Νέα

Που το βρίσκω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HULK HOGAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
με χρεωστικη δεν κινδυνευεις να χασεις λεφτα γιατι ειναι μικρο το ποσο
επισης,το paypal ειναι το καλυτερο συστημα για αγορες

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Επειδή με μάρκες ρολογιών επίσης δεν είμαι και πολύ σχετικός μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν η μάρκα lorus είναι γνωστή και αν έχει να προτείνει κάποιο κατάστημα με ρολόγια στην αθήνα που θα μπορώ να βρω μεγάλη γκάμα απο την συγκεκριμένη εταιρεία?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... μόνον ψάχνοντας στα μαγαζιά του κέντρου αν βρεις κάτι...

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Δηλαδή πέρνω σβάρνα τα μαγαζιά της ερμού?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ερμού δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι... κοίταξε στην Πανεπηστημίου (χαμηλά, κοντά στο ΡΕΞ) και τα γύρω δρομάκια, έχει πολλά μικρά μαγαζιά που πουλάνε ρολόγια...

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και να μην το βρώ εκείνη την στιγμή δεν έγινε και κάτι.Σκοπός μου είναι αν δεν υπάρχει να το παραγγείλω...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αμα φιλε μου δεν θελεις να αγορασεις μεσω ebay υπάρχει και η αλλη ενναλακτικη που ειπαν και τα παιδια να παρεις σβαρνα ολα τα μαγαζια

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Το συγκεκριμένο ρολόι που ψάχνω πρέπει να είναi official ρολόι tης disney.Ισως αυτό με βοηθήσει να το βρώ πιο εύκολα..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το συγκεκριμένο ρολόι που ψάχνω πρέπει να είναi official ρολόι tης disney.Ισως αυτό με βοηθήσει να το βρώ πιο εύκολα..

ΔΕΝ θα βρεις μεγάλη ποικιλία στην Ελλάδα, μόνον αν τυχόν έχει ξεπέσει κάποιο κομμάτι οπότε μην κουράζεσαι άδικα... μάθε να χρησιμοποιείς το ebay (υπάρχει και σχετικό θέμα στο site) και αγόρασε ότι θες, το μεγαλύτερο "μαγαζί" του κόσμου, ανοιχτό όλο το 24ωρο !!!

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Και να μην το βρώ εκεί θα ζητήσω να το παραγγείλω απο το εξωτερικό.Λογικά τα μεγάλα καταστήματα θα μπορούν να το παραγγείλουν έτσι δεν είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom