Μία ερώτηση προς τις εργαζόμενες κυρίες του forum
@DiorPoison @Anna24 @Μελίνα magicgirls... , που ισχυρίζονται ότι η δυσκολία του επαγγέλματος που επέλεξαν να ασκήσουν και οι ψυχολογικές επιπτώσεις αυτού δικαιολογούν το αντίτιμο που έχουν ορίσει (και μαγκιά τους!!!) για την παροχή της εν λόγω υπηρεσίας:
Είχατε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο συγκεκριμένο επάγγελμα που αμείβεται με 150€/ώρα και σε κάποιο άλλο που του οποίου η αμοιβή ήταν 50€/ώρα και επιλέξατε συνειδητά το πρώτο ;; Υπογραμμίζω.... "την ΩΡΑ", όχι το 8ωρο. Και όλα αυτά αφορολόγητα!!!
Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι το να δέχεστε τον κάθε μπίχλα να εκτονώνει την όποια ανωμαλία του πάνω στο σώμα σας δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά μήπως η εύρεση μιας εργασίας που να σας εξασφαλίζει το επίπεδο ζωής που έχετε/θέλετε τώρα είναι ουσιωδώς δυσκολότερη γιατί απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο στον επαγγελματικό στοίβο, σπουδές υψηλού επιπέδου, κατάλληλο κοινωνικό κύκλο, τύχη και ενδεχομένως ανοχή (γερό στομάχι) απέναντι σε κακοποιητικές εργοδοτικές συμπεριφορές ή πελάτες με ιδιοτροπίες ;;
Πού θέλω να καταλήξω: ότι αφενός μεν μαγκιά σας για τις χρεώσεις που ορίζετε (κι εγώ το ίδιο θα έκανα!!!) αλλά τα επιχειρήματα περί δυσκολίας του επαγγέλματος που το καθιστούν μάλιστα "είδος πολυτελείας" δεν μπορώ να τα αφουγκραστώ γιατί είναι μία συνειδητή επιλογή σας για άμεσο, "μαύρο" και σχετικά ξεκούραστο χρήμα...
Αν σας έλεγα δηλαδή ότι σας προσλαμβάνω στην επιχείρησή μου με πρώτο μισθό 1300€/ μήνα καθαρά, σταθερό ωράριο 8ωρης απασχόλησης με 5μερη εργασία και ελεύθερα ΣΚ, υπό τον όρο ότι σταματάτε το συγκεκριμένο επάγγελμα και θα πρέπει να ανταπεξέλθετε στο σύγχρονο τρόπο ζωής (και τα γούστα σας) μόνο με αυτά τα χρήματα,θα δεχόσασταν ;;
Με κάθε σεβασμό, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου... Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας
ΥΓ: Ήμουν προσεκτικός στην επιλογή των λέξεων... δεν είπα "εύκολο" χρήμα