Επειδη δεν εχω λαβει καμια απαντηση δυο μερες τωρα επαναλαμβανω καθως ολοι ξερουμε οτι η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως..
''Ελεος ρε παιδια το χουμε ξαναπει..
δε χρειαζεται να
ΕΙΝΑΙ
τριπερς..απλα τα καλα τοπλες ψαχνουμε..δεν εχουμε κανα τρελο κολλημα/φιξαρισμα,κτλ..με το να δουλευει η αλλη σε στριπ ντε και καλα..
δεν φτιαχνομαστε με την ιδεα στο μυαλο μας οτι ειναι τριπερ η αλλη δηλαδη οταν εντοπιζουμε το στριγκακι το καλο με εξω το βυζακι να μπαινει για μπανακι ανευ στηθοδεσμου(η βασικοτερη προυποθεση για ν'αποφευγουμε τα fake topless των ελλεινιδων που ξαπλωνουν μπρουμυτα βγαζουν το πανω μερος του μαγιω και ολη την ωρα που ανασηκωνοντε στη ξαπλωστρα,η'μιλουν στο κινητο,η πινουν καφε,τσιγαρο,κτλ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ η προσοχη και προσπαθεια τους ειναι πως να κρατουν το σουτιεν με το ενα χερι ωστε να μην αποκαλυφθει ουτε τετραγωνικο εκατοστο του ζαβιου..
ειναι πραγματι αρρωστη και ψυχαναγκαστικη αυτη η τοοοσσοο επιμονη προσπαθεια..sick..(συμφωνα με τη ποκερικη ορολογια..
σκεφτειτε ποσο μα ποσο παρανοικο ειναι οταν τα τελευταια καλοκαιρια και ειδικα φετος που χει γινει τρελη μοδα το μαγιω στρινγκ ολες οι ελλεινιδες που εχουν ψιλοκαλο σωμα απο ηλικια εφηβειας ως μιλφαρες τριανταπενταροσαρανταρες και βαλε οι 8 στις 10 φορανε τα πιο αποκαλυπτικα στρινγκ που'ν'η πληρης ανατομια του κωλου...
!!! αλλα οταν κανουν ηλιοθεραπεια και βγαζουν το πανω δεν αφηνουν να φανει ουτε χιλιοστο του ζαβιου...
!!!!
τι παρανοια ρε παιδι μου σε ποιο συμπερασμα οδηγουμαστε λοιπον..;;
οτι οι ελλεινιδες ειν'απιστευτα πουριτανες και σεμνοτυφες..αποτελεσμα των δεκαετιων και αιωνων σεξουαλικης καταπιεσης απ'την οικογενεια και τον περιγυρο,γειτονια,κτλ..σαν το 40' και το 50' στα χωρια που αν φαινοταν ο αστραγαλος απτο φουστανι γινοταν πανικος...
τεσπα με τις κοινωνικοψυχαναλυτικες αναλυσεις ξεφυγαμε απτο αρχικο ζητημα μας που ειναι: ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΠΛΕΣ ανεξαρτητα προελευσης του επικειμενου κομματιου..!!!
Ισως ειναι σε λαθος κατηγορια το θεματακι δεν το ανοιξα σε αυτη τη κατηγορια απλα καποιο παιδι απ'τους admin το μετεφερε εδω οταν το ανοιξα εγω στη γενικη συζητηση..δε ξερω αν μπορει καποιο παλικαρι απ'τους admin να το μεταφερει αλλου γιατι οι 9 στους 10 που απαντουν εδω λενε οτι τους κατεβει οτι κολημα εχουν με τις τριπερς..πως θα τις ριξεις,,πως θα της μαμησεις..σιγα μη σου κατσουν..κτλ..κτλ..
ειναι σε λαθος κατηγορια το θεματακι γιατι οποιος το διαβαζει εδω παθαινει αμοκ και σεληνιαζεται με τη λεξη ''στριπερ'..ενω το βασικο θεμα ειναι..ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΠΛΕΣ..ανεξαρτητα προελευσης του επικειμενου κομματιου..!!!
μια προταση στους admin αν θα μπορουσε να ανοιχτει αλλου το θεματακι και ισως μια ιδεα να συνοδευται απο φωτο του εκαστοτε κομματιου..(να ΜΗΝ φαινεται προσωπο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να'ναι πιξελιασμενο δε θελουμε να εκθεσουμε κανεναν!!!) μου φαινεται καλη σαν ιδεα καθως,ενω εγω προσωπικα δε παιρνω στη παραλια ακριβο κινητο με καμερα,κτλ, εχω δει πολλους(το πιθανοτερο επιτιμους συναγωνιστες απ'αυτο το φορουμ
) να πασχιζουν πως θα βγαλουν στη ζουλα φωτο με το κιν τους τα καλα στρινκακια και βυζακια που προσφεροντε στη παραλια..
!!!
Συνοψιζοντας λοιπον προτεινω να μπει το θεμα συζητησης σε αλλη κατηγορια και να συνοδευεται απ'οποιον μερακλη θελει και απο φωτο του εκαστοτε κομματιου προς αξιολογηση..
!!!
[/quote]