Νέα

Που πάνε για μπάνιο οι στριπτιτζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μασατζιδικο στο διαστημα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μασατζιδικο στο διαστημα.

σκεφτεσαι την σεριφισσα θοδωρα να σου ανοιγει την πορτα του μασατζιδικου που γαμας στην οδο φραντζη 4 στον πλανητη κρονο?ντυμενη με κολλητο ασημι παντελονι,ασημι ανοικτο πουκαμισο και δακτυλιο στο κεφαλι?καυλα.... :pipa2:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
σκεφτεσαι την σεριφισσα θοδωρα να σου ανοιγει την πορτα του μασατζιδικου που γαμας στην οδο φραντζη 4 στον πλανητη κρονο?ντυμενη με κολλητο ασημι παντελονι,ασημι ανοικτο πουκαμισο και δακτυλιο στο κεφαλι?καυλα.... :pipa2:

ρε συναγωνιστη έτσι όπως την περιγράφεις, αυτή δεν είναι η σερίφισα θεοδωρα, αλλά ο φλωρινιώτης  :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Η θέα που απόλαυσαν οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου Ντισκάβερι στο τελευταίο ταξίδι τους στο διάστημα αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της φυσικής δημιουργίας, την ομορφιά του κόσμου μας αλλά και τα πόσα πραγματικά χάνουν οι άνθρωποι από την ουσία των πραγμάτων.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Η θέα που απόλαυσαν οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου Ντισκάβερι στο τελευταίο ταξίδι τους στο διάστημα αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της φυσικής δημιουργίας, την ομορφιά του κόσμου μας αλλά και τα πόσα πραγματικά χάνουν οι άνθρωποι από την ουσία των πραγμάτων.

από το discovery chanel τα είδες?  :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Είδανε παραλία με στριπτηζούδες από το διάστημα;  :o
χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοννιιιιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααααα τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μαγκες, οι ψιλογκλαμουρατες πανε στο ''ΜΠΛΕ'' στην Αλιμου.

Στο ΜΠΛΕ πάνε συνήθως πολλές μαζί μετά τη δουλειά κατά τις 09:00 am. Τσεκαρισμένο 100%

Μέσα στη βδομάδα, είδα να σκάνε για μπάνιο 2 ξανθά και 1 μελαχρινό και σχεδόν αμέσως σκέφτηκα αυτό το thread.
Τέτοια κορμιά έχω δει μόνο σε στριπτιζάδικο.
Δεν είμαι του χώρου για να ξέρω εάν ήταν στριπτιτζούδες ή όχι αλλά πιστεύω ότι θα τους ταίριαζε πολύ. :rockon:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Μέσα στη βδομάδα, είδα να σκάνε για μπάνιο 2 ξανθά και 1 μελαχρινό και σχεδόν αμέσως σκέφτηκα αυτό το thread.
Τέτοια κορμιά έχω δει μόνο σε στριπτιζάδικο.
Δεν είμαι του χώρου για να ξέρω εάν ήταν στριπτιτζούδες ή όχι αλλά πιστεύω ότι θα τους ταίριαζε πολύ. :rockon:

εχω καταλαβει το γουστο σου κα ζηλευω που δεν ημουν μαζι  :grin: :headbang: :headbang: :headbang: φτου!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εχω καταλαβει το γουστο σου κα ζηλευω που δεν ημουν μαζι  :grin: :headbang: :headbang: :headbang: φτου!!

Ήμουν με κοπέλα οπότε δε μπορούσα να κοιτάω και πολύ αλλά πες ότι ήσουν εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε μόνος του ή με κανα φίλο του. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει με τις στριπτιτζούδες εκτός από το να τις κοιτάει? Να πάει να τους την πέσει σε στιγμή που χαλαρώνουν από τη δουλειά τους ή να τους πει να χορέψουν στο στύλο της ομπρέλας? :2funny:
Φαντάζομαι ότι οι έμπειροι του χώρου που τις ψιλοξέρουν και προσωπικά, έτσι και ήταν τυχεροί/ικανοί ίσως να κανόνιζαν κάτι αλλά άμα είσαι κανας ξέμπαρκος δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός από το να μείνεις στις γνωστές συζητήσεις της αντροπαρέας.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ήμουν με κοπέλα οπότε δε μπορούσα να κοιτάω και πολύ αλλά πες ότι ήσουν εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε μόνος του ή με κανα φίλο του. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει με τις στριπτιτζούδες εκτός από το να τις κοιτάει? Να πάει να τους την πέσει σε στιγμή που χαλαρώνουν από τη δουλειά τους ή να τους πει να χορέψουν στο στύλο της ομπρέλας? :2funny:
Φαντάζομαι ότι οι έμπειροι του χώρου που τις ψιλοξέρουν και προσωπικά, έτσι και ήταν τυχεροί/ικανοί ίσως να κανόνιζαν κάτι αλλά άμα είσαι κανας ξέμπαρκος δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός από το να μείνεις στις γνωστές συζητήσεις της αντροπαρέας.
Τί άλλο μπρε Νίντζα να τις κεράσεις πουτό :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα μπορούσες να κάνεις γνωριμία απλά ρωτώντας αν όντως δουλεύουν στριπ

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Διαβαζοντας το αυτο, μου ρθε στο νου ενας φιλος, τον οποιο διακατεχει σε τεραστιο βαθμο η αναισθησια κι η αγνοια κινδυνου. Εχει παχυνει κιολας τωρα, εβαλε 25 κιλα κι εχει κανα μια μπακα μεχρι απεναντι. Χεστηκε, θα πηγαινε βουρ. Και γενικως παει βουρ. Δε τον νοιαζει πως θα παει ή τι θα πουν οι αλλες. Τι να πω;; :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τί άλλο μπρε Νίντζα να τις κεράσεις πουτό :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα μπορούσες να κάνεις γνωριμία απλά ρωτώντας αν όντως δουλεύουν στριπ

:2funny: :2funny: :2funny:

Διαβαζοντας το αυτο, μου ρθε στο νου ενας φιλος, τον οποιο διακατεχει σε τεραστιο βαθμο η αναισθησια κι η αγνοια κινδυνου. Εχει παχυνει κιολας τωρα, εβαλε 25 κιλα κι εχει κανα μια μπακα μεχρι απεναντι. Χεστηκε, θα πηγαινε βουρ. Και γενικως παει βουρ. Δε τον νοιαζει πως θα παει ή τι θα πουν οι αλλες. Τι να πω;; :grin:

Ναι ρε μάγκες, έχετε δίκαιο και άμα ήμουν με κανα φίλο μου ή μόνος μου (υποθετικά) ίσως έκανα κάτι αλλά ήμουν με γκόμενα οπότε έμεινα στο να κοιτάω. Εσείς άμα είχατε βγει με την κοπέλα σας θα πηγαίνατε έτσι χύμα σε 2 μουνάρες να πιάσετε κουβέντα? :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom