Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soundpa

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Γιατι τετοια μανια ρε φιλε?δεν υπαρχη τιποτα παραπανο να δεις απο οτι βλεπεις στο στριπτιζαδικο.μηπως το ξευδονιμο σου (loxos) καποια δοση αληθειασ?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
1.SD=standard deviation και 2. Δε θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού, βλέπεις το μέλι στα χείλια δε σου αφήνει πολλά περιθώρια για αλλότριες σκέψεις, ούτε καν για απλές παρατηρήσεις.

@bluevertigo

Μενω στην Βουλιαγμενη.  Η ερωτηση ισχυει.  Που ειναι αυτο το μαγαζι εραστη του ονειρου; Στην Λιμνη της Βουλιαγμενης τι εκανες; εφαγες προφιτερολ;

Γενικη παρατηρηση: Το παρον thread, και γενικα τα threads, παρεχουν τιμια πληροφορηση για 8εματα που απτονται των συναγωνιστων.  Τα κουβαδακια σου και αλλου, αν ειναι να γραφεις εκ8εσεις ιδεων.  Ελεος με τους φιδεμπορες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Που  πάνε  για  καφέ ?
Που  πάνε  για  κλάμπινγκ ?
Που  πάνε  για  καϊπιρίνιες ?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Οπου τις πας "εσυ"!!

Πριν απο 4 χρονια πηγα πρωτη φορα σε στριπ και ψιλο-κολησα με μια Ρουμανα...
Αφου εχωσα σε ενα 2μηνο κανενα χιλιαρικο... πηρα αποφαση οτι δεν πηδιουντε
οι μουναρες στριπερς ακομα και για χοντρα λεφτα... ΛΑΘΟΟΣ!!
Πηδιουντε οι περισσοτερες με τα λεφτα ενος cititour δηλ 200-250 για κανενα δυωρακι ομως!!
Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι δεν θελει κοπο θελει τροπο!!!!!!!!!
Καμια απο αυτες δεν θελει να μαθευτει οτι πηδιεται που θα πει οτι απο το καθε μαγαζι
μπορεις να την πεσεις σε μια το πολυ πολυ δυο αν δεν σε παρει η αλλη χαμπαρι, εμενα με πηρε...
Ολες δινουν κλασσικα ενα κινητο δουλειας για να τις παιρνεις και να σε ψηνουν να πηγαινεις για
"μαδημα" και αν εξαφανιστεις στελνουν μηνυματακια "μωρο μου, μου ελειψες" και κολοκυθια...
Οταν σου δωσουν ο δευτερο τοτε εισαι σε καλο δρομο, το ολο θεμα ειναι να την ψησεις οτι θελεις
να πιεις ενα καφεδακι μαζι της και να τα πειτε σαν δυο καλα φιλαρακια, τιποτα γκομενικο
η σεξ, αλλιως χαιρεται...
Πρεπει να εισαι εμφανισικα συμπαθητικος αλλιως δυσκολο αφου δεν ειναι ψημενες...
Διαλεγεις μια καθημερινη ΟΧΙ Π-Σ που εχει δουλεια αλλα μια κουλη Τριτη η Πεμπτη κλπ
πατε για καφε, εννοειται εισαι large και την ψηνεις να πατε σπιτι σου να αραξετε η αν δεν μενεις μονος
να πατε για φαγητο η ποτακι.
Αυτη θα σου πει μια αλλη φορα γιατι πρεπει να παω δουλεια οπου εσυ θα πεις τη μαγικη φραση,
οτι θα τις καλυψεις αυτα που θα εβγαζε 200-250-300 ποσα? (γι'αυτο λεμε οχι Π-Σ γιατι θα σου ζητησει
500-600)
Οταν την πας σπιτι σου σιγα-σιγα την πεφτεις και καλη επιτυχια!!!
Εγω ετσι πηδηξα δυο γκομενες για την μια εκ των οποιων εχει γινει και ενας σχετικος ντορος, μουναρα, ξερει τη δουλεια
κλπ κλπ

Γι'αυτο λοιπον μην ψαχνεις που πανε αλλα να τις πας εσυ, λιγο ακριβο σπορ αλλα αξιζει που και που.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οπου τις πας "εσυ"!!

Πηδιουντε οι περισσοτερες με τα λεφτα ενος cititour δηλ 200-250 για κανενα δυωρακι ομως!!
Καμια απο αυτες δεν θελει να μαθευτει οτι πηδιεται που θα πει οτι απο το καθε μαγαζι
μπορεις να την πεσεις σε μια το πολυ πολυ δυο αν δεν σε παρει η αλλη χαμπαρι, εμενα με πηρε...
Ολες δινουν κλασσικα ενα κινητο δουλειας για να τις παιρνεις και να σε ψηνουν να πηγαινεις για
"μαδημα" και αν εξαφανιστεις στελνουν μηνυματακια "μωρο μου, μου ελειψες" και κολοκυθια...
Οταν σου δωσουν ο δευτερο τοτε εισαι σε καλο δρομο, το ολο θεμα ειναι να την ψησεις οτι θελεις
να πιεις ενα καφεδακι μαζι της και να τα πειτε σαν δυο καλα φιλαρακια, τιποτα γκομενικο
Πρεπει να εισαι εμφανισικα συμπαθητικος αλλιως δυσκολο αφου δεν ειναι ψημενες...
Διαλεγεις μια καθημερινη ΟΧΙ Π-Σ που εχει δουλεια αλλα μια κουλη Τριτη η Πεμπτη κλπ
πατε για καφε, εννοειται εισαι large και την ψηνεις να πατε σπιτι σου να αραξετε η αν δεν μενεις μονος
Αυτη θα σου πει μια αλλη φορα γιατι πρεπει να παω δουλεια οπου εσυ θα πεις τη μαγικη φραση,
οτι θα τις καλυψεις αυτα που θα εβγαζε 200-250-300 ποσα? (γι'αυτο λεμε οχι Π-Σ γιατι θα σου ζητησει
500-600)
Εγω ετσι πηδηξα δυο γκομενες για την μια εκ των οποιων εχει γινει και ενας σχετικος ντορος, μουναρα, ξερει τη δουλεια
κλπ κλπ

Γι'αυτο λοιπον μην ψαχνεις που πανε αλλα να τις πας εσυ, λιγο ακριβο σπορ αλλα αξιζει που και που.
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ετοιμαστε τα 300αρια ολλοι και καλα γαμησια.

Μπηκε Αυγουστος Καλες διακοπες  :rockon:

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπου τις πας "εσυ"!!

500-600)
κλπ κλπ

Δεν χρειαζεται να της πεις οτι θα τις καλυψεις το μεροκαμματο ....εαν η δεσποινις το εξασκει το επαγγελμα θα στο προτινει μονη της....απλα θα το κανει οταν σε μαθει και δει οτι δεν μιλας πολυ......αμα σκας με τα φιλαρακια σου και πουλας ομορφαδα και μαγκιες δεν θα το κανει ποτε.........................παρολο το επαγγελμα που κανουν βουκινο μεταξι τους δεν θελουν να γινουν....η μια εκει μεσα βγαζει το ματι της αλλης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Tι καφέ πίνουν; Πόση ζάχαρη βάζουν; Πόση ώρα τον ανακατεύουν; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kι η κυριότερη απορία απ' όλες, τι καλαμάκι βάζουν, ίσιο ή σπαστό;

Επισκέπτης
και γι'αυτό το θρεντ...πιστεύω μια πηχτή θα λύσει το πρόβλημα...;)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Δεν χρειαζεται να της πεις οτι θα τις καλυψεις το μεροκαμματο ....εαν η δεσποινις το εξασκει το επαγγελμα θα στο προτινει μονη της....απλα θα το κανει οταν σε μαθει και δει οτι δεν μιλας πολυ......αμα σκας με τα φιλαρακια σου και πουλας ομορφαδα και μαγκιες δεν θα το κανει ποτε.........................παρολο το επαγγελμα που κανουν βουκινο μεταξι τους δεν θελουν να γινουν....η μια εκει μεσα βγαζει το ματι της αλλης

Ετσι ακριβως! Περπατημενο σε βρισκω...

Μου ζητησε να την "βοηθησω" ... απλα λεω να της το πει ο ενδιαφερομενος για να γλυτωσει χρονο και χρημα.
Ειναι τρυπακι το στριπ και αν πεσει καποιος θα φαει πολλα χωρις να πηδηξει.
Επισης σωστα τα της εχεμυθειας, μιλησες - εχασες, γι'αυτο ειπα δεν την πεφτεις σε πολλες στο ιδιο μαγαζι,
εγω οταν την επεσα στη δευτερη με πηρε χαμπαρι η αλλη και μου εκανε κηρυγμα - αν ειναι δυνατον -
και τη δυσκολη.

Επισκέπτης
Ετσι ακριβως! Περπατημενο σε βρισκω...

Μου ζητησε να την "βοηθησω" ... απλα λεω να της το πει ο ενδιαφερομενος για να γλυτωσει χρονο και χρημα.
Ειναι τρυπακι το στριπ και αν πεσει καποιος θα φαει πολλα χωρις να πηδηξει.
Επισης σωστα τα της εχεμυθειας, μιλησες - εχασες, γι'αυτο ειπα δεν την πεφτεις σε πολλες στο ιδιο μαγαζι,
εγω οταν την επεσα στη δευτερη με πηρε χαμπαρι η αλλη και μου εκανε κηρυγμα - αν ειναι δυνατον -
και τη δυσκολη.

κι εσύ περπατημένος ε ?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:kissass: :kissass:
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΙ(ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ).

ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΝΕ.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
κι εσύ περπατημένος ε ?

Κοροιδευε οσο θελεις μαν δε με πειραζει καθολου, απλα εκει που εδινα 100 για κουβεντες του κωλου και χωρους
της πλακας, δινω 200-300 -οποτε γουσταρω και μπορω- και τις παιρνω σπιτι μου για ενα σκαρτο διωρακι χαλαρα.
Απλα ειπα να γραψω την εμπειρια μου γιατι μεχρι να βρω τον τροπο με ψιλο-μαδησανε και δεν ειναι αναγκη να μαδησουν
και αλλους που γουσταρουν στα λεφτα ενος cititour να εχουν μια στριπερ, αν παντα το κανει, γιατι δεν το κανουν ολες.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:kissass: :kissass:
φιλε δεν ειχα καμμία πρόθεση να κοροιδεψω.

Θέλω να σου πω οτι και πάλι πολλά δίνεις για 2 ώρες. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις επαφή με
τα συγκεκριμένα κορίτσια αλλά το προσεγγίζεις λάθος.
Εκτός εαν σου αρέσει αυτό το στυλ.

Σου προτείνω να κάνεις σχέση με κανένα κορίτσαρο. θα παιρνάς κάθε μέρα καλά και πολύ πιό οικονομικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom