Νέα

Που θα βρώ Sunday brunch buffet & άλλα τρόφιμα στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αχαχαχαχα ρε μαλακα απο το στομα μου το πηρες  :2funny: :2funny: :2funny:

κατσε να δουμε τωρα που εμαθε για το μπραντς ποτε θα μας σκασει το παραμυθι και για τον αγγελο  :2funny:

Ε μα τομπούστη.
Σε λίγο θ'ανοίξει θρεντ "Υπάρχει στην Άνω Γλυφάδα εστιατόριο που να σερβίρει moelleux au coco με 1,72 ευρώ??"..

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ε μα τομπούστη.
Σε λίγο θ'ανοίξει θρεντ "Υπάρχει στην Άνω Γλυφάδα εστιατόριο που να σερβίρει moelleux au coco με 1,72 ευρώ??"..

Μ' αυτά και μ' αυτά μού ανοίξατε την όρεξη (και μιλάω πολύ σοβαρά).

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ε μα τομπούστη.
τυπε, τετοιες τιμες μονο ο giasou ψαχνει... τελειοτικον γκωνλικων ακαποτον με χθσιμο στυ μοθρη και ισπανικο με 14,99  :rockon:

Επισκέπτης
Μ' αυτά και μ' αυτά μού ανοίξατε την όρεξη (και μιλάω πολύ σοβαρά).

Τσίμπα μία χάντρες αγρού με κόκκινη σως να στανιάρεις:

URL]]

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΝΑΙ, υπάρχει στην πόλη μου! Πας στο φουρνο της γειτονιάς μου και αγοράζεις το pain aux raisins (θα τους το πεις "στριφτό κρουασαν με σταφίδες" γιατί γαλλικά δεν ξέρουν). Και μετά 2 μαγαζιά πιο δίπλα υπάρχει μαγαζί που ετοιμάζει καφέδες to go (αλλά και μπουγάτσες -αυτό το τελευταιο δεν αφορά την κουβεντα μας). Το συνολικό κόστος πρέπει να είναι γύρω στα 3 Ευρώ. Όμως, όπως καταλαβαίνεις, είναι σκηνικό όχι "for here" αλλά "to go". Επομένως η λύση που σού προτείνω (πέρα από το ότι προϋποθέτει ότι πρέπει να ταξιδέψεις 450 km βορειοδυτικά της Αθήνας) δεν προσφέρει τη δυνατότητα να τα απολαύσεις καθήμενος εκεί που τα αγόρασες.

ΥΓ: αληθεια, τις απορίες σου για τα brunch τις έλυσες;

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου, τι πρόβλημα έχουν κάποιοι δεν κατάλαβα, νόμιζα οτι αυτό το σάιτ καλύπτει και γενικά θέματα. Εν μέρει ήθελα να δείξω πόσο ακριβοί είμαστε και εσύ το έπιασες τουλάχιστον, το pain aux raisins το εγραψα έτσι γιατί δεν ήξερα πως το λένε ελληνικά.

Και όσον αφορά την  μπουγάτσα έχει και παραέχει θέση στο θέμα μας, τι μου θύμισες. Μπουγατσατσίδικο "Δωδώνη" στην Εγνατία λίγο πριν την Κολόμβου Θεσσαλονίκη, μέσα δεκαετίας 70, μπουγάτσα σε μαρμάρινα τραπέζια και η κρέμα φρέσκια, τόσο φρέσκια που τρεμούλιαζε και ήταν ανάκατα με την ζύμη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε, τετοιες τιμες μονο ο giasou ψαχνει... τελειοτικον γκωνλικων ακαποτον με χθσιμο στυ μοθρη και ισπανικο με 14,99  :rockon:
τυπε που χαθηκε αυτος?
θαχει μπλεξει παλι με καμια γκομενα και θα ψαχνει οθονες :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε που χαθηκε αυτος?
θαχει μπλεξει παλι με καμια γκομενα και θα ψαχνει οθονες :grin:
οπου ναναι τυπε θα ανοιξει κανα θρεντ με τιτλο : σε ποια παραλια δε κολλαει στον μποθτζον η αμμος οταν κανεις γκωνλικον ερωτα απο την πισω τρθπα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τωρα με την ελευθερας που εδωσε η κυβερνηση στα ναρκωτικα εμεις θα κανουμε καινουργια παντετα που θα τριβετε τα ματια σας εκει στο βερολινο κωλογερμαναραδες... ΠΡΕΖΟΤΣΙΝΟ με pain aux raisins  με 2,99 ευρω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπαρχει ρε τυπε.....στο χωριο μου με τρια ευρω κατω απο το πλατανι εσπρεσο φρεντο και μπισκοτακι και νερο εμφιαλωμενο..... :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
υπαρχει ρε τυπε.....στο χωριο μου με τρια ευρω κατω απο το πλατανι εσπρεσο φρεντο και μπισκοτακι και νερο εμφιαλωμενο..... :birdman:
μπα? φερανε και νερο στο χωριο σου?  :birdman:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
με διαφορα το πιο αστειο thread ever  :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Δε πινεται η γεωτρηση ε;
Πολυ ζεστα ρε στον καμπο. Καλυτερα Αθηνα...

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φωτογραφικό ντοκούμεντο για το θέμα από χθες.

Συνημμένα

• 001 (2).jpg
    001 (2).jpg
    336,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 001.jpg
    001.jpg
    394,9 KB · Εμφανίσεις: 18

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό δίπλα στον καφέ, τι είναι;;;;;;;;

Σαν κουράδα με σπυράκια, μοιάζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μαθανε και οι Γερμανοι να τρωνε σαν τους Γαλλους!

Αντε κανενα λουκανικο και πολυ ειναι για πρωινο.

Επισκέπτης
Πήγαινε στη "Λιβαδειά" στην Κάνιγγος έχει νόστιμο φτηνό μπουφέ, παλιά μπαινόβγαιναν και περιστέρια.

Τύπε η "Λιβαδειά" σταθερή αξία. Πλέον έχει και προσφορά menu με 3 σουβλάκια και μία πατάτα στα 4 ευρω και φυσικά άπειρο ψωμί.
Σταθερή αξία ΚΑΙ τα περιστέρια...
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom