pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δεν εχεις δει?
ναι,σαφως.
δεν εχεις δει?
στα διαφορα διαστημικα ταξιδια μ
εχω συναντησει υπεροχα πλασματα.
με μπιγκίνι?
μασατζιδικο στο διαστημα.
σκεφτεσαι την σεριφισσα θοδωρα να σου ανοιγει την πορτα του μασατζιδικου που γαμας στην οδο φραντζη 4 στον πλανητη κρονο?ντυμενη με κολλητο ασημι παντελονι,ασημι ανοικτο πουκαμισο και δακτυλιο στο κεφαλι?καυλα....
ρε συναγωνιστη έτσι όπως την περιγράφεις, αυτή δεν είναι η σερίφισα θεοδωρα, αλλά ο φλωρινιώτης
Η θέα που απόλαυσαν οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου Ντισκάβερι στο τελευταίο ταξίδι τους στο διάστημα αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της φυσικής δημιουργίας, την ομορφιά του κόσμου μας αλλά και τα πόσα πραγματικά χάνουν οι άνθρωποι από την ουσία των πραγμάτων.
Η θέα που απόλαυσαν οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου Ντισκάβερι στο τελευταίο ταξίδι τους στο διάστημα
χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοννιιιιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααααα τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Είδανε παραλία με στριπτηζούδες από το διάστημα; :o
μασατζιδικο στο διαστημα.
Μαγκες, οι ψιλογκλαμουρατες πανε στο ''ΜΠΛΕ'' στην Αλιμου.
Στο ΜΠΛΕ πάνε συνήθως πολλές μαζί μετά τη δουλειά κατά τις 09:00 am. Τσεκαρισμένο 100%
Μέσα στη βδομάδα, είδα να σκάνε για μπάνιο 2 ξανθά και 1 μελαχρινό και σχεδόν αμέσως σκέφτηκα αυτό το thread.
Τέτοια κορμιά έχω δει μόνο σε στριπτιζάδικο.
Δεν είμαι του χώρου για να ξέρω εάν ήταν στριπτιτζούδες ή όχι αλλά πιστεύω ότι θα τους ταίριαζε πολύ.
εχω καταλαβει το γουστο σου κα ζηλευω που δεν ημουν μαζι φτου!!
Τί άλλο μπρε Νίντζα να τις κεράσεις πουτόΉμουν με κοπέλα οπότε δε μπορούσα να κοιτάω και πολύ αλλά πες ότι ήσουν εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε μόνος του ή με κανα φίλο του. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει με τις στριπτιτζούδες εκτός από το να τις κοιτάει? Να πάει να τους την πέσει σε στιγμή που χαλαρώνουν από τη δουλειά τους ή να τους πει να χορέψουν στο στύλο της ομπρέλας?
Φαντάζομαι ότι οι έμπειροι του χώρου που τις ψιλοξέρουν και προσωπικά, έτσι και ήταν τυχεροί/ικανοί ίσως να κανόνιζαν κάτι αλλά άμα είσαι κανας ξέμπαρκος δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός από το να μείνεις στις γνωστές συζητήσεις της αντροπαρέας.
Ήμουν με κοπέλα οπότε δε μπορούσα να κοιτάω και πολύ αλλά πες ότι ήσουν εσύ, εγώ, ο οποιοσδήποτε μόνος του ή με κανα φίλο του. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει με τις στριπτιτζούδες εκτός από το να τις κοιτάει? Να πάει να τους την πέσει σε στιγμή που χαλαρώνουν από τη δουλειά τους ή να τους πει να χορέψουν στο στύλο της ομπρέλας?
Φαντάζομαι ότι οι έμπειροι του χώρου που τις ψιλοξέρουν και προσωπικά, έτσι και ήταν τυχεροί/ικανοί ίσως να κανόνιζαν κάτι αλλά άμα είσαι κανας ξέμπαρκος δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός από το να μείνεις στις γνωστές συζητήσεις της αντροπαρέας.
Τί άλλο μπρε Νίντζα να τις κεράσεις πουτό
Σοβαρά τώρα μπορούσες να κάνεις γνωριμία απλά ρωτώντας αν όντως δουλεύουν στριπ
Διαβαζοντας το αυτο, μου ρθε στο νου ενας φιλος, τον οποιο διακατεχει σε τεραστιο βαθμο η αναισθησια κι η αγνοια κινδυνου. Εχει παχυνει κιολας τωρα, εβαλε 25 κιλα κι εχει κανα μια μπακα μεχρι απεναντι. Χεστηκε, θα πηγαινε βουρ. Και γενικως παει βουρ. Δε τον νοιαζει πως θα παει ή τι θα πουν οι αλλες. Τι να πω;;