xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Υπαρχη ερωτας μεγαλος εδωωω

Υπαρχη ερωτας μεγαλος εδωωω
Εκτίμηση θα έλεγα και σεβασμός σε οτι μου εχει προσφέρει.
....μια κολοκυθοκεφτεδες, μια πεϊνερλι, μια χωριατικη, μια σαγανακι, ενα κανταϊφι και ενα ροζε , συνολο 1.700ευρωΕίναι άρχοντας ο Πανούλης θα μας σιάξει
![]()
@professor xΕκτίμηση θα έλεγα και σεβασμός σε οτι μου εχει προσφέρει.
....και κανα εκπτωτικο κουπονι τυπωσε, μπας και γαμησουν επιτελους μερικοιΤα καμαρια μου ..φυσάτε και σημερα ...κατσε να εκτυπώσω και απο εδω φυλλάδια να τα ριξω στους κλαψωμουνιδες με τις ελλεηνηδες![]()
Φτιάχνω βαλίτσες, εσύ φέρε κάνα δυο πιπινακια εκ Ουκρανίας μεριάΕίναι άρχοντας ο Πανούλης θα μας σιάξει
![]()
Την εκπτωση θα την περασουν για καρτερι....και κανα εκπτωτικο κουπονι τυπωσε, μπας και γαμησουν επιτελους μερικοι![]()
Εμένα με ξέρεις. Θα επιλέξω από τις πιασμένες μια δύο. Χαχαρε μουνοπαναδες και κωλομπαραδες αν πιασω το τζοkερ θα σας παρω οοοοοοοοοοοολους 1 μηνα με οποια κοπελα γουσταρετε και θα παμε σε ενα μερος που θα το ξερουμε μονο εμεις..........απλα Iωαννα 34 , lady alexia και Νικολ(τσεχα) ειναι πιασμενες...διαλεχτε οποια αλλη θελετε....α.....και η Αριαδνη του φιλου μου του @Panos 1978 .....
θα ειναι αυστηροι οι κανονες........θα σε αφησω εδω ....Εμένα με ξέρεις. Θα επιλέξω από τις πιασμένες μια δύο. Χαχα
εγω ξερεις πια θελω την καλοψυχη και μια νυχτα μου φτανειρε μουνοπαναδες και κωλομπαραδες αν πιασω το τζοkερ θα σας παρω οοοοοοοοοοοολους 1 μηνα με οποια κοπελα γουσταρετε και θα παμε σε ενα μερος που θα το ξερουμε μονο εμεις..........απλα Iωαννα 34 , lady alexia και Νικολ(τσεχα) ειναι πιασμενες...διαλεχτε οποια αλλη θελετε....α.....και η Αριαδνη του φιλου μου του @Panos 1978 .....
για εσας αγορι μου θα κλεισω δικο σας ξεχωριστο μερος ...........!!!!!!!!!!!!!εγω ξερεις πια θελω την καλοψυχη και μια νυχτα μου φτανει
φιλε μου λατρεμενεγια εσας αγορι μου θα κλεισω δικο σας ξεχωριστο μερος ...........!!!!!!!!!!!!!
Όχι μην μου το κάνεις αυτό. Θα είμαι καλό παιδί. Χαχαθα ειναι αυστηροι οι κανονες........θα σε αφησω εδω ....![]()
τύπε καλύτερα στούπα.Καλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.