Το αντίτιμο των 100,120 ή 150 είναι αστείο όταν μιλάμε για υπηρεσίες αγοραίου σεξ
Η εκάστοτε κοπέλα το κάνει για λίγο κ συνήθως δίνει κ σε άλλους χρήματα,μια ολόκληρη αλυσίδα ανθρώπων δλδ
Εγώ συνήθως επιλέγω μουναρα για πρώτο ραντεβού κ αν είναι καλος ανθρώπος κ τα βρίσκουμε γίνομαι πελάτης της τακτικός.
Τα τελευταία τρία χρόνια τακτικοτατος πελάτης,το έχω ανάγκη ρε παιδί μου,άμα δεν πάω δεν μπορώ,κόκα ένα πραμα
Εννοείται επιλέγω κ αφήνω άλλα πράγματα έτι δεν είμαι πλεσιους....Μανάρι μου,γούστα είναι αυτά
Μάστορα μου με μισθό 1800 πλούσιος δεν είσαι απλά πληρώνεις υποχρεώσεις κ δεν ανήκεις στους λήξηπροθεσμος ισως
Θέλει πολλά περισσότερα κ για πολλά χρόνια έσοδα για να θεωρηθείς πλούσιος ,απλά ζεις με αξιοπρέπεια που είναι το ζητούμενο
Πλούσιο σε κάνουν οι τρόποι σου,η φινέτσα ,αυτό το κάτι που θα σε ξεχωρίζει
Όταν πας για καφέ ζητάς κατάλογο; πόσο διάφορα μπορεί να έχει
Στο κάτω κάτω για να χαλαρώσεις πας
Με λίγα λόγια όλοι χώραν στον αγοραίο έρωτα ,για μια,δύο ώρες ξέχνα την μιζέρια τα προβλήματα να περάσεις ωραίο με μια κουκλάρα δίπλα σου
Τα προβλήματα σου γιατί πρέπει να τα ξέρει,αν δυσκολεύεσαι γιατί να το ξέρει ,να σε λυπηθεί,αυτό θέλεις,δεν πας εκεί να σου λύσει τα προβλήματα,ουτε να σε ακούσει να τα λες.....Ασφαλώς ούτε να σε κρίνει κ να σχολιάσει το οτιδήποτε,απλά δεν ξαναπας
Το πράγμα χαλάει με τα "ίσως ναι,αλλά θα μπορούσες"
Η αξιοπρέπεια ανοίγει πόρτες....