίες δε λειτουργεί.

Διεύθυνση Ford Motor Ελλάς Α.Ε.Β.Ε.

Κωνσταντινουπόλεως 4 & Γονατά, 121 33 Περιστέρι

*Ρώτησε τους αν εχουν δικό τους σημείο αγοράς/πώλησης μεταχειρισμένων Φορντ να το πας το αυτοκίνητο και να σου κάνουν μια εκτίμηση.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
βαλε και εδω καμμια φωτο

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ευχαριστω για τη βοηθεια
Εγκυκλοπαιδικα αναφερω πως ο Παζαροπουλος ακομα αγοραζει (!)
Καλα, βεβαια τον κοβω να μου δινει κανα 5χιλιαρο- οποτε θα αρνηθω
Αλλα μου εκανε εντυπωση και μονο που μου ειπανε να περασω να το κοιταξουμε (απο Παζαροπουλο Π.Ραλλη και Κηφισσου)
Φωτο θα ανεβασω κι εδω, μολις τις τραβηξω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε μου αν σου το αγοραζει με 5000 στο χέρι, πουλα το

promotoras

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
@ trikardos

δηλαδή άμα δεχτεί τα 5000ε που λες και πάω έπειτα εγώ να αγοράσω το αυτοκίνητο,από τον κάθε Παζαρόπουλο,πόσο 8α μου το πουλήσει; 6000ε,με ένα κέρδος δικός του ; Ή μήπως 8α μου πει 12000ε όσο είναι η αξία του η πραγματική;Λόγω όμως κρίσης η αξία πέφτει παραπάνω αλλά ότιδήποτε κάτω από 10000ε είναι ληστεία,γιατί στο τέλος και δεν 8α έχεις αυτοκίνητο και θα πληρώνεις τις δόσεις στην τράπεζα.Αλλιώς βάλτου κουκούλα,βγάλε πινακίδες και άστο στη γωνία.λιγότερο θα ζημιωθείς.
Για να μην πιαστείς δεύτερη φορά μακάκας Κομασφ (γιατί μία πιάστηκες αφού αγόρασες με δάνειο,χωρίς δουλειά,χωρίς να μπορείς να πληρώσεις ενός έτους ασφάλιστρα,τέλη,και ένα σέρβις),πουλά κατευθείαν σε ιδιώτη.Και εσύ θα ζημιωθείς λιγότερο και ο αγοραστής θα αγοράσει σε καλύτερη τιμή.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
@ trikardos

δηλαδή άμα δεχτεί τα 5000ε που λες και πάω έπειτα εγώ να αγοράσω το αυτοκίνητο,από τον κάθε Παζαρόπουλο,πόσο 8α μου το πουλήσει; 6000ε,με ένα κέρδος δικός του ; Ή μήπως 8α μου πει 12000ε όσο είναι η αξία του η πραγματική;Λόγω όμως κρίσης η αξία πέφτει παραπάνω αλλά ότιδήποτε κάτω από 10000ε είναι ληστεία,γιατί στο τέλος και δεν 8α έχεις αυτοκίνητο και θα πληρώνεις τις δόσεις στην τράπεζα.Αλλιώς βάλτου κουκούλα,βγάλε πινακίδες και άστο στη γωνία.λιγότερο θα ζημιωθείς.
Για να μην πιαστείς δεύτερη φορά μακάκας Κομασφ (γιατί μία πιάστηκες αφού αγόρασες με δάνειο,χωρίς δουλειά,χωρίς να μπορείς να πληρώσεις ενός έτους ασφάλιστρα,τέλη,και ένα σέρβις),πουλά κατευθείαν σε ιδιώτη.Και εσύ θα ζημιωθείς λιγότερο και ο αγοραστής θα αγοράσει σε καλύτερη τιμή.

Oταν το πηρα, κανεις δεν μπορουσε να υποψιαστει ποσο ασχημα θα πανε τα πραγματα....
Ισως να επρεπε να παρω ενα οικονομικοτερο αυτοκινητο(διορθωση: ΕΠΡΕΠΕ να παρω ενα οικονομικοτερο), αλλα η προσφορα ηταν πολυ καλη τοτε και δελεαστηκα
Η μιση Ελλαδα πηρε το ιδιο ακριβως μοντελο εκεινη ακριβως την εποχη, για τον ιδιο ακριβως λογο!

ΥΓ Επισης, να ληφθει υποψιν οτι ολα τα μικρα (ΟΧΙ σουπερ-μινι) αυτοκινητα, δυστυχως δεν πεφτουν κατω απο 12...
Ειναι η κλασσικη πουστια των αυτοκινητοβιομηχανιων, που δημιουργησαν μια κατηγορια ακομα μικροτερων, για να ακριβυνουν τα ηδη μικρα! (swift, polo, yaris κλπ κλπ κλπ)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Αν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα, άμεσα, μην το δώσεις. Δεν είναι να πουλάς τώρα. Κατέθεσε τις πινακίδες, κλειστο σε κάποιο γκαράζ και άστο. Δεν θα βγεις ζημιωμένος.
Ο έμπορος δεν θα σου δώσει πάνω απο 5000 και θα το πουλήσει 10000 + τους τόκους......

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γιατι δεν καταθετεις πινακιδες και οταν θα χεις λεφτα το ξανακινεις?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα, άμεσα, μην το δώσεις. Δεν είναι να πουλάς τώρα. Κατέθεσε τις πινακίδες, κλειστο σε κάποιο γκαράζ και άστο. Δεν θα βγεις ζημιωμένος.
Ο έμπορος δεν θα σου δώσει πάνω απο 5000 και θα το πουλήσει 10000 + τους τόκους......
να ρωτησω κατι? οταν καταθεσεις πινακιδες, η εφορια στην δηλωση που θα κανεις στο πιανει για τεκμηριο ? με το σκεπτικο οτι το αμαξι το εχεις στην κατοχη σου αλλα δεν το κινεις λογω καταθεσης πινακιδων..

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Γιατι δεν καταθετεις πινακιδες και οταν θα χεις λεφτα το ξανακινεις?

Nαι, κι αυτο ειναι μια λυση που εχω σκεφτει
Απλα, η μαλακεια ειναι πως εχω μελλον  μπροστα μου μεχρι να βγαλω λεφτα και να μπορω να το χρησιμοποιω χωρις να επιβαρυνω τους γονεις μου (εχω μελλον για πτυχιο + εχω μπροστα στρατους και δεν συμμαζευεται.... )
Οποτε θα προτιμουσα να το ξεφορτωθω μια και καλη, και καποια στιγμη- μετα απο πολυ καιρο- να παρω ενα δικο μου (δηλ. με δικα μου λεφτα πλεον)
Αν υπηρχε στον αμεσο οριζοντα καποια δουλεια, εννοειται πως θα το κρατουσα στο γκαραζ (για να μπορω να πηγαινω στη δουλεια), και απλα θα εβγαζα πινακιδες μεχρι τοτε

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
να ρωτησω κατι? οταν καταθεσεις πινακιδες, η εφορια στην δηλωση που θα κανεις στο πιανει για τεκμηριο ? με το σκεπτικο οτι το αμαξι το εχεις στην κατοχη σου αλλα δεν το κινεις λογω καταθεσης πινακιδων..
Με τις πινακίδες κατατεθειμένες δεν υπάρχει τεκμήριο. Το γνωρίζω γιατί έχω καταθέσει τις πινακίδες σε ιστορικό δίλιτρο και έχω βγάλει πινακίδες ιστορικού (άσχετο)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ford Fiesta Sport, 1.6

Εχεις πμ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχει μπροστινο αξονα μπροσθιοκινητο αμαξι;Μαλλον κατι αλλο εννοεις.

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου δυστυχως στην αγορα αυτοκινητου πλεον υπαρχει ανεπισημο πλαφον στα 5 χιλιαρικα, οτι και να πουλησεις ολοι εκει το κοιτανε, καλη τυχη θα την χρειαστεις

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχει μπροστινο αξονα μπροσθιοκινητο αμαξι;Μαλλον κατι αλλο εννοεις.

Διαφορικο και ημιαξονια
Να σημειωσω οτι εχω μεικτη ασφαλεια, οποτε δεν τσιγκουνευτηκα σε τιποτα. Ο,τι ηταν να αλλαξω το αλλαξα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom