ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Μια φιλη της θειας μου της Κατερινας .. ΜΙΛΦΑΡΑ με ολη την σημασια της λεξης , γυμανσμενο λεπτο σωμα και ηδη δυο παδακια και φατσα αααα
ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ + ΚΑΤΑΠΟΣΗ: Μια φιλη αυτης της προαναφερθησας φιλης της θειας μου ... ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΤΕΛΕΩΤΗ .... με μεγαλα χειλια..γιαυτο και καταπωση
ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ: Μια τριτη φιλη της παρεας αυτης της θειας μου (ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΦΑΡΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...) που μπορει να μην ειναι τοσο ΚΑΒΛΟ ΜΙΛΦΑΡΑ σαν τις αλλες δυο αλλα εχει απιστευτες φυσικες βυζαρες για τρελο χυσιμο.....Και αυτη με παιδια παρακαλω
ΧΥΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ: Την Πρωτη φιλη απτις προναφερθεισες.....
ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ: Την δευτερη για να μην πω παλι την πρωτη γιατι ειναι καιοι δυο καβλομουνα.. απλα ειναι η πρωτη ειναι λιιιιγο πιο ΚΑΒΛΟΜΙΛΦΑΡΟΜΟΥΝΟ απτην δευτερη
ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ: Τη πρωτη παλι θα πω γιατι παιδια εχει και φυσικο γαματο σωμα και παει και γυμναστηριο και ειναι και ολοστρογγυλος ο ατιμος και ειναι και 40 αρα και ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ..εσπειρε και δυο μικρα ξανθα κουτσουβελα (το παιρνω πισω το κωλογερος ητανε λαθος ζηλιας
) ο ποτε σκεφτητε τη μουναρα θα χει ....ααααααααα
ΧΥΣΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ (handjob):Της τριτης της παρεας που προαναφερα δεν ξερω ισως για να μην την αφησω παραπονεμενη ...ειναι καιαυτη γλυκομιλφαρονι η ατιμη ...
ΧΥΣΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ: Την δευτερη ασυζητητι εχει κατι χειλια και ενα στομα ... οταν τα τονιζει και βγαινει εξω πχ.....ΑΑΑΑ ( θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν βγαλανε ολες μαζι τα παδια τους μαζι με τα παιδια της θειας σε μια πισινα για τα γενεθλια της μικρης και πηγαμε και μεις να ευχηθουμε .... Ευχελαια καβλας εκανα.....
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΥΣΙΜΟ (creampie) ΜΕΣΑ ΤΗΣ: ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΛΦ)... ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΠΟΤΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΗΔΟΝΗ...
[/quo
ρε παλικάρι να βγουμε καμια φορά με τη θεια και τις φίλες της, που συχνάζουν?