Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.070
- Πόντοι
- 4.496
Καλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.
α ρε πουτανιαρη εισαι μανουλα στο love storyΚαλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.
τιμη και δοξα στον δελαπατριδηΤιμησε το νημα μου..
Μια απαντηση
Εδω τα λεμε ολα καλε μου φιλε Πολυσωη μονοι μας ειμαστε ..Για λεγε.. Χα χα χαεγω εχω κρυφο ποθο μια συγκεκριμενη που μονο ο φιλος μου ο @pastelios ξερει.... το ταξιδι μας θα ηταν υπερατλαντικο
δεν μιλαωΕδω τα λεμε ολα καλε μου φιλε Πολυσωη μονοι μας ειμαστε ..Για λεγε.. Χα χα χα![]()
....τι ψαχνεσαι ρε Πανουλη, αφου διακοπες θα κανεις παλι στο Δαφνι με την παρακατω επαγγελματιαΚαλησπέρα. Θα ήθελα να πάω για διακοπές με την Αριάδνη και το μέρος που θα διάλεγα είναι η Σαντορίνη.
Και εγώ με Αριάδνη στην Ικαρία όμωςΤιμησε το νημα μου..
Μια απαντηση
Γαμιόλα....τι ψαχνεσαι ρε Πανουλη, αφου διακοπες θα κανεις παλι στο Δαφνι με την παρακατω επαγγελματια
![]()
Ρε συ πανουλη έχω μπερδευτεί, θες Σαντορίνη με Αριάδνη καί γούστου γουτσου με ηλιοβασιλέματα; Ή θά πάς χωριό με τά 1000 γιδοπρόβατα;Τιμησε το νημα μου..
Μια απαντηση
Τελείωσαν οι σεισμοί στη Σαντορίνη μαν ?Ρε συ πανουλη έχω μπερδευτεί, θες Σαντορίνη με Αριάδνη καί γούστου γουτσου με ηλιοβασιλέματα; Ή θά πάς χωριό με τά 1000 γιδοπρόβατα;
Ή ψάρι ή κρέας διάλεξε![]()
Και βαααααλε......εγω εχω κρυφο ποθο μια συγκεκριμενη που μονο ο φιλος μου ο @pastelios ξερει.... το ταξιδι μας θα ηταν υπερατλαντικο
Εσύ που αλλού θα πήγαινες εκεί με τά αναρχοκουμουνιαΚαι εγώ με Αριάδνη στην Ικαρία όμως
Εκεί που ΌΛΟΙ αργούν![]()