LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Γλυφάδα δεν είναι εκεί, στν παραλία του ΠΙΚΠΑ;
Τότε μπορεί να ήμουν εγώ ο τυχερός ως τώρα. Ή οι φίλοι μου. Έχω συζήσει με γκόμενα από στριπτίζ και εγώ κι ένας φίλος. Ούτε λεφτά μου έφαγε, ούτε μου έσπασε κανένας το σπίτι ή το μαγαζί, με τις φίλες της βγαίναμε και σε κλαμπ και σε ταβερνάκια και άβολα δεν ένιωσα ποτέ... Έχω κεράσει, μ' έχουν κεράσει, αλλά πάνω απ' όλα έχω περάσει καλά. Και σεξ μου έχει κάτσει με γκόμενα από στριπ και μετά μείναμε φίλοι. Όλα ζήτημα χειρισμών είναι και οι κακοτοπιές υπάρχουν παντού. Σάμπως με Ελληνίδες ή με γκόμενες εκτός στριπτίζ, δεν θα υπήρχαν; Με τις γυναίκες όλα ένα ρίσκο είναι. Μιας και μιλάμε για μπάνιο, λοιπόν, ή βουτάς και κολυμπάς στα βαθιά ή κάθεσαι στην παραλία και παίζεις με το κουβαδάκι σου. Απλά πράγματα.
οι τριτοκλασάτες..οι δευτεροκλασάτες Λαγονήσι,Αστέρα κτλ..πρωτοκλασάτες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.Balux Γλυφάδα, Congo Palace, Emmantina Hotel εκεί έχει αρκετές φαντάζομαι..
σιγά ρε παίκτες ,με την πείνα που έπεσε άντε μέχρι τον Αγ. Κοσμά με τραμ και πολύ είναι
Balux Γλυφάδα, Congo Palace, Emmantina Hotel εκεί έχει αρκετές φαντάζομαι..
κάτι πήρε το μάτι μου προς πλάζ
Eden Beach Resort
Ανάβυσσος, Περιοχή Ανατολικής Αττικής. 7 χλμ
οχι όλες για κοιταξε προς αστερα Βουλιαγμένης και Λαγονήσι Grand Resort. Δευτέρες - Τριτες μετά τις 12.00 ανάλογα τα ρεπά!! ;) ;)
που είναι η κολαρα κ δεν την βλέπω εγω εεεΚωλαρα
Επιβεβαιώνω Eden Beach,λιμανακια
Επιβεβαιώνω Eden Beach,λιμανακια
Κωλαρα
Εχει μπαταρει το καραβι ρε μαλακα,πες της να ακουμπησει με το μαλακο και το άλλο πόδι!!!!!Κωλαρα
Sundara στη Βάρκιζα !