spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Κατερινα δε σε ξερω,αλλα αν κανα βραδυ εισαι κουρασμενη,πες,να σε παω οπου θες!20 ευρώ την ώρα ζητάνε οι περισσότεροι αλλά εγώ έχω αμάξι ;)
Με 20αρικακι ειμαι κομπλε!
Κατερινα δε σε ξερω,αλλα αν κανα βραδυ εισαι κουρασμενη,πες,να σε παω οπου θες!20 ευρώ την ώρα ζητάνε οι περισσότεροι αλλά εγώ έχω αμάξι ;)
Το "και αστικό" το έβαλες για εμάς εδω πάνω εεε?? Ετοιμάζεται, τέλος του 23Δεν υπάρχουν οδηγοί.
Όλα είναι ένας καλοστημένος μύθος για να σκεφτείτε λογικά πριν καρφώσετε anal χωρίς προειδοποίηση.
Τα κορίτσι πάνε με μετρό και αστικό.
10 ευρω ...εχει αυτοκινητο.
20 ευρώ την ώρα ζητάνε οι περισσότεροι αλλά εγώ έχω αμάξι ;)
ειναι τσιγγουνα ρε.10 ευρω ...
σκασε ρε μαλακα
φτιαχνουμε κατασταση
Εγω με ενα 10ρικο είμαι οκ. Κ το αλλο 10ρικο που γλυτώνεις το κάνουμε free fuck στις 20 κουρσες20 ευρώ την ώρα ζητάνε οι περισσότεροι αλλά εγώ έχω αμάξι ;)
θα μπορουσε να κανει το ιδιο και με το μετρο.Την καλύτερη δουλειά έκανες , πήρες δικό σου αμάξι και τελείωσε η ταλαιπωρία . Ούτε 20ρικα ούτε να ψάχνεις για ταξί , ούτε να σου λέει ο κάθε ταρίφας ένα σωρό μαλακίες – ιστορίες - μυθομανίες και να σου τα κάνει τσουρέκια , ούτε τίποτα
θα μπορουσε να κανει το ιδιο και με το μετρο.
και...Να πω κι εγώ το άσχετο μου:
Πάντως όταν πρωτοξεκίνησα , έπαιρνα ταξί από γνωστό ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο μέχρι αντίστοιχο στο Παγκράτι ή στην Κατεχάκη και 1/3 οδηγούς καταλάβαινε τι παίζει και μου ζητούσε από μόνος του είτε συνεργασία , είτε ραντεβού Χαχαχα
Αυτό θα πει negotiation , επιχειρηματικό μυαλό χαχαΕγω με ενα 10ρικο είμαι οκ. Κ το αλλο 10ρικο που γλυτώνεις το κάνουμε free fuck στις 20 κουρσες
Δεν γράφεις όμως τι προγράμματακι κάνεις ... Που σαι βρίσκουμε????Αυτό θα πει negotiation , επιχειρηματικό μυαλό χαχα
Τύποι την πρώτη φορά που πηρα 2 κορίτσια, πριν καν 3μηνο περίπου.. τις είδα στο μετρό μετά.. για τις άλλες δεν ξέρω, αλλά αυτές τις είδα με τα μάτια μου και μάλιστα μιλήσαμε κιολας στο μετρό...Δεν υπάρχουν οδηγοί.
Όλα είναι ένας καλοστημένος μύθος για να σκεφτείτε λογικά πριν καρφώσετε anal χωρίς προειδοποίηση.
Τα κορίτσι πάνε με μετρό και αστικό.
Δύο με τρία χιλιάρικα νά πάει ταξιδακι οδικώς σέ γείτονα χώρα.....για νά φέρει τρεις κοπέλες.Πριν χρόνια έτυχε να γνωρίσω έναν οδηγό που μετέφερε κορίτσια. Ο μισθός ήταν 1500-2000 ευρώ βραδυνές βάρδιες. Αλλοι δούλευαν με ταρίφα ανά ραντεβού. Απαγορευοταν οποιαδήποτε επαφή με την κοπέλα. Ευκολο χρήμα μου έλεγε εκτός εάν σε πιάσουν. Στην περίπτωση που σε πιάσουν πας αυτόφωρο κ την 3η φορά είχε άλλη ποινή. το χειρότερο ήταν ότι κατασχετουν το όχημα. για αυτό προτιμούσε ενοικιαζομενο.
Καλή τύχη ρε παικταρά. Δεν ψάχνεσαι και λίγο με τουρισμό; Οι περισσότεροι οδηγοί που ξέρω πάνε καλά στη σεζόν από τα tips.Παιδες καλησπερα,διαβασα ολο το νημα γιατι με ενδιαφερει,αλλα απο αλλη σκοπια!
Ειδα ειστε αρκετη που ξερετε τα πραγματα "εκ τον εσο",και αλλη που πετανε αετο.
Στο παρελθόν ειχα ταξι,πήγαινα σε στριπ,πελάτες,και κανα πρωινό πηγαινα και κανα κοριτσι σπιτι του,δε σε πειραζει κανενας αν εισαι κυριος και κοιτας τη δουλεια σου,οταν μου λεγαν,εμπαινα μεσα,επερνα το ποσοστο μου,με κερναγαν και αν ηθελα κατι!(δε πινω!χαχα)και ο καθένας τη δουλειά του.Ομοιως και οποτε επερνα κανα κοριτσι,την πηγαινα σπιτι της,με πλήρωνε,λέγαμε καληνύχτα,περίμενα να μπει μέσα,και γεια σας.
Αρκετοί ζείτε ακόμα μέσα στης ταινίες και στον δήθεν υπόκοσμο!
Η νύχτα έχει κανόνες μάγκες,κανόνες που την μερα δεν τους κατανοείς.
Και φυσικά ολοι το ξέρετε,αλλα δε το παραδέχεστε,τα λαμογια και οι απατεώνες δουλεύουν τη μερα..
Τη νυχτα φαίνεσαι,τη μερα χανεσε μεσα στο πλήθος.
Τωρα ενα αλλο σκέλος,παίδες ψαχνόμουνα εγω να δουλέψω σαν οδηγος,βράδυ,σε καμια κοπελα,αν μπορει να βοηθήσει καποιος απο εδω,ευπροσδεκτος.
Εχω μιλήσει απο εδω με 2 κορίτσια ανεξάρτητα,αλλα δεν χρειαζονται,και σε κατι γραφεια με μασαζ ειχα στειλει μονος μου,αλλα τζιφος.
Για διαφορους προσωπικους λογους δε μπορω να δουλεψω με σταθερο ωράριο,σε εταιρια ας πουμε κλπ..
Και κανα παλικάρι αν θελει να του βγάζω κανα ρεπό,και οποιος θέλει οδηγο για νυχτερινές ώρες,σφυρατε!
Σορρυ για το σεντονι,καλο βραδυ σε ολλους.
Δε μπορω να φυγω απο αθηνα...Καλή τύχη ρε παικταρά. Δεν ψάχνεσαι και λίγο με τουρισμό; Οι περισσότεροι οδηγοί που ξέρω πάνε καλά στη σεζόν από τα tips.