jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Με τρια ευρω οποιος θελει μπορω να του πιτσιλισω τον καπουτσινο... ρε δε γαμιεστε
Με τρια ευρω οποιος θελει μπορω να του πιτσιλισω τον καπουτσινο... ρε δε γαμιεστε
αχαχαχαχα ρε μαλακα απο το στομα μου το πηρες
κατσε να δουμε τωρα που εμαθε για το μπραντς ποτε θα μας σκασει το παραμυθι και για τον αγγελο
Ε μα τομπούστη.
Σε λίγο θ'ανοίξει θρεντ "Υπάρχει στην Άνω Γλυφάδα εστιατόριο που να σερβίρει moelleux au coco με 1,72 ευρώ??"..
τυπε, τετοιες τιμες μονο ο giasou ψαχνει... τελειοτικον γκωνλικων ακαποτον με χθσιμο στυ μοθρη και ισπανικο με 14,99Ε μα τομπούστη.
Σε λίγο θ'ανοίξει θρεντ "Υπάρχει στην Άνω Γλυφάδα εστιατόριο που να σερβίρει moelleux au coco με 1,72 ευρώ??"..
Μ' αυτά και μ' αυτά μού ανοίξατε την όρεξη (και μιλάω πολύ σοβαρά).
ΝΑΙ, υπάρχει στην πόλη μου! Πας στο φουρνο της γειτονιάς μου και αγοράζεις το pain aux raisins (θα τους το πεις "στριφτό κρουασαν με σταφίδες" γιατί γαλλικά δεν ξέρουν). Και μετά 2 μαγαζιά πιο δίπλα υπάρχει μαγαζί που ετοιμάζει καφέδες to go (αλλά και μπουγάτσες -αυτό το τελευταιο δεν αφορά την κουβεντα μας). Το συνολικό κόστος πρέπει να είναι γύρω στα 3 Ευρώ. Όμως, όπως καταλαβαίνεις, είναι σκηνικό όχι "for here" αλλά "to go". Επομένως η λύση που σού προτείνω (πέρα από το ότι προϋποθέτει ότι πρέπει να ταξιδέψεις 450 km βορειοδυτικά της Αθήνας) δεν προσφέρει τη δυνατότητα να τα απολαύσεις καθήμενος εκεί που τα αγόρασες.
ΥΓ: αληθεια, τις απορίες σου για τα brunch τις έλυσες;
τυπε που χαθηκε αυτος?τυπε, τετοιες τιμες μονο ο giasou ψαχνει... τελειοτικον γκωνλικων ακαποτον με χθσιμο στυ μοθρη και ισπανικο με 14,99
τυπε, τετοιες τιμες μονο ο giasou ψαχνει... τελειοτικον γκωνλικων ακαποτον με χθσιμο στυ μοθρη και ισπανικο με 14,99
οπου ναναι τυπε θα ανοιξει κανα θρεντ με τιτλο : σε ποια παραλια δε κολλαει στον μποθτζον η αμμος οταν κανεις γκωνλικον ερωτα απο την πισω τρθπατυπε που χαθηκε αυτος?
θαχει μπλεξει παλι με καμια γκομενα και θα ψαχνει οθονες
μπα? φερανε και νερο στο χωριο σου?υπαρχει ρε τυπε.....στο χωριο μου με τρια ευρω κατω απο το πλατανι εσπρεσο φρεντο και μπισκοτακι και νερο εμφιαλωμενο.....
υπαρχει ρε τυπε.....στο χωριο μου με τρια ευρω κατω απο το πλατανι εσπρεσο φρεντο και μπισκοτακι και νερο εμφιαλωμενο.....
αυτο λες εσυ ???Μαθανε και οι Γερμανοι να τρωνε σαν τους Γαλλους!
Αντε κανενα λουκανικο και πολυ ειναι για πρωινο.
Πήγαινε στη "Λιβαδειά" στην Κάνιγγος έχει νόστιμο φτηνό μπουφέ, παλιά μπαινόβγαιναν και περιστέρια.
Σύντροφε καταναλωτή, έβγαλες κάμερα/κινητό για να μας δείξεις τον καφέ και την απόδειξη; Ρετάρεις;Φωτογραφικό ντοκούμεντο για το θέμα από χθες.