Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 979
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Σας το εχω πει πολλές φορές !!!

Τωρα το καλοκαίρι πάνε να ΦΑΝΕ ΨΑΡΙ αφου ξυπνανε μετά τις 3.00.

Εγω επιμενω στο ΨΑΡΙ και το δινω στα Ομορφα μωρα ! Τουλαχιστον  se 2 ,εν ενεργεια σε club without pay !!!

Aφηστε τους καφεδες και μπειτε δυναμικα στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ οιυ αξιζουν ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ !!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σας το εχω πει πολλές φορές !!!

Τωρα το καλοκαίρι πάνε να ΦΑΝΕ ΨΑΡΙ αφου ξυπνανε μετά τις 3.00.

Εγω επιμενω στο ΨΑΡΙ και το δινω στα Ομορφα μωρα ! Τουλαχιστον  se 2 ,εν ενεργεια σε club without pay !!!

Aφηστε τους καφεδες και μπειτε δυναμικα στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ οιυ αξιζουν ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ !!!
εσι πλιρονισ με σαρδελομανεσ στα καρβουνα

κερνα κε μασ πιναμε

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δεν πανε για καφε!!

Πάνε για μπανιο να παρουνε σοκολατι χρωμα τα μωρα!!!

Να τα τρωμε και να λιωνουν...!

Αλλες γουσταρουν ψαρακι λογω σιλουετας!!!

Αλλες γυμναστικη.....

Αλλες ενα καλο πηδημα για να στρωσουν ... καλυτερα !!!!

Μπραβο ετσι πες τους τα ρε φιλε! :rockon:!!! μηπως ξερεις και σε ποιες παραλιες πανε για να παρουνε το σοκολατι το χρωμα...???
τις εχει παρει καπου το ματι σου..;;??? :tits: :tits: :tits:???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
:s&m_3:

Ξυπνάνε αργά και λόγο ότι κανουν βίζιτες τα απόγευμα δεν προλαβαίνουν για καφέ..

Το καλοκαίρι πάνε για μπάνιο για να πάρουν χρώμα....!!!!

Πες τα ρε φιλε μπραβο και παλι μπραβο ειν'αληθεια οτι ολες πανε για μπανιο για να μαυρισουν :sunglasses:! αλλα που πανε ρε πουστη μου με αυτη την απορια θα πεθανω... :priest: :helpplea: :helpplea:!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΙΠΟΚΟΡΙΤΣΑ..;;;?????
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ PLEASE ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ..!!! :helpplea: :helpplea:!!! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ... :rockon:!!!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
8.998
Πόντοι
1.936
Πες τα ρε φιλε μπραβο και παλι μπραβο ειν'αληθεια οτι ολες πανε για μπανιο για να μαυρισουν :sunglasses:! αλλα που πανε ρε πουστη μου με αυτη την απορια θα πεθανω... :priest: :helpplea: :helpplea:!!!!!!!!!

Hλιος beach,Ποσειδών beach οι φτωχομπινούδες,αστέρας η πιο ματσωμένες,όπου έχει πισίνα αλλά κατά κύριο λόγο θα τη πάει π λάγαρος για μπανάκι και ψαράκι από το πρηγούμενο βράδυ.Το αν θα γαμήσει ή όχι είναι σχετικό.ΟΙ περισσότεροι πάντως όταν καταλάβουν πόσο τους έχει γαμήσει,θα εύχονταν να πάνε στα μπουρδέλα και στα στούντιο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Hλιος beach,Ποσειδών beach οι φτωχομπινούδες,αστέρας η πιο ματσωμένες,όπου έχει πισίνα αλλά κατά κύριο λόγο θα τη πάει π λάγαρος για μπανάκι και ψαράκι από το πρηγούμενο βράδυ.Το αν θα γαμήσει ή όχι είναι σχετικό.ΟΙ περισσότεροι πάντως όταν καταλάβουν πόσο τους έχει γαμήσει,θα εύχονταν να πάνε στα μπουρδέλα και στα στούντιο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: χαχαχα!!! σωστα τα λες φιλαρακι ηλιος beach ενοεις το Costa del Sol τη πλαζ του Αλιμου εκει που'ν'ενιαια και τα Cabana,Ble,κτλ;?!
απο πισινες σε ποιες συγκεκριμενα εχει παρει το ματι σου τις εν λογω καλλιτεχνιδες.. :boobies:;;??

sub

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
λοιπόν θα συνοψίσω ότι έχω γράψει σε άλλα πόστ τά 5 χρόνια πού είμαι εδώ μέσα και πού είναι κανόνες μέ πολύ μικρές εξαιρέσεις.
1.οι στριπτιτζούδες πού ζούν στήν ελλάδα είναι εξαιρετικά καλομαθημένα παιδιά ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από τό ελλαδιστάν γί αυτό μήν ξοδεύετε πάνω από 50 μέ 80 ευρώ σέ στριπτιτζίδικα τό πολυ 3 χορους και κανένα ποτό κέρασμα...όσο ποιό πολλά ξοδεύετε τόσο ποιο πολλά θά ζητάνε γιά έξω κυρίως εάν σάς κόψουν για κουραμπίεδες φλώρους κλπ....
2.κοιταχτήτε λίγο στόν καθρέπτη δέν είναι ντροπή νά παραδεχθείτε ότι είστε λίγο χοντροί 40ριδες οικογενειάρχες μέ μισθό 1000 με 1500 ευρώ ο κλπ...και ρωτήστε πού πάς ρέ μπαρμπαγιώργο??? μήπως θές νά πάς μέ ένα 20 με 30 χρονών μωρό από καψούρα???καί στό βάθος δέν έχετε πάρα πάνω από 100 ευρώ ...δηλαδή γιά ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΦΈ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ???οπότε ξεχάστε το έχουν κερεες καί πιάνουν τήν τσιγγουνιά ακόμα καί άν βγήτε μέ την μερσεντές τού αφεντικού....καί τό μαμίση θά κοστίσει πολύ ποιο πολύ απο ένα κολ γκερλ στό σπίτι....
3.οι στριπτιτζούδες έχουν έλθει στήν ελλάδα οί περισσότερες γιά τά καλά λεφτά και τίς περισσότερες φορές λόγω ανασφάλειας έχουν γκόμενο κανένα σερβιτόρο κανένα πορτιέρη ,μπαρμουτιέρη, οδηγό ΄γραφείου κολ γκερλ κλπ καί γενικά κάποιον πού έχει τό ίδιο μυαλά σκατά μέ αυτές καί ανέχοντε καμμια στραβή μέ κανέναν αγαπούλη ΧΟΡΗΓΟ σαμπανάκια γιά νά μαζέψει κανένα φράγκο τό κορίτσι....γί αυτο ξεχάστε τήν καψούρα ...
4.αφού ξεπεράσετε ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ  που αναφέρω καί βγάλετε ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ  γκόμενα στριπτιτζού από καψούρα θά φθαρείτε και οικονομικά και ψυχολογικά διότι οι περισσότερες πίνουν μέχρι αλκοολισμού έχουν άστατο ωράριο ξοδεύουν πάρα πολλά γιά ρούχα κλπ συν αυτά πού στέλνουν σπίτι..
5,στήν ερώτιση 'εαν βγαινουν γιά καφέ  καί πού πάνε γιά καφέ η απάντιση είναι ότι βγένουν όλες μέ πελάτες γιά καφέ άλλωστε είναι πολιτική καί τών μαγαζιών... καί πάνε συνήθως καλλιθεα φάληρο παραλία όπως καί σε ταβερνα αρκει φυσικά νά αφήσεις λογαριασμό στό μαγαζί οχι απαραιτήτως πολύ μεγάλο αλλά νά είστε τακτικοί πελάτες.....
πόσοι όμως θά γαμίσουν χωρίς νά ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ????? η απαντηση μου ειναι ειναι ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ
πολύ ποιο πολλές πιθανοτητες έχετε σέ καμμια καφετέρια η μπάρ μέ καμμιά ελληνίδα η από καμάκι στό περίπτερο...

Ολο το ζουμι συμπικνωμενο !

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ποσο καμμενη και loser ρατσα ο ελληνας ρε πουστη μου... Ακου λεει ασχολειται με το που πανε για καφε και που σκρατσαρουν και βγαζουν τις μουνοτριχες τα απαξιωμενα σαπακια...  :headbang: Για τον πουτσο τελειως

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
εχει τις αποριες του ο κοσμος, δεν ειναι κακο.
εσενα ποια η γνωμη σου για τον πανηγυρισμο του Κατιδη?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποσο καμμενη και loser ρατσα ο ελληνας ρε πουστη μου... Ακου λεει ασχολειται με το που πανε για καφε και που σκρατσαρουν και βγαζουν τις μουνοτριχες τα απαξιωμενα σαπακια...  :headbang: Για τον πουτσο τελειως
Καλα τους τα ειπες τυπε....

Κουτσομποληδες ολοι ....  :tickedoff:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Για μπάνιο πάνε στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Γεμάτο στριπερς. Εχω δει πάνω από 20.

Και "παίρνονται" με 500άρικο την ώρα από πελάτες του ξενοδοχείου.

Είναι να μην πέσεις στην παγίδα, γιατι οι περισσότερες είναι δυνατά κορμιά λόγω pole dancing αλλά στο κρεβάτι είναι κομοδίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom