Εγώ πάλι μεθώ γενικώς ! το καταλάβαμε...αφού ξέχασες πως γίνονται οι παραθέσεις...:P
Επισκέπτης 30 Ιαν 2010 #21 pouranger έγραψε: Εγώ πάλι μεθώ γενικώς ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... το καταλάβαμε...αφού ξέχασες πως γίνονται οι παραθέσεις...
pouranger έγραψε: Εγώ πάλι μεθώ γενικώς ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... το καταλάβαμε...αφού ξέχασες πως γίνονται οι παραθέσεις...
pouranger Σεβαστός Εγγρ. 4 Δεκ 2007 Μηνύματα 8.379 Κριτικές 10 Like 9 Πόντοι 1.290 30 Ιαν 2010 #23 Ασε παλεύω από τις 10 με την φημισμενη περδικούλα , και δεν την παλευω ! ΥΓ Το γκολντακι έχει και ευπρεπες πριβε και ωραία μουνακια . Αλλά τι να σου κάνει ο φραπες την κλαρινομπριζόλειο εποχή !
Ασε παλεύω από τις 10 με την φημισμενη περδικούλα , και δεν την παλευω ! ΥΓ Το γκολντακι έχει και ευπρεπες πριβε και ωραία μουνακια . Αλλά τι να σου κάνει ο φραπες την κλαρινομπριζόλειο εποχή !
Επισκέπτης 30 Ιαν 2010 #24 pouranger έγραψε: Ασε παλεύω από τις 10 με την φημισμενη περδικούλα , και δεν την παλευω ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγώ ξεκίνησα πιο αργά....ΓΑΜΑΩ Κ ΔΕΡΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
pouranger έγραψε: Ασε παλεύω από τις 10 με την φημισμενη περδικούλα , και δεν την παλευω ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγώ ξεκίνησα πιο αργά....ΓΑΜΑΩ Κ ΔΕΡΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
pouranger Σεβαστός Εγγρ. 4 Δεκ 2007 Μηνύματα 8.379 Κριτικές 10 Like 9 Πόντοι 1.290 30 Ιαν 2010 #25 Κάτσε να φορέσω το τσίγκινο , μη φαω καμιά ξώφαλτση
Επισκέπτης 30 Ιαν 2010 #26 pouranger έγραψε: Κάτσε να φορέσω το τσίγκινο , μη φαω καμιά ξώφαλτση Κλικ για ολόκληρη προβολή... αρχίσαμε τις μαλακίες ????????? χαχαχαχαχαχαχα
pouranger έγραψε: Κάτσε να φορέσω το τσίγκινο , μη φαω καμιά ξώφαλτση Κλικ για ολόκληρη προβολή... αρχίσαμε τις μαλακίες ????????? χαχαχαχαχαχαχα
pouranger Σεβαστός Εγγρ. 4 Δεκ 2007 Μηνύματα 8.379 Κριτικές 10 Like 9 Πόντοι 1.290 30 Ιαν 2010 #27 McLein έγραψε: αρχίσαμε τις μαλακίες ????????? χαχαχαχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πλέον μόνο κλαρινομπριζολιακά προϊόντα !
McLein έγραψε: αρχίσαμε τις μαλακίες ????????? χαχαχαχαχαχαχα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πλέον μόνο κλαρινομπριζολιακά προϊόντα !
kostas3d Μέλος Εγγρ. 26 Αυγ 2009 Μηνύματα 733 Like 5 Πόντοι 6 30 Ιαν 2010 #29 Το πριβε απο το BABY GOLD πως σας φαινεται?
Επισκέπτης 30 Ιαν 2010 #30 kostas3d έγραψε: Το πριβε απο το BABY GOLD πως σας φαινεται? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ποιοτικό.... χαχαχαχαχαχα
kostas3d έγραψε: Το πριβε απο το BABY GOLD πως σας φαινεται? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ποιοτικό.... χαχαχαχαχαχα
pouranger Σεβαστός Εγγρ. 4 Δεκ 2007 Μηνύματα 8.379 Κριτικές 10 Like 9 Πόντοι 1.290 31 Ιαν 2010 #31 Είναι στον ευπρεπή μέσο όρο του διασκεδαστηρίου άνευ εξάρσεων . Σερβιρισμένος από κυρίες άνω του μέσου όρου , αλλά μέχρι εκεί . Λίγο υπερτιμημένο . Κατά τα άλλα σχετικά με τα προπαρατεθέντα , όντως είναι ποιοτικό .
Είναι στον ευπρεπή μέσο όρο του διασκεδαστηρίου άνευ εξάρσεων . Σερβιρισμένος από κυρίες άνω του μέσου όρου , αλλά μέχρι εκεί . Λίγο υπερτιμημένο . Κατά τα άλλα σχετικά με τα προπαρατεθέντα , όντως είναι ποιοτικό .